レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben een zeer goede ervaring na aankoop van onze lancia Ypsilon De heer Berendsen een harstike aardige man Hartelijk vriendelijk en betrouwbaar Wij zijn heel blij met onze nieuwe auto Wij w... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijke ontvangst Vriendelijk en netjes personeel Eerlijke auto handel Meedenkend Goede service Kortom een aanrader en wij zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst! Vr.groet fam.laanstra surh... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Met Berendsen is het prima samenwerken. Wij hebben specifieke eisen voor onze werkkleding en in de aanloop naar het huidige contract bleek weer de grote meewerkzaamheid om kleding te kunnen bieden di... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 安党服・䜜業服店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

U heeft met Berendsen een partner in huis, die uw behoefte invult op het gebied van bedrijfskleding en veiligheidskleding, industrieel absorptiemateriaal, cleanroomkleding, schoonloopmatten en hygiëneproducten.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

bedrijfskleiding

Prima dienstverlening, meedenkend, oplossend, klantgericht

2015幎8月4日

Berendsen からの回答

We proberen met u mee te denken, om voor u het optimale kledingpakket te verzorgen. Ik ben blij te lezen dat u dit ook zo ervaart. Bedankt voor uw reactie!

5぀星のうち4の評䟡

Goede en snelle service en oplossingsgericht

Goede en snelle service en oplossingsgericht.

2015幎7月14日

Berendsen からの回答

Wij zijn er om bij te dragen in uw succes, dus als we u kunnen helpen, doen we dat vanzelfsprekend graag. Fijn dat u dat ook zo ervaart.

Myrna, klantenservice Arnhem

Afspraak is afspraak

De afspraken die op papier worden vastgelegd wordt zonder meer nagekomen. Zij volgen het uitstekend op. Ook de latere vragen en wensen wordt adequaat op gereageerd. De heer Richard de Jong met zijn Sales team mogen van mij een pluim hebben

Beste meneer Kempes,

Wat een mooie woorden! Bedankt hiervoor, ook namens Richard.

Sabine, klantenservice Berendsen

Poetsdoeken van Berendsen

Altijd stipt volgens de afspraak

Beste meneer Stout,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. Fijn om te horen dat de service goed verloopt.

Marije, klantenservice Berendsen

positief

berendsen valt op door niet op te vallen.

Beste meneer Ringelberg,

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Aangezien onze service het best verloopt wanneer u niet merkt dat wij er zijn, is dit een groot compliment.

Louise, klantenservice Berendsen

bedrijfskleding

Goede producten met een prima service

Beste meneer Vermaat,

Bedankt voor uw reactie! Als u advies voor ons heeft om er 5 sterren van te maken, dan horen wij dit uiteraard graag.

Poetsdoeken

Nooit problemen,doeken komen schoon retour, aardige chauffeurs, TOP

2015幎7月7日

Beste meneer Baan,

Dankuwel voor het compliment aan de chauffeurs: zij vonden dit erg leuk om te horen!

Iris, klantenservice Berendsen

uitstekend

stipte uitvoering

2015幎6月17日

Beste meneer Verheecke,

Onze hoge leverbetrouwbaarheid is iets waar wij trots op zijn, dus dit is leuk om te horen! Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen.

Kwaliteit

Berendsen staat voor kwaliteit.
Het wassen, bezorgen en service zijn prima.
Ook denken ze mee met jouw onderneming en belangrijk voor ons is dat een landelijke dekking hebben

Beste meneer van Gool,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Berendsen. Wij trachten continue te werken aan de verbetering van onze dienstverlening. Mocht u tips of verbeterpunten voor ons hebben dan horen wij dat uiteraard graag.

Vriendelijke groeten,

Marije, klantenservice Berendsen

5぀星のうち4の評䟡

Goed tevreden over de medewerking en afhandeling van mijn vragen

Ik ben erg tevreden over de samenwerking

Beste meneer Druijff,

Fijn dat u de tijd genomen heeft om ons te beoordelen! We zijn erg blij met uw feedback en hebben dit ook naar uw contactpersoon gecommuniceerd.

Met hartelijke groet,

Myrna, klantenservice Berendsen

5぀星のうち5の評䟡

Kwalitatieve goede dienstverlening op maat

Correcte levering. Samenwerken met bescheiden, voorkomende en correcte berendse medewerkers. Zowel langs de weg als op kantoor / telefoon.

Beste meneer Sliphorst,

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Wij doen ons best om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Het is dan ook fijn om te horen dat u het contact met onze medewerkers als prettig ervaart.

Louise, klantenservice Berendsen

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, goede kwaliteit en denken goed mee

Erg tevreden over berendsen! Makkelijk contact te krijgen met klantenservice en je wordt direct geholpen. Je krijgt een vast contactpersoon en die denkt goed mee met de service die je als bedrijf nodig hebt. De producten en werkkleding zijn van goede kwaliteit en de facturering verloopt prima. Alles lijkt goed met elkaar samen te werken.

2014幎11月20日

Beste mevrouw van Duijn,

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. We proberen altijd met u mee te denken en u zo goed mogelijk te adviseren over onze diensten. Goed om te horen dat u dit ook zo ervaart!

Met vriendelijke groeten,

prima werk , chauffeur super

zou iedereen Berendsen aanbevelen,super service

2014幎10月16日

Beste Autoservice Keer,

Bedankt voor deze vriendelijke woorden. Ook onze service verlener was blij verrast!

Hartelijke groet,

altijd een schone mat !

wij zijn uiterst tevreden over de kwaliteit en over de bezorger !
Top !

2014幎10月15日

Beste TECE Nederland,

Bedankt voor deze vriendelijke woorden. Ze zijn ook gedeeld met de serviceverlener die de mat bij u verwisselt.

Met vriendelijke groeten,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス