Een Samsung Wallet Case besteld maar deze wordt niet geaccepteerd door je telefoon dus krijg je niet de benodigde informatie die je wil hebben op je telefoon in het venstertje. Je kan een onbeveiligd... もっと見る
企業が回答しました
Jullie hadden vooraf duidelijk mogen aangeven dat de bestelling weken zou duren voordat deze geleverd zou worden. De communicatie richting de klant hierover is wat mij betreft erg slecht. Tot op... もっと見る
企業が回答しました
Volgens mij snappen alle negatieve review mensen hier niet hoe de wereld werkt. Beslist is slechts een doorgeefluik van andere webwinkels om prijzen te vergelijken. Heeft dus totaal niks te maken met... もっと見る
Mede dankzijde bemiddeling van de klantenservice van beslist.nl, heb ik na ruim een maand mijn geld terug van Mobiliteitswereld.com. Ik had een dure (€749,00) rolstoel wegens gebreken geretourneerd,... もっと見る
BESLIST.nl ✅ sinds 2008 maken wij het shoppen eerlijker en makkelijker ✅ Groot en compleet aanbod. ✅ Altijd de beste deal
Meander 825, 6825 MH, Arnhem, オランダ
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
besteld vorige week
levertijd 2a 3 werkdagen ..niks ontvangen
bedrijf reageert niet op mijn mails..

Beslist.nl からの回答
Telefoonhoesje besteld, wel bevestigd door beslist.nl niet door de webshop. Hoesje is niet geleverd, mail naar beslist.nl gestuurd om het op te lossen of geld terug, tot op heden geen enkele reactie

1. Fout artikel toegestuurd;
2. Moet zelf contact met bedrij opnemen. Afschuiven verantwoordelijkheid.

Beslist.nl からの回答
Er staat bezorgtijd 1 tot 4 dagen. Het is nu 8 dagen geleden dat ik besteld heb en nog steeds niks binnen.

Heb er 2 besteld
Maar 1 gekregen
Wacht nu nog op de2de levering
Als ik niet 3 keer gebeld had,had ik het waarschijnlijk nooit meer gehad
Zeer slecht
Hier nooit meer bestellen

Beslist.nl からの回答
Na het intypen van de vraag kwamen er 3 websites die het product verkochten. Geen moeilijke zoektocht.
Ik was opzoek naar een nieuwe laptop, hier de beste aanbieding gevonden.
Ik was op zoek naar een nieuwe iphone 17 en dankzij beslist.nl de goedkoopste website gevonden en hem daar gekocht
Een tijdje terug prijs alarm ingesteld waar ik een mailtje voor kreeg. Prijs was inderdaad gedaald en toen met succes product gekocht.
Fijne besparing gekregen en beslist heeft een groot aanbod om in 1 overzicht veel webshops te kunnen vergelijken!
Ik zie dat er op beslist steeds meer producten worden weergegeven. Ze waren vroeger echt heel goed, toen wat minder en nu laatste jaar weer heel goed. Dus ik ben positief verrast! Erg complete en verzorgde website. Ik ben er nu al enkele keren geslaagd om een goeie deal te vinden.

Slechte zoek functie!
Zoek opdracht”Samsung 55 crystal” komt alleen maar met aanbiedingen voor een Samsung 43 inch,
M.a.w. waardeloos

Beslist.nl からの回答
op deze site mijn emailadres ingevuld, wordt ik meteen op honderd manier gespamd. Uitschrijven kan ook niet. Voor mij een teken aan de wand dat dit een onbetrouwbaar bedrijf is.
Useless, they don't show all merchants, therefore you will miss out on cheaper options. Probably they are paid commissions to prioritize some over others.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。