Beslist.nl レビュー

1,335
TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Een Samsung Wallet Case besteld maar deze wordt niet geaccepteerd door je telefoon dus krijg je niet de benodigde informatie die je wil hebben op je telefoon in het venstertje. Je kan een onbeveiligd... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

Jullie hadden vooraf duidelijk mogen aangeven dat de bestelling weken zou duren voordat deze geleverd zou worden. De communicatie richting de klant hierover is wat mij betreft erg slecht. Tot op... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Volgens mij snappen alle negatieve review mensen hier niet hoe de wereld werkt. Beslist is slechts een doorgeefluik van andere webwinkels om prijzen te vergelijken. Heeft dus totaal niks te maken met... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mede dankzijde bemiddeling van de klantenservice van beslist.nl, heb ik na ruim een maand mijn geld terug van Mobiliteitswereld.com. Ik had een dure (€749,00) rolstoel wegens gebreken geretourneerd,... もっと見る

企業情報

1. 価格比較サイト
  2. ・
  3. 家具店
  4. 靴屋
  5. 電化製品店

当該企業による記述

BESLIST.nl ✅ sinds 2008 maken wij het shoppen eerlijker en makkelijker ✅ Groot en compleet aanbod. ✅ Altijd de beste deal

連絡先

(1,335)

過去12か月のレビュー数: 38件

レビューを書く

Combymagnetron

Ik zou geld terug krijgen voor n product wat heel laat geleverd zou worden heb n mail gestuurd naar t bedrijf en hoorde niets
14 dagen later heb ik beslist .nl gemaild dat heeft geholpen nu heb ik m'n 519 euro terug

2023年10月11日

Beste Jo,

Goed te horen dat je tevreden bent over onze service. Wij bemiddelen graag als het niet lukt om met de webshop tot een oplosing te komen.

Hele goede ondersteuning

Via beslist gekocht bij Vegaoo en deze laatste waren vrij lastig met terug betalen (zeer zacht uitgedrukt). Echter vanuit beslist kreeg ik hele goede ondersteuning en deze hebben uiteindelijk zelf het bedrag aan mij geretourneerd om daarna de oplossing bij Vegaoo voor hun rekening te nemen.

2023年10月24日

Beste Pascal,

5つ星のうち3の評価

Bonne communication.

J'ai finalement eu une communication avec la société qui a pris beaucoup de temps mais c'est positif et j'ai reçu mon article , merci.

2023年7月16日

Beslist.nl からの回答

Bedankt voor je review. Wij hebben graag bemiddeld om het voor je op te lossen.

Groeten

Behulpzaam

Ze hebben een hele goede service ze helpen je overal bij .
Ik ben heel tevreden over ze .

2023年8月29日

Beste Lian,

5つ星のうち5の評価

Bestelling vergeten bij te leveren

Er was een order vergeten bij te leveren. Na contact werd er meteen op gereageerd en hielde ze me op de hoogte van de gang van zaken. 2 dagen later werd het alsnog geleverd . Super snelle reactie dus. Ben erg blij met hun klant vriendelijkheid

2023年8月15日

Beste Lia Molenaar,

Terugbetaling

Beslist.nl heeft mij bij mobiliteitswereld.com dag op dag geholpen om een oplossing te vinden voor een bestelde badstoel en bij uitgeputte voorraad er voor gezorgd dat ik de terugbetaling kreeg.Zij hebben mij een correcte vriendelijke en vlotte service geleverd.

2023年8月3日

Beste Van der Meeren,

5つ星のうち5の評価

beslist heeft ons probleem met een andere firma heel goed opgelost en opgevold

We hadden een kraan besteld bij een firma waar zij mee samen werken, levertijd 3 dagen. Nu bijna 2 maand verder .... geen kraan. ellenlange mails over alles, de kraan geleverd in t grijs, terwijl we 2 zwarten besteld hadden. Volgens de andere firma verkeerde kleur besteld (terwijl bevestigd wordt dat het zo op de site stond), ik heb zelf de retourkosten betaald, daarna stond ze in de reclame, klopte de kleur nog niet volgens hen, overal foto's van maar toch werd ik telkens tegen gesproken, dan werd er me verteld dat t me om t geld ging. Nee, ik wou enkel die 2 zwarte kranen asap omdat de verver en sanitair niet verder konden. Uiteindelijk werd BESLIST erbij betrokken door de andere firma, ik heb het dan ook niet gelaten om al de mails door te sturen en vragen naar hun mening. Die werd meteen in mijn voordeel bevestigd. Daarna begon de andere firma over mijn privé job, daar heeft ze mij heel hard mee geraakt want mijn job is mijn leven. Ik heb de discussies beëindigd en zal van die andere persoon/firma niets positief melden. BESLIST heeft me verder geholpen en ook de andere firma hier over aan gesproken. Ze hebben me zelfs geholpen aan mijn kranen. BESLIST BEDANKT!!! mvg Cindy

2023年5月26日

Beste Cindy,

Bedankt voor je review. Ik heb je graag geholpen en ik ben blij te horen dat je toch nog de kranen hebt kunnen krijgen die je graag wilde.

5つ星のうち5の評価

Ik heb nu geen slapeloze nachten want ik heb dat bed afbesteld

Ik had problemen mer een bedrijf waar ik via BESLIST
NL een artikel kocht maar na te lang wachten besloot ik te annuleren. Na heel veel heen en weer gemaild werd het geannuleerd maar er volgde geen geldteruggave. Het is de servicedienst van BESLIST.NL na meer dan 3 maanden mailen en bellen gelukt om het bedrag terug op mijn rekening gestort te krijgen. Compliment en een 10.

2022年12月15日

Beste Knops,

5つ星のうち4の評価

doordat Beslist.nl contact heeft…

doordat Beslist.nl contact heeft opgenomen met de niet op tijd terugbetalende website toch nog na een maand geld terug gehad. Bedankt voor de actie Beslist!

2023年2月9日

Beste Willem,

Wij bemiddelen graag als het zelf met de webshop niet lukt. Goed te horen dat alles nu opgelost is.

Groeten
Team beslist.nl

5つ星のうち5の評価

Probleem met een website binnen de…

Probleem met een website binnen de kortste keren opgelost dankzij bemiddeling van Beslist.nl. Bedankt!

2023年2月6日

Beste Moni,

5つ星のうち2の評価

I bought a stair gate from this…

I bought a stair gate from this website. When I tried to login to check my order, there is no way to login.it shows you the login button and then an error page opens. They promise that the delivery will be next day which is not true. Once you order the stuff, you are stuck with them and there is no way to return it. Very bad experience.

2023年1月22日

Good day,

How annoying to hear that you have had a negative experience with Beslist.nl. We would like to see if there is anything we can do for you. I would like to ask you to email us your order number (which starts with BVB) so that we can resolve the problem for you.
You can email this to klantenservice@beslist.nl.

Kind regards,

5つ星のうち4の評価

Kasten met ruime vertraging alsnog geleverd

Prima ondersteuning en duidelijke communicatie via mail door klantendienst beslist.nl en webshop voor verkeerde geleverde kasten.
De 'juiste' kastjes zijn uiteindelijk gisteren goed aangekomen.

2023年1月10日

Beste Jan,

Bedankt voor je positieve review. En fijn dat de juiste kastjes geleverd zijn.

prima klantenservice

prima communicatie per mail en problemen opgelost.

2022年12月22日

Beste Marleen,

Waarschijnlijk een scam

Waarschijnlijk een scam.

Bestel nooit via deze site.

Geen ordernummer ontvangen, wel betaald.

Mails worden genegeerd.

Even kijken hoe we deze zaak op een andere manier terug kunnen laten betalen, middelen genoeg gelukkig, jammer dat ze voor deze weg hebben gekozen, en bovendien jammer voor alle klanten die opgelicht zijn door dit ... ja .. hoe moet ik het noemen..

2022年12月15日

Beste meneer/mevrouw,

Wat vervelend te horen dat je geen orderbevestiging hebt ontvangen via de mail. Onze ervaring leert dat er soms een typefout wordt gemaakt in het emailadres waardoor de orderbevestiging niet bij de klant aankomt.

In je betaalbevestiging vind je ons ordernummer dat begint met BVB. Ik wil je vragen om dit te mailen naar klantenservice@beslist.nl zodat wij je alsnog de orderbevestiging kunnen sturen.

Team Beslist

Het is heel simpel

Het is heel simpel. Bestel niks via of van beslist.. loopt altijd verkeerd af met hun.

2022年11月30日

Beste Taheri,

Wat vervelend op te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met Beslist.nl. Wij willen graag kijken of we wat voor je kunnen doen. Ik wil je vragen om je ordernummer (dat begint met BVB) aan ons te mailen, zodat wij het probleem voor je kunnen oplossen.
Je kan dit mailen naar klantenservice@beslist.nl.

5つ星のうち3の評価

Het is eindelijk gelukt

Het is eindelijk gelukt, na +- 4 weken, om de betaling van een niet geleverd product terug gestort te krijgen. Ik heb diversen mailtjes met Beslist .nl gedaan maar kreeg altijd direct antwoord terug. Wel is het belangrijk om het BVB nummer van de bestelling te noteren. Dan kan de bestelling sneller terug gevonden worden door Beslist.nl.

2022年11月8日

Beste Rina,

Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Het klopt inderdaad dat wij met een BVB nummer een bestelling snel terug kunnen vinden en dus sneller kunnen handelen naar de webshop.
Helaas duurde het even voordat het geld teruggestort was, maar gelukkig hebben wij het kunnen oplossen.

5つ星のうち1の評価

Beslist handelt opzettelijk in strijd met de wet!

Ik kocht via beslist.nl een product dat kennelijk zou worden geleverd door Supspace B.V. binnen 1 à 2 werkdagen. Een week later nog niets ontvangen. Supspace kan je niet bellen. Op de mail reageert men niet. Hoe reageert beslist.nl die ook mijn betaling heeft ontvangen? "Ik zie de bestelling van 31 oktober en de levertijd van 1-2 werkdagen. Op moment dat je via beslist een bestelling plaatst dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden en dus akkoord met de koopovereenkomst met de webshop. Wij als beslist.nl zijn geen partij in de koopovereenkomst.

Mocht je er met de webshop niet uit komen dan doen wij graag een poging om te bemiddelen tussen consument en de webshop.

In dit geval heb ik zojuist telefonisch contact gehad met de klantenservice van supspace.nl, (soms is bellen sneller dan mailen) en zij geven aan dat de bestelling inderdaad niet is verzonden. De rede hiervan is onbekend, maar zij gaan zorgdragen dat het product alsnog toegestuurd wordt. Je ontvangt ook van Supspace een mail hierover.

Met betrekking tot de inlog van beslist.nl is dit helaas een bekend probleem dat op dit moment niet op te lossen is. Excuus voor dit ongemak."

Natuurlijk heb ik van Supspace nog niets ontvangen, ook geen reactie op mijn emailbericht. Beslist.nl: oplichters die ook nog eens in strijd met de wet handelen, want je bestelt kennelijk via Beslist bij een webshop die zich verbergt. Dat is in strijd met de wet, onder andere artikel 6:230m lid 1 aanhef en onder c, d, h, i, m, t en lid 3 aanhef en onder d BW.

2022年11月7日

Beste Robert,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.

Spijtig om te horen dat Supspace geen email heeft gestuurd zoals beloofd. Wij gaan hier gelijk achteraan.

Gezien dit dossier al door ons in behandeling is genomen zal de verdere inhoudelijke reactie niet via dit review kanaal verlopen maar via onze klantenservice. Een email over de huidige stand van zaken is gemaild.

Misbruik persoonlijke gegevens

Ontving een e-mail van goedkoopstewebshop.nl op een e-mail adres dat ik enkel gebruikt heb voor beslist.nl
Delen van persoonlijke gegevens met andere bedrijven of inzetten voor andere merken is niet toegestaan volgens de privacywetgeving. Heb beslist.nl hierop aangesproken maar geen reactie ontvangen.

2022年10月16日

Beste Ed,

Bedankt voor je bericht. Helaas kunnen wij niet terugvinden dat je dit eerder aan ons gestuurd hebt. Waardoor wij helaas ook geen reactie hebben kunnen geven. Beslist.nl is een vergelijkingsplatform. Wij leveren zelf geen producten, het is dus noodzakelijk dat wij uw emailadres doorgeven aan de betreffende webshop waar u besteld. Als wij dit niet doen dan kan de webshop u niet op de hoogte houden van de levering en ook geen track en trace sturen.
Bij de koop op beslist.nl gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, hier staat het volgende vermeld:

Wanneer er een koopovereenkomst tot stand komt tussen jou en een webshop via het platform van beslist.nl, zal ook de webshop jouw persoonsgegevens verwerken en als zodanig als verantwoordelijke kwalificeren.

Mocht je hier nog meer vragen over hebben dan beantwoorden wij deze graag. U kunt dit sturen aan klantenservice@beslist.nl

5つ星のうち1の評価

ultrasone meter besteld 24.€ niets van…

ultrasone meter besteld 24.€ niets van vernomen Geen geld terug of bevestiging mail van gekregen

2022年10月1日

Beste Ria,

Wat vervelend op te horen dat je een bestelling hebt geplaatst en niets hebt vernomen. Wij willen dit graag voor je oplossen. Ik wil je vragen om je ordernummer (dat begint met BVB) aan ons te mailen, zodat wij het probleem voor je kunnen oplossen.
Je kan dit mailen naar klantenservice@beslist.nl.

5つ星のうち5の評価

Omdat iedereen hier zo loopt te zeiken…

Omdat iedereen hier zo loopt te zeiken zal ik maar eens een goede review achter laten;
Nergens last van gehad!

2022年9月27日