Banner for bestelbus.nl

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Aankoop ging prima Rick, de Verkoper was duidelijk, helder en had geduld met me was niet opdringerig , maar helder heb dit al aanbevolen bij een vriend Hier kom is zeker terug, voor eventuele... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Marcel Balster als contactpersoon bij bestelbus.nl . Wederom in de blind een ford custom aangeschaft ! Alles snel en vlot geregeld volgens afspraak . Wij kijken uit naar de volgende aanschaf gr Ruud

5぀星のうち5の評䟡

Kan niks anders zeggen dan netjes geholpen te zijn met mijn nieuwe Iveco Daily. Werd netjes behandeld toen ik kwam kijken en het aflever traject werd netjes voorbereid en afgewikkeld

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 自動車販売店

bestelbus.nl に぀いお

圓該䌁業による蚘述

bestelbus.nl is één van de grootste onafhankelijke dealers op het gebied van gebruikte bestelbussen. Wij snappen hoe belangrijk de juiste bus is voor jouw onderneming. Daarom heb je bij ons de ruimste keuze uit alle merken bussen. Wij regelen ook jouw accessoires, opbouw en financiering. Óók voor starters.

Bij bestelbus.nl kun je direct langskomen om de bedrijfswagen van jouw keuze te bekijken. Met een voorraad van +700 bestelbussen van alle merken, bouwjaren en prijsklassen is er altijd een bus die past bij jou. Daarnaast hebben we bij ons kantoor in Vuren alles wat je zoekt rondom je nieuwe bedrijfswagen op één plek. Snel, voordelig en betrouwbaar.

Door onze ervaring en deskundigheid weten we bij bestelbus.nl waar we over praten. Daarnaast krijgt elke bestelbus bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV Nord. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. Zo weet jij precies wat je koopt.

Bezoek onze website

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Marcel Balster als contactpersoon bij

2026幎4月7日

bestelbus.nl からの回答

Namens Marcel bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat de service zo goed is bevallen. Veel veilige kilometers gewenst.

Super aardig

Super aardig,
Bij problemen erg oplossing gericht en komen echt tegemoet.
Fijne samenwerking.

2026幎3月1日

bestelbus.nl からの回答

Bedankt voor je 5-sterren review! Goed om te horen dat je onze samenwerking als fijn hebt ervaren. We denken altijd graag mee. Veel veilige kilometers gewenst!

Aanschaf Iveco Daily

2026幎3月24日

bestelbus.nl からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de aanschaf van je Iveco Daily en het aflevertraject als prettig hebt ervaren. Veel veilige kilometers gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

Super bedrijf waar we snel en correct

Super bedrijf waar we snel en correct zijn geholpen met onze aanschaf van onze bedrijfswagen de MAN TGE bus . Echt een aanrader om naar toe te gaan je word er goed behandeld door goed en netjes personeel wie verstand hebben van zaken .

2026幎3月31日

bestelbus.nl からの回答

Bedankt voor je 5-sterren review! Fin om te horen dat je tevreden bent over onze service en je aangeschafte MAN TGE. Veel veilige kilometers gewenst en graag tot ziens in Vuren!

5぀星のうち5の評䟡

Mooie bus aangeschaft met garantie

Mooie bus aangeschaft met garantie, achteraf waren er een aantal puntjes die in overleg goed zijn opgelost.

2026幎3月17日

bestelbus.nl からの回答

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat de aflevering en de service daarna niet volledig aan je verwachtingen hebben voldaan.

Het klopt dat bij aflevering de sensoren niet goed werkten en dat het lakwerk helaas met een verkeerde kleur lakstift is bijgewerkt. Dat had uiteraard beter gemoeten. Daarnaast vinden we het jammer om te horen dat je geen reactie hebt ontvangen op je e-mail. Dat is niet de bedoeling geweest.

Inmiddels hebben we hierover contact gehad en zijn we samen tot een passende oplossing gekomen. Het was fijn om te horen dat je tevreden bent met deze oplossing en dat het inmiddels naar wens is afgehandeld.

Sprinter 317 pick-up

Na jaren weer een sprinter pick-up gekocht bij Kleyn.
Snel, goed en zonder poespas.
Prima geholpen, correct en vlot geleverd.
En een mooie inruilprijs voor de "oude" bus
Gewoon TOP

2026幎3月20日

bestelbus.nl からの回答

Bedankt voor je 5-sterren review! Goed om te horen dat de aankoop van je Sprinter zo goed is verlopen en dat je tevreden bent over de manier waarop alles is geregeld. We wensen je veel veilige kilometers en graag tot ziens in Vuren!

Top service!

Top service. Lekker snel, al de vierde bus in korte tijd. Binnenkort nog meer. Bedankt Pieter en team.

2026幎3月12日

bestelbus.nl からの回答

Namens Pieter en het team bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te lezen dat je onze snelle service waardeert en inmiddels al vier bussen bij ons hebt gekocht. Wij kijken ernaar uit je binnenkort weer te zien in Vuren en voor nu veel veilige kilometers gewenst!

Ford Transit

Contact gehad met verkoper en samen tot een super oplossing gekomen. Hier zijn wij super tevreden mee en bedanken de verkoper voor het meedenken en de goede service!

Een maand geleden een Ford Transit Custom aangeschaft. Fijne en goede communicatie met de verkoper. Wel een minpunt. Na het afspreken van de ophaaldatum (waar ik mijn agenda/planning op heb aangepast), kregen we te horen dat de distributieriem vervangen moest worden. Dit zou, volgens afspraak, een dag voor de ophaaldatum gaan gebeuren. Ik ben er vanuit gegaan dat dit kon, dus heb ik niks in mijn planning hoeven aan te passen. Jammer genoeg werd ik een dag van te voren gebeld dat de onderdelen niet op tijd geleverd konden worden en het vervangen van de distributieriem een week later plaats zou vinden. Terwijl de garage er ook van op de hoogte had moeten zijn dat bij een kilometerstand vanaf 40.000 km (ik heb hem aangeschaft met 40.618 km) de distributieriem standaard vervangen wordt. De hele motor was nog verzegeld en is niet op tijd naar gekeken. Ik kon mijn agenda toen al niet meer aanpassen en zou de kosten voor het vervangen dan voor eigen rekening moeten nemen. Ik vind het wel erg jammer dat ik deze kosten niet op de garantie kan verhalen en dat het daarin niet mogelijk is om tot een compromis te komen.

2026幎2月20日

bestelbus.nl からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de communicatie met onze verkoper goed verliep. Tegelijkertijd vinden we het erg jammer dat de situatie rondom de distributieriem vervelend is verlopen en impact heeft gehad op je planning. Het is goed om te lezen dat er uiteindelijk samen een passende oplossing is gevonden en dat je naar tevredenheid bent geholpen. Veel veilige kilometers gewenst en graag tot ziens!

Goede ervaring met Bestelbus/Kleyn vans

Goede ervaring met Bestelbus/Kleyn vans al jaren vaste klant!
Ze regelen alles wat je van ze vraagt, en nemen altijd hun verantwoordelijkheid als er wat is wat op gelost moet worden!
Ik zeg een dikke 10 voor Bestelbus!!!

2026幎3月25日

bestelbus.nl からの回答

Bedankt voor je 5-sterren review en voor het jarenlange vertrouwen! We vinden het belangrijk om onze klanten volledig te ontzorgen en verantwoordelijkheid te nemen wanneer dat nodig is. Fijn om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren. We wensen je veel veilige kilometers en graag tot ziens in Vuren!

Wederom goed geholpen door Marcel

Wederom goed geholpen door Marcel Basters. Snel, behulpzaam en afspraak is afspraak.

2026幎3月12日

bestelbus.nl からの回答

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door Marcel. Ook namens hem wensen we je veel veilige kilometers!

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben goed geholpen door het bedrijf

Ik ben goed geholpen door het bedrijf. De communicatie verliep netjes en ze hebben het probleem professioneel opgelost. Fijn dat er naar een passende oplossing is gezocht. Bedankt voor de service!

2026幎3月10日

bestelbus.nl からの回答

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat we samen een passende oplossing hebben kunnen vinden en dat je onze service als prettig hebt ervaren. We wensen je veel veilige kilometers!

In december 2025 een bestelbus gekocht

In december 2025 een bestelbus gekocht. Recent bleek de trekhaakmodule defect te zijn. Na een mailtje en telefoongesprek is het probleem opgelost. Plezierig bedrijf!

2026幎3月6日

bestelbus.nl からの回答

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen met de trekhaakmodule. We wensen je nog veel veilige kilometers met je bus.

5぀星のうち5の評䟡

Goed advies en prima service

We hebben goed advies gehad bij de aanschaf. En toen twee maanden later bleek dat er iets niet in orde was met de auto is dit snel en kosteloos opgelost. Bedankt heren.

2026幎3月3日

bestelbus.nl からの回答

Bedankt voor je 5‑sterrenreview! Wat fijn om te horen dat jullie goed advies hebben gekregen bij de aanschaf van de bus en dat het latere probleem snel kon worden opgelost. We wensen jullie veel veilige kilometers.

5぀星のうち5の評䟡

Wat een groot bedrijf en dat de mensen

Wat een groot bedrijf en dat de mensen zo vriendelijk en professioneel omgaan met jou als klant. Ben heel blij met de voertuigen die ik heb aangeschaft en worden ook zsm klaar gemaakt voor aflevering.

2026幎2月13日

bestelbus.nl からの回答

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk en professioneel hebt ervaren en dat je blij bent met je nieuwe bussen. Alvast veel veilige kilometers gewenst!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。