äŒæ¥ãåçããŸãã
Marcel heeft mij perfect geholpen aan een mooie Mercedes sprinter. Ook de inruil verliep soepel ondanks de bijzondere specificaties. Top !
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Zeiving 12, 4214 KT, Vuren, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Wederom een bedrijfswagen gekocht bij Kleyn dankzij de geweldige hulp en ondersteuning van Marcel Balsters is alles perfect en snel geregeld. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Niets is teveel bij niemand van Kleyn vans ga zo door en kan het iedereen aanbevelen

Kleyn Vans ããã®åç
Ik heb onlangs een bus online gekocht bij Marcel en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De communicatie verliep soepel en professioneel; ik werd goed geholpen bij mijn vragen en keuzes. De bus is netjes en precies volgens afspraak op tijd bij mij aan de deur geleverd. Betrouwbare service en zeker een aanrader als je zonder gedoe een voertuig wilt kopen.

Kleyn Vans ããã®åç
Jolanda en Pieter hun service is heel goed en ze zijn hulpzaam.

Kleyn Vans ããã®åç
Bij Kleyn is alles tot in de puntjes geregeld. Service staat bij kleyn op een hoog niveau! Prima en betrouwbaar bedrijf!

Kleyn Vans ããã®åç
ik heb een Mercedes Sprinter bij Joost Kleynvans gekocht de service is top klasse het is dan ook een aanrader om daar een bedrijfs auto te kopen
je wordt zeer vriendelijk geholpen . garantie is uitstekend hier schrijft een zeer tevreden klant.
Joost dank je wel voor alle goede zorgen .

Kleyn Vans ããã®åç
Ik ben zeer tevreden over het hele aankoopproces van de bestelwagen. Ondanks het verschil in land en taal begrepen we elkaar altijd goed en werd ik snel op de hoogte gehouden. Al mijn vragen over de aankoop op afstand werden beantwoord.

Muy amables y profesionales
Todo perfecto a la primera
Gracias

Kleyn Vans ããã®åç
Wiktoria Zawadzka es excepcional.
Hemos comprado 4 vehÃculos gracias a su profesionalidad, confianza y atención personalizada.
Una empresa muy segura, seria y rápida.
Los vehÃculos están en muy buen estado y muy limpios.
Un 10

Kleyn Vans ããã®åç
Topper is het Jorian, fijne gast! Goed geholpen.

Kleyn Vans ããã®åç
Kort na de aankoop van de wagen kwamen er problemen met het olieverbruik en de koppeling van de wagen.
Na het stellen van diagnoses werden de kosten gedragen door de garantie en het eigen aandeel werd betaald door Kleyn Vans zelf.

Kleyn Vans ããã®åç
We waren op zoek naar een andere bus, en keerde weer terug bij Kleyn, omdat onze andere bussen ook bij hun vandaan komen. We hebben gelijk contact opgenomen met Marcel Balsters en die heeft ons net als de vorige keren weer goed geholpen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe Mercedes Sprinter. Zeker een aanrader om eens langs te gaan bij Kleyn.

Kleyn Vans ããã®åç
Snelle levering, goed advies en zeer goed geholpen!
Dit bedrijf is zeker een aanrader en wij bedanken hun inzet en hun snelle afhandeling!

Kleyn Vans ããã®åç
Marcel heeft ons heel goed geholpen en de bedrijf heeft ene heel goed service. Ze nemen een tijd en geduld

Kleyn Vans ããã®åç
Keurig en snel geholpen door Geert. Er bleken wat kleine mankementen te zijn. Deze hebben we elders laten oplossen in overleg en onder garantie Kleyn.

Kleyn Vans ããã®åç
Hele mooie mini countryman gekocht via Maarten. Leuk contact en levering geheel conform afspraak.

Kleyn Vans ããã®åç
Genial !!! El personal siempre pendiente del cliente sulocionando cualquier imprevisto y facilitando la compra

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã