レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Voor het eerst iets terug gestuurd met DHL, zelf de verzendkosten betaald en u heb ik het pakket weer thuis, moet ik nog een keer de verzendkosten betalen om het terug te sturen. Bestel hier in ieder... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Badpak 2 juli 2024 retour gedaan. Alle 2 de retourformulieren keurig ingevuld. Gelukkig foto van gemaakt en verzendbewijs retour bewaard. Tot vandaag 31 juli 2024 geen terugbetaling of mail van bew... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Duurde lang voordat ik wat hoorde over mijn bestelling. Had inmiddels ergens anders mijn bh gevonden. Via de app contact gehad dat er 1 bh niet op voorraad wad. Andere wel. Ik gaf aan dar de bestellin... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bedrijf claimt retour niet te hebben ontvangen. Track & Trace bewijst integendeel. Bedrijf blijft schuld bij mij neerleggen. Alsjeblieft; koop hier niets! Had ik ook maar eerst de recensies gel... もっと見る

企業情報

1. ランジェリー専門店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Onze missie is om vrouwen aan de juiste sport bh te krijgen. Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen doet aan sport en nog maar één op de vier gunt zichzelf het plezier en gemak van een professionele sport bh. Tijdens het sporten worden je borsten behoorlijk in beweging gebracht en ze kunnen die klappen niet opvangen. Het bindweefsel rekt uit en raakt beschadigd, met als gevolg dat je borsten gaan hangen en er zelfs littekenweefsel (striae) gevormd kan worden. De schade is onherstelbaar en daar komt nog bij dat stuiterende borsten ronduit vervelend en zelfs pijnlijk kunnen zijn. Daarom hebben alle borsten tijdens het sporten goede ondersteuning nodig en maken dat je je op je sport kan concentreren in plaats van op je borsten, in de wetenschap dat ze goed beschermd zijn.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Helemaal top!

Hele mooie bikini ontvangen! Past perfect. Na de bestelling een mail gekregen omdat ik nog nooit eerder had besteld, om te kijken of de maat wel echt goed zou zijn voor mij. Uiteindelijk besloten een cupmaat groter te bestellen & super blij mee want deze maat past perfect. Super snelle levering ook. Top!!

2024年7月26日

Bedankt!

Bestelling geplaatst voor badkleding van merken Fantasie en Anita. Ik kreeg attent een mail van Anita of de maten klopten omdat ik niet eerder een bestelling had geplaatst. Na akkoord kreeg ik na een paar dagen de bestelling binnen. Paar dagen later nog een bestelling geplaatst, deze duurde wat langer, maaaar dat stond ook vermeld op de website. Deze ook netjes binnen gekregen. Ook heb ik helaas artikelen terug moeten sturen, omdat het niet mijn kleur was of niet lekker zat. Omdat ik nog geen terugbetaling had ontvangen na ruim 14 dagen, heb ik een mail gestuurd wat de status van mijn retourzendingen waren. Netjes diezelfde dag antwoord gekregen en de volgende dag stond het op de rekening. Ik kan mij niet vinden in de negatieve reviews, en aangezien ik bijna geen reviews geef, maak ik voor BH support een uitzondering
Dank je wel voor de fijne afhandeling van mijn bestellingen!

2024年7月23日

Bh support

Bh support, komt afspraken qua levering niet na. Denkt dan niet mee met klant, is heel moeilijk telefonisch bereikbaar. Ook via mail geen inhoudelijke reactie . Onbindt eenzijdig de koopovereenkomst en stuurt maar 1 bh ipv 2 (2e halve prijs) en rekent daar dan ook nog verzendkosten voor. 12 dagen gewacht voordat ik het product ontving. Voor mij nooit meer.

2024年7月22日
5つ星のうち2の評価

ik was geïnteresseerd...

ik was geïnteresseerd maar uit ervaring heb ik geleerd om eerst de reviews te raadplegen. Bij het lezen van deze reviews heb ik het toch maar gelaten. Het is altijd aantrekkelijk tot er iets mis gaat en dan sta je in deze situatie enorm zwak.

2024年7月17日
5つ星のうち5の評価

Super service en ruim aanbod

Na in een fysieke winkel een goed passende bikini te hebben gevonden, wat met een grotere cupmaat altijd een kleine uitdaging is, heb ik via BH support nog 2 bikini’s van hetzelfde merk besteld.
De volgende dag kreeg ik een mail met de vraag of ik zeker wist dat ik de goede cupmaat had besteld, omdat het betreffende merk (Freya) afwijkende maten hanteert. Vond ik al een goede extra service. Een dag later bericht dat ze niets hadden vernomen en mijn bestelling in orde zouden maken. Snel alsnog het label in de top gecheckt en ik had inderdaad de verkeerde maat besteld. Gelijk gemaild en in eerste instantie was mijn bestelling al verwerkt, vrij snel daarna kwam het bericht dat het op de valreep toch gelukt was de juiste maat te versturen. Vandaag beide bikini’s ontvangen en ze passen perfect. Super blij mee!!!

Hele dikke chapeau voor deze geweldige service, maar ook voor het zeer ruime aanbod, ook in de wat minder gangbare maten. Kom hier zeker terug.

PS. Lees nu pas de reviews terug en herken helemaal niets van de negatieve ervaringen. Heb niets terug hoeven sturen, dus daar geen ervaring mee.

2024年7月11日
5つ星のうち5の評価

Ik wil heel graag een bestelling doen…

Ik wil heel graag een bestelling doen op deze site maar de reviews zijn zo uiteenlopend. Het is letterlijk een 1 of een 5. Ik heb een prachtig badpak gevonden waar ik verliefd op ben maar door de reviews ben ik echt huiverig geworden. Wat te doen?!?!?!

2024年7月16日

Prima!

Prima!
Goede communicatie over bestelling.
Foutje adres opgemerkt.
Kortom heel attent
Bestelling helemaal goed.

2024年7月12日

Retourneren is een ramp

Retourneren is een ramp! Blijkbaar doen ze dat niet en zo geraken ze groot! Heel oneerlijk dat ze met het geld van eerlijke klanten spelen...
Melden bij politie aub!!

2024年7月10日
5つ星のうち1の評価

Erg slechte service bij BHsupport!!!

Erg slechte service bij BHsupport!!!
Bestelling geplaatst op 25 juni en nog steeds niets ontvangen. Op mailtjes wordt niet gereageerd en via de telefonische klantenservice denken ze helemaal niet mee.
Ik heb nu een mail gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren, ben benieuwd of ik nu wel reactie krijg en of ik mijn geld terug krijg....

Dames, let op, koop hier niets!!

2024年7月10日

OPLICHTING Koop hier nooit iets

OPLICHTING
Koop hier nooit iets
1. Bij retourzending zegt eigenaresse Mevr. van Elmpt het artikel niet te hebben ontvangen , ondanks het aangeleverde afleveringsbewijs
2. Je krijgt daardoor je geld niet terug, ik wacht nog steeds (10/07) op mijn €99,90 retour
3. Bij elk telefonisch contact schreeuwt zij en verbreekt ze de verbinding, een zeer onvriendelijkebejegening.
4. Reageert op geen ene mail!
ASOCIAAL EN OPLICHTSTER

Lees alle overige revieuws van andere klanten
En WEES GEWAARSCHUWD, trap niet in deze verkoopster die haar klanten asociaal bejegend.

ADVIES. Doe net als ik aangifte bij de politie ‘internetoplichting’. Hoe meer mensen dit doen, hoe beter
Ook het inschakelen van de rechtsbijstand is de moeite waard, alleen het gaat voor de verzekeringsmaatschappij om kleine bedragen. Aangifte kun je bij de politie online doen! En melden bij Consuwijzer!
Hoe meer gedupeerden dit doen hoe meer het resultaat tegen dit bedrijf. En vooral tegen de eigenaresse.

2024年5月24日

Vreemd!

Vreemd!! Ik 2 bh’s bestelt, binnen 6 dagen keurig geleverd….
2 vriendinnen deze website geadviseerd… 1 vriendin ontvangt net als ik keurig op tijd… de andere vriendin ontvangt na 1 week nog niks. Heeft bestelling nodig voor vakantie aanstaande zaterdag.
Mails gestuurd…. Geen reactie… telefoon wordt niet opgenomen… voel mij hier heel naar onder!! Please…. Reageer!!
Zojuist gebeld, anderhalve dag na deze review, nog steeds geen reactie…
Dus ik dacht ik bel even. Tot mijn grote verbazing werd opgenomen👍.
De dame aan de telefoon; uiterst onvriendelijk, zei dat het “enorm” druk was en dat ik maar een mail moet sturen…
Nou… dat heb ik al gedaan, 2x en geen reactie. Ze hoopte morgen of overmorgen een reactie te sturen. (Hopen doe je op de wc, verder nergens anders!)
Ook had ik al contact opgenomen mèt dhl; label was aangemaakt; maar pakket nog niet door dhl ontvangen. DHL’s advies; neem contact op mèt verzender, dat zij contact opnemen mèt hun contact persoon van DHL en stuur een bewijs van afgifte.
Ik heb mevrouw van bh support laten uitspreken; ietscwat ze mij niet liet doen en daarna de verbinding bewust verbrak.
Ze was geïrriteerd over mijn slechte review… wat ik zei k ik verwijder deze als ik mijn bestelling ontvang en u mij fatsoenlijk te woord staat…
Nou mevrouw… ik hoop dat uw menstruatie snel doorzet, dat uw hormoontjes weer tot bedaren komen en geniet nog even van uw baan/bedtijf; want op deze manier zal de drukte voorbij heel snel voorbij zijn.
Kortom… ik laat deze review staan; totdat ik op zeer korte termijn mijn bestelling ontvang.

2024年7月3日
5つ星のうち1の評価

Ik onderschrijf totaal de negatieve…

Ik onderschrijf totaal de negatieve ervaringen van anderen.Producten zijn goed, maar ook ik heb twee artikelen retour gestuurd.Onvriendelijke onbuigzame bejegening zowel telefonisch als per mail.Tot nu toe geld nog niet terug.Ik voel me opgelicht, het gaat over een bedrag van ongeveer 200 euro.

2024年6月3日

Oplichting

Grote bestelling geplaatst met vanwege cup maat de tops in 2 maten, netjes betaald ruim 300 euro,
Na ontvangst helaas maar 1 set gehouden, rest retour 17 mei, dan moet je eerst dan mailen voor je geld terug te ontvangen. Storten ze uiteindelijk een bedrag retour maar niet volledig, houden 54,46 euro achter. Weer mailen 19juni 2024 maar gewoon niet reageren. Ik voel me gewoon opgelicht

Op 9 juli beweert BH support het bedrag al op 20 juni te hebben voldaan. Duidelijk een foto van mijn bankafschrift gestuurd waar geen betaling op binnen is gekomen.

Het wordt steeds dubieuzer

2024年7月7日

Oplichters

Zeer slechte service. Ik kocht meerdere maten bikini’s om thuis te kunnen passen. Ik stuurde netjes twee bestellingen (waarvan de maten niet pasten) retour. Een set gehouden. Echter kreeg ik alleen het geld van èèn bestelling retour. Ze beweerden dat dat was wat ik betaald had. Na meerdere mailtjes te hebben gestuurd, zonder een nette reactie (alleen maar onvriendelijke mailtjes) heb ik eindelijk na bijna 2 maand mijn resterende bedrag terug gekregen. De ene bikini die ik hield, was overigens ook van hele slechte kwaliteit. Nooit weer!

2024年7月4日

Goede service ruilen

Een mooie bikini besteld, binnen 2werkdagen bezorgd. Het topje was net te klein maar formulier ingevuld om te ruilen en op eigen kosten, wat duidelijk vermeld staat op de website, retour gestuurd.
Daarna de slechte reviews gelezen, toen kwam bij mij de spanning. Het zal toch niet zo zijn dat ik nu niks meer hoor.
Telefonisch contact gehad om te horen hoe het ervoor stond, vriendelijk te woord gestaan en mevrouw wist mij te vertellen dat mijn bestelling onderweg was. Dezelfde dag stond de bezorger voor de deur.

Wanneer iemand een negatieve ervaring heeft weten ze niet hoe snel ze dit kenbaar moeten maken maar bij een positieve ervaring wordt dit niet snel gedaan. En ook een positieve ervaring mag gelezen worden.

Ik ben blij met mijn bikini, goede kwaliteit.

2024年7月4日

Slechte service

De producten keurig terug gestuurd, maar wacht al 7 weken tot dat het geld ook retour wordt gestort. We praten over een bedrag van 100,90 euro. Maar helaas geven ze geen gehoor aan mails en telefoontjes.

2024年7月1日

Trustpilot エクスペリエンス