レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Voor het eerst iets terug gestuurd met DHL, zelf de verzendkosten betaald en u heb ik het pakket weer thuis, moet ik nog een keer de verzendkosten betalen om het terug te sturen. Bestel hier in ieder... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Duurde lang voordat ik wat hoorde over mijn bestelling. Had inmiddels ergens anders mijn bh gevonden. Via de app contact gehad dat er 1 bh niet op voorraad wad. Andere wel. Ik gaf aan dar de bestellin... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bedrijf claimt retour niet te hebben ontvangen. Track & Trace bewijst integendeel. Bedrijf blijft schuld bij mij neerleggen. Alsjeblieft; koop hier niets! Had ik ook maar eerst de recensies gel... もっと見る

企業情報

1. ランジェリー専門店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Onze missie is om vrouwen aan de juiste sport bh te krijgen. Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen doet aan sport en nog maar één op de vier gunt zichzelf het plezier en gemak van een professionele sport bh. Tijdens het sporten worden je borsten behoorlijk in beweging gebracht en ze kunnen die klappen niet opvangen. Het bindweefsel rekt uit en raakt beschadigd, met als gevolg dat je borsten gaan hangen en er zelfs littekenweefsel (striae) gevormd kan worden. De schade is onherstelbaar en daar komt nog bij dat stuiterende borsten ronduit vervelend en zelfs pijnlijk kunnen zijn. Daarom hebben alle borsten tijdens het sporten goede ondersteuning nodig en maken dat je je op je sport kan concentreren in plaats van op je borsten, in de wetenschap dat ze goed beschermd zijn.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Zeer slecht

Zeer slecht. 3 maanden geleden een bestelling gedaan. Geen BH ontvangen. Na in gebreke stelling geen reactie gehad en ook geen geld terug. Aan de telefoon wordt je afgesnauwd dat je maar een mail moet sturen. Op de mail wordt ook niet gereageerd. KOOP HIER NOOIT IETS. Ik heb echt het gevoel dat ik opgelicht ben.

2024年8月22日

Koop hier niets

INMIDDELS GELD TERUG GEKREGEN. Bestel hier niets. Pas op, laat je niet oplichten. De levering van mijn artikelen was netjes. Het ruilen ook, maar nu wacht ik op terugbetaling van het aanzienlijke verschil. Vandaag gebeld en zeer knullig op het onbeschofte af te woord gestaan.
Gemaild en gechat. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg. Zo niet dan heb ik wel een heel prijzige bh, die overigens goed zit. Afwachten maar en anders juridische stappen ondernemen.
Wees dus gewaarschuwd: KOOP HIER NIETS.

2024年8月1日

Drama. Hier niks kopen!!

Zeer slecht retourbeleid. Geen enkele manier van knap contact te krijgen. Reageren niet op mails. Heb gedreigd met rechtsbijstand. Krijg ik ineens mail dat het allemaal niet nodig is. Direct de mail beantwoord. Geen reactie meer sindsdien. Ik heb het uit handen gegeven aan een incassobureau.

2024年7月27日

Oplichter

Oplichter. Artikel retour gestuurd. Geen reactie. Geen geld retour.
Aangifte van oplichting staat klaar als ik binnen 2 dagen mijn geld niet terug heb.

Als ik alle recensies lees geloof ik er niets van dat ik mijn geld terug krijg.
Zal niet de eerste zijn die het geld niet terug krijg.

2024年8月16日
BHSUPPORT ロゴ

BHSUPPORT からの回答

We hebben uw retourzending 7 augustues goed ontvangen. Houd er rekening mee dat we doorgaans 14 dagen nodig hebben (het wettelijke termijn) om retouren te verwerken en af te handelen, zoals vermeld op onze website en in de informatie die u bij uw zending heeft ontvangen.
We stellen uw geduld en begrip zeer op prijs. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
BHSupport | Klantenservice

5つ星のうち1の評価

Oplichter!!!! En zeer onbeschoft!!

Koop hier niets, want je wordt sinds kort opgelicht bij dit bedrijf. Ging altijd goed, maar tegenwoordig is het nodig om mensen op te lichten.

Vanaf 11 juli geen bh's gezien en ook geen reactie op mail. Zeer onbeschoft gedrag aan telefoon wanneer je belt en mevrouw is hier niet op aan te spreken. Zit nu nog te wachten op reactie via mail. Zegt aan telefoon dat ik geduld moet hebben omdat ze binnen 2 dagen reageert, moet nu nog reageren.

17 augustus gemaild dat ik binnen een week mijn geld terug eis. Geen geld terug betekent aangifte politie en melding bij conumentenbond voor oplichting en diefstal.
En gezien de vele recensies over oplichting, denk ik dat dit ook een mooi verhaal kan zijn voor Alberto Stegeman.

2024年8月14日
5つ星のうち2の評価

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Na retourmelding werd mijn geld niet teruggestort. Dit kwam achteraf door een storing maar dit werd niet duidelijk gecommuniceerd en ik kreeg te horen dat ik dan maar via mn bank het moest regelen, zij hadden het overgemaakt en ik had pech.

2024年7月20日

Koop hier niet!

Keurig retour gestuurd binnen de termijn van 2 weken, dat sowieso al erg kort is! Zij geven aan dat het te laat binnen gekomen is en ik 5,50 moet betalen om de retour terug te kunnen sturen. Aangezien de bestelde producten niet passen lijkt me dat een ongewenste oplossing. Gevraagd om er opnieuw naar te kijken en te komen met een passende oplossing (bijvoorbeeld voor het bedrag 80 euro iets anders te bestellen). Nu zeggen ze opeens dat het pakket nooit aangekomen is. Contact is super slecht en ze reageren amper! Bestel hier nooit iets! Ben bang dat ik wel naar mijn geld kan fluiten. Koop gewoon lekker lokaal 😉

2024年8月2日
5つ星のうち1の評価

Geen terugbetaling en geen reactie op…

Geen terugbetaling en geen reactie op mails. De maat van de bestelde tankini's klopt niet met de maat zoals t normaliter valt. Kwaliteit macht ook niet met de prijs. Gezien de prijs mag er meer verwacht worden. Bestel hier nooit meer wat. Als er niet terugbetaald wordt, ga ik andere maatregelen nemen.

2024年8月2日
5つ星のうち1の評価

2 bh's besteld via creditcard en bijbetaling via overschrijving.

2 bh's besteld via creditcard. Kreeg bericht 1 was er toch niet op voorraad. De vraag werd gesteld andere erbij of geld terug. Andere bh erbij gezocht verschil in geld overgemaakt via overschrijving bank. Beide bh's te klein dus retour gestuurd. Geld terug gevraagd maar na ruim 2maanden nog steeds niet alles terug. Via creditcard nu betwisting gedaan hierdoor deel van mijn geld terug maar het geld wat ik via bank 21,02 heb overgemaakt nog niet. Ook niet na vele emails met duidelijke uitleg. Dit voelt duidelijk naar opzet en anders zeer slechte (niet kunnen rekenen) administratie !!! Ik zal zeker geen positieve reclame voor dit bedrijf maken. Jammer genoeg heb ik de reviews pas achteraf bekeken.

2024年5月20日

Zeer slecht retourbeleid en uitbetaling.Badpak 2 juli 2024 retour gedaan

Badpak 2 juli 2024 retour gedaan. Alle 2 de retourformulieren keurig ingevuld. Gelukkig foto van gemaakt en verzendbewijs retour bewaard. Tot vandaag 31 juli 2024 geen terugbetaling of mail van bewijs dat retour ontvangen is.
Bellen lukt niet, telefoonnummer is niet in gebruik!??? Chatfunctie ligt er ook uit.
Vandaag mail gestuurd dat ik per mail binnen 2 werkdagen reactie verwacht en dat binnen 5 werkdagen het bedrag van €89.95 teruggestort wordt.
Ik koop hier NOOIT meer!

2024年7月31日

Boze klant😡

Heb 2 bikini's besteld, nooit gekregen😡. Dhl zegt bezorgd, niet dus. Jullie doen er niks mee, heb 120,00euro betaald en niks gekregen. Hele slechte service geven jullie ronduit belachelijk!!! Ben echt heel boos, nooit meer dat ik bij jullie iets bestel. Dus kijk uit want ze beloven brievenbus pakket, maar niet dus!! Een hele boze ex klant😡. Mevr. Roos

2024年7月31日

Eerste bestelling

Eerste bestelling, keurig en snel geleverd. Absolute kers op de taart de klantenservice die meteen maat navraag doen bij twijfel en zo een passend maatadvies kunnen geven. Dit was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste !

2024年7月30日
5つ星のうち1の評価

OPGELICHT - Onderstaande ervaringen kan ik helaas…

Update: 13.08.2024 Het bedrijf hult zich in totale stilte. Het is geen klein bedrag wat men niet terug betaald. De zaak loopt inmiddels, alle bewijzen zijn ingediend. Het vreemde was dat het pakket netjes gevolgd kon worden en terug ging maar deze ineens niet meer traceerbaar werd. Hierbij de melding "contact op te nemen met verzender" Men weigert een verzoek in te dienen bij DHL. De zending is geweigerd, risico ligt bij verzender maar het gaat er zeer vreemd aan toe met dit bedrijf en DHL. Wees aub gewaarschuwd! en lees alle berichten bij de reviews op diverse forums. Niet de ineens positieve berichten die wonderbaarlijk na negatieve reviews verschijnen.

Update: Nog steeds geen geld terug. Pakket hebben ze zgn. niet ontvangen. Vandaag aangifte gedaan en bij het fraudeteam van mijn cc maatschappij neergelegd.

Dit "bedrijf" is rijp voor een programma "OPGELICHT" Onderstaande ervaringen kan ik helaas onderschrijven. Zeer, zeer slecht. Eén ster is nog teveel. Kwam erachter dat de maat niet juist was. Dat kan gebeuren. Omdat de bestelling na 3 dagen nog niet verstuurd was een mail gestuurd voor annulering/herroeping en de volgende ochtend gebeld. Men wilde pushen voor andere maten maar omdat ik niet zeker was voor mij geen optie en dit aangegeven. Men kon niet de zending tegenhouden maar wel andere maten regelen?? Tegenstrijdig. Hierna werd de dame zeer onvriendelijk en hing de telefoon op! Maar ja, zoiets nog nooit meegemaakt. Dit kun je niet maken! Een mail gestuurd met het gebeurde en aangegeven de zending niet te versturen, ontving hierop een antwoord dat dit niet de ervaring van hunzelf was. Tja,...gezegd de zending te weigeren wat ik ook gedaan heb. Inmiddels geen reactie en nochtans geen geld terug en het gaat om een behoorlijk bedrag. Dus wees gewaarschuwd!! Had ik deze reviews gelezen had ik nooit hier besteld!

2024年7月24日

De omruilservice is super

De omruilservice is super. Mijn bikinitop bleek niet goed te passen en kon deze omruilen voor een andere. Goed contact gehad via de mail. En binnen een paar dagen was de juiste mt binnen.
Super bedankt !!! Voor jullie Service

2024年7月30日

Geen reactie foute levering

Verkeerde bh geleverd gekregen die goedkoper is dan wat ik betaald heb. Herhaaldelijk geprobeerd om contact te krijgen maar ze reageren nergens op. Ronduit schandalig om zo met klanten om te gaan en eigenlijk geld te stelen. Alle termijnen zijn nu verstreken maar dat is natuurlijk niet de manier om daarvoor te zorgen. Ik kan alleen maar zeggen… bestel ergens anders!

2024年7月27日

Trustpilot エクスペリエンス