Bikesport.dk  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FÞr jeg kÞbte fra bikesport.dk, tjekkede jeg trustpilot for en sikkerheds skyld. De havde okay fine anmeldelser og ingen alarmklokker ringede. Jeg bestilte for omkring 500kr for over tre mÃ¥neder... もっず芋る

Fin levering m.v. Men den cykellygte, jeg kÞbte gik i stykker efter en mÃ¥ned. Selvom den kostede ca 500 kr. Jeg har reklameret pÃ¥ mail og rykket mange gange, uden at fÃ¥ et svar. Har og... もっず芋る

Jeg kÞbte en cykellÃ¥s (mÊrkevare) som desvÊrre gik i stykker. Jeg kontaktede Bikesport og forklarede dem at jeg helst ikke ville undvÊre lÃ¥sen (selvom den havde en defekt), da jeg ikke havde andre... もっず芋る

Fantastisk betjening. dato den 3. februar bestilles pr. mail 2 sidetasker til scooter kl. ca 15: 00 Sidetaskerne afsendes fra BIKE SPORT i HolbÊk samme dato ved 16:00 tiden. Sidetaskerne er mig... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Bikesport.dk har til formål at sÊlge cykler, beklÊdning, tilbehÞr samt komponenter i vores fysiske butik samt over Internettet, til det danske og nordiske marked. Samt at bygge og reparere alle former for cykler. Vi har et af landets bredeste sortimenter, som er et miks af hÞjt profilerede kendte mÊrkevarer såvel som nye og mindre kendte, men spÊndende, kommende mÊrker. FÊlles for produktsortimentet er, at både den tekniske og den funktionelle kvalitet spÊnder fra middel til den absolutte top.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Bestille varerne online

Bestille varerne online. Pakken var i pakkeboks dagen efter. Helt perfekt.

2021幎2月24日

Hej Katja!

Tak for din flotte anmeldes af vores webshop! Den er vi glade for:) Vi arbejder altid så hurtigt vi kan:)

Håber du er er glad for dit kÞb:)

Emma fra Bikesport:)

Hurtig handel

2021幎2月24日

Hej Kunde,

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Den sÊtter vi stor pris på:)

Vi håber du er glad for dit kÞb!:)

Super firma....

Bikesport er et super firma... let at bestille... let at betale... og det blev leveret dagen efter... Det er det jeg kalder god service.... Og det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.... Og produktet jeg bestilte lever helt optil alt og jeg er en meget glad bruger.....

2021幎2月23日

Hej Anders!

Mange tak for den fine anmeldelse af vores webshop! Det sÊtter vi stor pris på:) Brugervenlighed og hurtigt levering er det vi fokusere mest på!

Vi er glade for du blev glad for dit kÞb!:)

Super!!!

Super hurtig betjening!!!

2021幎2月20日

Hej Piet,

Tak for den fine anmeldelse af vores webshop! Den sÊtter vi stor pris på. Vi levere pakkerne så hurtigt vi kan! Håber du blev glad for pakken:)

Jeg bestilte 11 vare den 2/4 fra

Jeg bestilte 11 vare den 2/4 fra bikesport.dk. For en mail den 11/4 at en eller flere vare er i retsorden desvÊrre. Troede så man sendte de resterende vare i mens, men har den 18/4 stadig intet hÞrt eller intet modtaget.. ikke god service desvÊrre. Handler ikke der igen, og håber vare jeg enegang får det bestilte..

- skal sige at de kontaktede mig senere pÃ¥ dagen den 18-4 og forklarede situation og har sendt de vare som var tilgÊngelige. Dejligt de reagere hurtigt i den situation, hjÊlper selvfÞlgelig 🙏🏻

2021幎2月18日

Hej Miki,

Vi er desvÊrre ked af din anmeldelse af vores webshop. Som udgangspunkt sender vi alle vare på samme tid, for at gÞre det nemmest for alle. Covid-19 har gjort det svÊrt på mange ordre. Mange vare er desvÊrre i restordre på grund af pandemien.

Vi undskylder mange gange for fejlen, men håber alligevel du bliver glad for din ordre.

De resterende vare er pakket og sendt i dag 18/2 2021, og du burde modtage dem hurtigst muligt. Vi håber selvfÞlgelig du vil besÞge os igen.

Emma fra Bikesport.

Hurtig levering. Ingen problemer

2021幎2月15日

Hej Bent

Tak for din dejlige anmeldelse af vores webshop! Vi arbejder altid hurtigt muligt, så i kan få jeres pakker!

God dag - Håber vi ses igen på bikesport.dk

Emma fra Bikesport

Min vare blev sendt i lÞbet af fem

Min vare blev sendt i lÞbet af fem minutter og var fremme nÊste dag.

2021幎2月15日

Hej Benjamin!

Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Den sÊtter vi stor pris på! Håber du blev glad for dine vare!:)

Håber vi ses igen på bikesport.dk

bestilt en Rockhopper 29 XL 2021 lÞrdag

bestilt en Rockhopper 29 XL 2021 lÞrdag eftermiddag. En cykel der er meget svÊr at få fat i. Onsdag blev jeg kontaktet af fragtmanden, om der var nogen hjemme torsdag. Torsdag blev cyklen leveret samlet og godt indpakket for at undgå skader under transport. Det har vÊret en super service.

2021幎2月11日

Hej Steffen

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Vi er glad for du er blevet glad for din fine cykel, som desvÊrre er svÊr at få fat på i disse covid-19 tider:(

Vi håber vi ses igen på bikesport.dk

God dag, mvh Emma fra Bikesport

Fantastisk betjening.

Fantastisk betjening.
dato den 3. februar bestilles pr. mail 2 sidetasker til scooter kl. ca 15: 00
Sidetaskerne afsendes fra BIKE SPORT i HolbÊk samme dato ved 16:00
tiden. Sidetaskerne er mig i hende den 4. februar kl. 10:00 på min adresse
i Aalborg . Hvad siger i så?
Carsten Dam SÞrensen

2021幎2月8日

Hej Carsten Dam SÞrensen,

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Det sÊtter vi stor pris på:)

Emma fra
Bikesport

Hurtig og prÊcis service

Hurtig og prÊcis service er det ypperste en forretning kan tilbyde. Jeg fik, hvad jeg bestilte, og det gik stÊrkt.

2021幎2月1日

Hej Christian Hansen.

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Vi arbejder altid så hurtigt vi kan! Så vi kan skabe den bedste oplevelse for kunden:)

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, varen kom super hurtigt (fra dag til dag) og fragt var inkluderet i kÞb - god kÞbsoplevelse

2021幎1月30日

Hej Jan Christian Rasmussen,

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Vi arbejder altid på, at få kundens vare hurtigst muligt frem!:)

Emma fra Bikesport

Ringede med forespÞrgsel på et styr

Ringede med forespÞrgsel på et styr. De oprettede det med det samme og sendte samme dag og modtog dagen efter. Super service i disse covid 19 tider

2021幎1月26日

Hej Niki,

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Vi er glade for vi kunne hjÊlpe dig! Håber du blev glad for styret:)

Super gode priser!

Super gode priser! Jeg kÞbte en varer der var på 'fjernlager', men den blev sendt rimelig hurtigt.
Kan helt klart anbefales.

2021幎1月22日

Hej Hugo RishÞj,

God stil/service!

Bestilte bl.a. en cykelhjelm, der var sat meget ned. Hjelmen var desvÊrre i rest og der kunne ikke oplyses ny leveringsdato.
I stedet blev jeg tilbudt en dyrere hjelm, til samme pris.
Super god stil/service!

2021幎1月19日

Hej Thomas Sommer Thomsen,

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Covid-19 giver desvÊrre nogle udfordringer, men vi arbejder altid på at finde andre lÞsninger:) Håber du blev glad for din hjelm!

Super hurtig levering

Super hurtig levering 🏊🏻‍♂🚎🏻‍♂🏃🏜‍♂
Under 24 timer 😎

2021幎1月18日

Hej Per C Berentsen,

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop!

Kan ikke anbefale webshoppen

KÞber et par handsker, hvor jeg anvender bikesports måletabel at bestille ud fra. Handskerne koster over 700 kr. Viser sig at måletabellen ikke passer med virkeligheden, hvorfor handskerne er for små. Handskerne skal så sendes retur, hvilket koster hele 49 kr.! Hos konkurrenter er det gratis. Når jeg henvender mig til jeres kundeservice om rimeligheden heraf vÊlger i ikke at svare mig.

Nu har jeg så brugt 49 kr. på at kÞbe en returlabel. Jeg får en bestillingsbekrÊftelse hvor det nu fremgår at der er leveringstid på min forsendelsesblanket til pakken, som betyder at jeg ikke kan sende varen i dag. Copy/paste nedenfor.

Det bliver et nej tak her fra. I stedet for at ombytte til korrekt stÞrrelse handler jeg nu et andet sted. Kan ikke anbefale denne webshop.

"Da du bestilte varene blev du oplyst om leveringstiden - den kan variere fra 1-3 hverdage (hvis vi har varen fysisk på eget lager) og 3-7 hverdage (hvis den bliver afsendt fra ekstern lager) Leveringstiden er vejledende ud fra hvad vi normalt oplever fra leverandÞren."

I tillÊg kan også nÊvnes at hele kÞbsoplevelsen var dårlig hvor flere modsigende mails om leveringstidspunktet blev modtaget, ordren blev annulleret af webshoppen og pludselig modtages en mail om st varen kan afhentes hos lokal GLS Pakkeshop.

2021幎1月4日

Bikesport.dk からの回答

Vi er naturligvis ked af du fÞler du har haft en dårlig oplevelse, vi gÞr alt hvad vi kan for at beskrive produkterne, men vi har valgt ikke at forholde og til stÞrrelser, da dette er meget individuel. På cykelhjelme, beklÊdning og sko og handsker er der individuel pasform, nogle har runde eller aflange hoveder, hÊnder kan ligeledes vÊre brede og lange, brede og korte, kort og smalle og lange og smalle, og endelig er der forskel på hvordan man Þnsker at pasformen skal vÊre. Nogle mÊrker har officiel holdning til pasform og her kan vi skrive den holdning, men ellers har vi valgt at fÞlge producentens anvisninger med stÞrrelser. Vi har også på vores hjemmeside skrevet alt info omkring returnering:) Corona har skabt en kaotisk verden og derfor har vi den seneste tid oplevet vare der er lÊngere undervejs en normalt, og hvor hverken vi eller leverandÞr har kunnet forudsige transporttider.

Respekt for deres kundeservice!!!

Havde bestilt forlygte til cykel. DesvÊrre var det et forkert billedet på websitet - og jeg fik en forkert holder.
Kontaktede Bikesport som en selvfÞlge beklagede fejlen og straks sendte mig den rigtige holder.

Det er sådan en online oplevelse skal vÊre, og måden man sikre ens kunder kommer igen.

Respekt for det.
Kan kun anbefale Bikesport - for jeg endte med en super oplevelse.

2020幎12月29日

Hej Mads E,

Tusind Tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Vi beklager selvfÞlgelig fejlen igen!:) Vi er glade for vi fik det lÞst. Fejl kan desvÊrre ske, men vi er glade for du fik en god oplevelse alligevel:)

Emma fra Bikesport

KÊmpe ros til jer for den hurtige

KÊmpe ros til jer for den hurtige service og levering!

Bestilte en cykelhjelm til julegave Torsdag, inden jeg havde nået og lukke min computer havde de allerede 4 minutter efter jeg havde bestilt, pakket den og sendt den afsted.
Dagen efter fik jeg en besked om jeg kunne hente den på posthuset.

KÊmpe ros herfra, dejligt med sådan en service :-)

2020幎12月12日