Bilgaardenhostrup レビュヌ

1,027
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

For en lille uges tid siden lavede jeg en handel med Mathias, han gik dog pÃ¥ ferie dagen efter, men heldigvis havde han overdraget min handel til hans kollega Mads, som hjalp med at fÃ¥ afsluttet han... もっず芋る

Har lige kÞbt en bil af Jackie. Super fin kommunikation, og meget tÃ¥lmodig. Jeg tilkÞbte 4 brugte vinterdÊk, og fordi to af dem var meget slidte, monterede de to nye dÊk uden ekstra beregning. Eller s... もっず芋る

Vi var pÃ¥ udkig efter en ny bil og har set pÃ¥ meget forskelligt. Men da vi var pÃ¥ besÞg hos BilgÃ¥rden Hostrup blev vi taget godt imod af Jackie Cheng og fik frie tÞjler til at kigge og prÞve lig... もっず芋る

Efter at have besÞgt andre bilforhandlere i Aalborg med den dÃ¥rligste modtagelse og nul viden til at kunne besvare mine spÞrgsmÃ¥l, fandt vi BilgÃ¥rden Hostrup og mÞdte bilsÊlgeren Jackie. Det var en he... もっず芋る

䌁業情報

(1,027)

過去12か月のレビュヌ数: 317ä»¶

レビュヌを曞く

Vi har kÞbt en id3 hos Bilgaarden

Vi har kÞbt en id3 hos Bilgaarden. Jeg synes virkelig Theis skal have en ros med pÃ¥ vejen. Meget professionel, fair, imÞdekommende, Êrlig, hjÊlpsom, og hvis vi har haft de mindste problemer, har han stÃ¥et klar for at hjÊlpe. Virkelig dygtig sÊlger 👍🏻

2025幎11月20日

Vandt sag ved AnkenÊvnet – reklamation blev ikke hÃ¥ndteret

Jeg kÞbte en Mercedes hos Bilgården Hostrup, som efterfÞlgende viste sig at vÊre leveret med en vÊsentlig mangel. Bilen havde eftermonteret, ikke-fabriksgodkendt hardware og uautoriseret software. Fejlen blev oprindeligt opdaget, da bilen gav motorfejl, som ifÞlge autoriseret Mercedes-vÊrksted (Ejner Hessel) formentligt kunne relateres til den uautoriserede software, idet fejlen forsvandt efter bilen blev fabriksnulstillet.

Som fÞlge heraf nÊgtede Mercedes forlÊngelse af den udvidede garanti, som var en vÊsentlig del af mit kÞb. Fabriksnulstillingen medfÞrte samtidig, at den uautoriserede software blev fjernet, hvilket betÞd, at kodningen til rattet ikke lÊngere var korrekt, og at stÞrstedelen af rat funktionerne derfor ikke fungerede som forudsat.

I forlÞbet foreslog BilgÃ¥rden Hostrup bl.a. lÞsninger, der gik ud pÃ¥ blot at fjerne funktioner, jeg havde kÞbt bilen med, og gÞre bilen “stock”, eller alternativt tilbyde deres egen form for garanti, som de ikke kunne redegÞre nÊrmere for, og som ikke gav mulighed for de fordele, der fÞlger med autoriseret Mercedes-garanti. Disse forslag ville efter min opfattelse ikke have givet mig samme produkt og vÊrdi, som jeg oprindeligt havde kÞbt.

Jeg reklamerede allerede i maj 2025, men mine henvendelser blev ikke håndteret inden for rimelig tid, og på et tidspunkt ophÞrte dialogen helt. Dette gjorde, at jeg var nÞdt til at involvere FDM, som på mine vegne fremsatte krav om ophÊvelse af kÞbet. Sagen endte i AnkenÊvnet, hvor jeg fik fuldt medhold, og handlen blev ophÊvet.

Afslutningsvis skal der dog gives ros til den nye salgsleder, som fÞrst tiltrådte efter sagen var gået videre til AnkenÊvnet. Han håndterede afslutningen professionelt, tog ansvar for eksekveringen af afgÞrelsen og fÞrte en saglig og konstruktiv dialog. Det var fÞrste gang i forlÞbet, at jeg oplevede, at der reelt var en part, man kunne tale med og finde en ordentlig afslutning med.

Samlet set en meget frustrerende og tidskrÊvende oplevelse, som jeg hÃ¥ber kan tjene som en advarsel til andre: vÊr sÊrligt opmÊrksom pÃ¥ garantiforhold, eftermonteret udstyr og de lÞsninger, der tilbydes, hvis der opstÃ¥r problemer – og vÊr forberedt pÃ¥ selv at skulle presse pÃ¥ for at fÃ¥ en sag hÃ¥ndteret korrekt.

2025幎12月19日

Over alt forventning

Jeg handlede med Simon fra Bilgaarden, og det gik over alt forventning, en frisk mand som forstod og lave en god handel hvor vi var meget trygge ved hele processen også var han billigere end min bank på finansering ! KÊmpe anbefaling her fra

2025幎12月22日

Vi har d.d kÞbt bil hos

Vi har d.d kÞbt bil hos bilgaardenhostrup og fået en service der er i top. Professionel guidning både under bilkÞb samt klargÞring af bilen.
SÊlger fremstår som professionel samt erfarende inden for bilsalg.
Vil helt klart foreslå dette sted til andre kÞbere.
KÊmpe anbefaling

2025幎12月18日

Vi har d.d kÞbt bil hos

SÊlger fremstår som professionel samt erfarende inden for bilsalg.
Vil helt klart foreslå dette sted til andre kÞbere.
KÊmpe anbefaling

2025幎12月18日

Ros til Theis

FÞrste bilkÞb hos en forhandler og da de så havde lige den bil jeg var på udkig efter gjorde det også valget ret nemt, men fÞler stadig lige Theis skal have ros med på vejen, flink fyr god service. Blev endda hentet på dagen for overtagelsen, da jeg ikke afleverede en bil i byt.

2025幎12月3日

KÞb af bil

Jeg havde en god handel med Simon, da jeg kÞbte min id3. Simon var behagelig og hjÊlpsom og til at lave en handel med.
SÃ¥ alt i alt en positiv oplevelse.
Bilen kunne måske godt have fremstået lidt mere ren ved levering.

2025幎9月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。