レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vil lige dele min oplevelse med min Mitzubishi Space star. Jeg handlede primÊrt med Erik Biersted. Jeg bor selv pÃ¥ sjÊlland og havde mine betÊnkeligheder ved at sÊlge vores bil til en forhand... もっず芋る

Mit kÞb af min Polo var uovertruffen. Fair pris for min den gamle, og hurtig levering af den "nye". Opdagede et par smÃ¥ buler i taget efter overtagelse. ( man skulle stÃ¥ i den rigtige vinkel) De ble... もっず芋る

En rigtig god "langt distance" bil handel! Lige fra fÞrste telefoniske henvendelser til Erik, hvor man fÞlte loyalitet, blev taget seriÞs og godt vejledt, sÃ¥ledes man fik lyst til at besÞ... もっず芋る

䌁業情報

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

114件のレビュヌ

Jeg valgte at sÊlge min bil online

Jeg valgte at sÊlge min bil online, og det var uden tvivl den bedste handel, jeg har haft. Alt gik som smurt fra start til slut, og jeg fÞlte mig hele tiden i trygge og professionelle hÊnder.

Kan klart anbefale Bilhuset Biersted til andre, der overvejer at sÊlge deres bil eller kÞbe bil!!

Tusind tak for en fantastisk handel.
⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎4月15日
自発的なレビュヌ

Kunne man bare give 6 stjerner...

Fik akut brug for et nyt bagdÊk til min bil. Bilhuset Biersted fik pÃ¥ fÃ¥ timer fremskaffet et 21' dÊk og skiftet. Det er god service i sin reneste form og det burde udlÞse 6 stjerner - mindst...! 🎖🎖🎖🎖🎖🎖

2026幎3月23日

Tryg og god oplevelse

Jeg bor selv på sjÊlland og havde mine betÊnkeligheder ved at sÊlge vores bil til en forhandler i Jylland.
Der er flere ting der skal på plads.
Erik var utrolig kompetent og guidede mig igennem hele kÞbsprocessen. Bilen blev hentet på min adresse,
penge overfÞrt da lastbil-chauffÞren havde tjekket den
og bilen blev efter vores aftale omregistreret ved modtagelse....
Tak for en god og tryg oplevelse. Kan varmt anbefale Bilhuset Biersted

2026幎3月12日
自発的なレビュヌ

Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner ?!

Vi kÞbte en bil online uden at se den fysisk, men velvidende at vi havde 2 ugers fuld returret fra leveringsdagen var det ingen udfordring for os.

Det var Karina fra Bilhuset Biersted der stod for handlen. Og vi er super tilfredse !

Karina er utrolig sympatisk og dedikeret og vi fik en detaljeret og transparent video gennemgang af bilen fÞr handlen. Vi fÞlte os utrolig godt klÊdt på og alle spÞrgsmål blev besvaret grundigt. Har aldrig oplevet så god og tryg en handel fÞr. Og vi har da kÞbt et par biler gennem tiden... Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner ?! For det fortjener i.

Alt i alt et stort tak til Karina og Bilhuset Biersted for en utrolig vellykket handel.

Tak for jer :)

2026幎2月18日

Tryg bilhandel.

Jeg har for nyligt afsluttet en bilhandel med fjernlevering med stor succes.! Der blev fra starten af etableret en tillidsfuld dialog med stor forståelse fra Bilhuset Biersted omkring den lidt specielle måde at kÞbe bil på.
Vurderingen af byttebilen var saglig og prisen var god og faktisk bedre end de lokale bilforhandlere i mit område.
Levering og afhentningen af byttebil foregik nemt på hjemmeadressen til aftalt tid. Og frem for alt var bilen jeg endte med, alt det vi aftalte i telefonen. Jeg kan anbefale et sofakÞb og jeg kan kun anbefale Bilhuset Biersted.

2025幎11月25日
自発的なレビュヌ

Vi har for nyligt kÞbt bil hos Bilhuset

Vi har for nyligt kÞbt bil hos Bilhuset Biersted af Karina, og vi har kun haft en rigtig god oplevelse. Fra fÞrste kontakt fÞlte vi os godt taget imod, og Karina var bÃ¥de imÞdekommende, Êrlig og hjÊlpsom gennem hele forlÞbet. Alt det aftalte blev overholdt til punkt og prikke – blandt andet fik vi efterfÞlgende monteret trÊk, som lovet, uden nogen form for problemer. Hele processen har vÊret tryg, professionel og uden overraskelser, og vi har haft en rigtig god dialog hele vejen. Vi er super glade for bÃ¥de bilen og den service, vi har fÃ¥et. Vi kan varmt anbefale Bilhuset Biersted hvis man Þnsker en tryg og positiv bilhandel.

2025幎8月18日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service i bilkÞb(bytte)

Jeg har kÞbt en nÊsten helt ny Peugoet 208 i bilhuset, og tog den lange tur fra Århus.

Havde oprigtig et andet tilbud på en identisk bil i Odense, som også kunne give lidt mere i bytte for min gamle bil, men jeg syntes at jeg efter samtalen med Erik fÞlte mig mere tryg og sikker i at kÞre op og handle hos ham.

Har ikke fortrudt, alt er gået i den skÞnneste orden (udover lidt tovtrÊkkeri med bankerne) så har Erik guided og vÊret god hele vejen igennem

Jeg har fået en fantastisk helt ny bil, min gamle og elskede Renault Clio er kommet et sted hen hvor den kan blive shinet op og blive en god bil for nogle nye ejere, og jeg fik nogle gode ting med i prisen også, så som vinterdÊk.

Som det ogsÃ¥ nÊvnes i flere af anmeldelserne her, sÃ¥ er det mundtlige ord ogsÃ¥ vigtigt hos Erik, og da vi ikke kunne overfÞre penge for min brugte bil da jeg var der, sÃ¥ ville han gÞre det fÞrste bankdag i ugen, og det blev holdt, ligesom han ogsÃ¥ smider mine vinterdÊk af efter aftale senere pÃ¥ mÃ¥neden nÃ¥r han ruller forbi Århus.

Så har du brug for et godt og roligt bilkÞb, så vil jeg foreslå at tage herhen.

Mvh SÞren H. Sloth

2025幎5月4日

Fantastisk service

Vi har kÞbt en dejlig bil hos Bilhuset og startede dialogen med Erik via mail og telefon. Vi bor på SjÊlland og kunne ikke lige kÞre forbi og prÞve bilen.

Vi forhandlede i tlf om at Erik skulle kÞbe vores bil og i den forbindelse betale vores gamle lån ud og hjÊlpe med ny finansiering. Erik er en meget hjÊlpsom og rar mand som ikke giver op fordi vi lige mÞder lidt modstand,

Det hele gik i orden og Karina fra Bilhuset overtog så, og fik os helt i mål med alt det administrative.
Vi hentede vores bil som aftalt og igen mÞdte vi lidt modstand, som Karina lige gik en ekstra mil for at få lÞst, det er vi meget taknemmelige for.

Efter vi fik bilen hjem, begyndte den at sige nogle mÊrkelige lyde og vi har efterfÞlgende fået det fikset på garantien men igen var Erik på banen med en service der lige går udover det sÊdvanlige.

Vi vil til enhver tid anbefale at kÞbe bil hos Erik og Karina :)

Tak for jeres store hjÊlpsomhed og service!

2025幎3月7日
自発的なレビュヌ

Har lige kÞbt bil hos jer

Har lige kÞbt bil hos jer, og det var klasse behandling og samt et godt kÞb. Bilen er kÞbt uden garanti via CVR Nr. Trods det var der en mangel på bilen jeg opdagede da jeg kom hjem, og de fandt delen (Hattehylde) og sendte den med det samme. Desuden fik jeg nye dÊk til til under halv pris, monteret uden beregning.

Venlighed og betjening er i top, nordjysk når det er bedst.

De stÞrste anbefalinger til at handle bil hos jer.

2025幎3月7日

Loyalitet

En rigtig god "langt distance" bil handel!

Lige fra fÞrste telefoniske henvendelser til Erik, hvor man fÞlte loyalitet, blev taget seriÞs og godt vejledt, således man fik lyst til at besÞge forretningen selvom jeg boede 430km vÊk derfra.

Jeg blev godt taget imod ved ankomst og bilen man var interesseret i stod tip top klar.
Skal lige tilfÞje, at den allerede var kÞbt ubeset, da jeg fÞlte mig 10000% i gode hÊnder😁

EfterfÞlgende, fik vi en hyggelig snak med Erik og hans skÞnne datter, Karina hvor vi fik os en god kaffe samt god vejledning med finansiering osv..
Tak for en super lÊkker vogn, er utrolig glad for den!

Jeg kan absolut stÊrkt anbefale "Bilhuset Biersted" og handler gerne igen med Erik og familien😃

Rigtig god Jul og godt Nytår🥳🎄🎆🎊

2024幎12月15日

Nemt og trygt

Jeg havde sat min Ford C-Max til salg på en online portal og blev kontaktet af Erik som gav et bud. Han vidste prÊcis hvilke svage punkter modellen havde og hvilke spÞrgsmål han skulle stille.
Det var en meget hurtig og Êrlig forhandling via telefon.
Erik sendte en kontrakt på mail som jeg returnerede - alt foregik i lÞbet af 3 timer.
3 dage senere kom en transportÞr og hentede bilen, og jeg havde pengene på kontoen inden han kÞrte herfra.
Jeg ville ikke tÞve med at handle med Erik en anden gang.

2024幎11月1日

Vi har netop solgt vores bil til Bilhuset Biersted

Vi har netop solgt vores bil til Bilhuset Biersted.
Igennem hele processen fra fÞrste samtale, kÞbsaftale og afhentning af bilen har Karina sÞrget for en professionel og tryg proces.
De bedste anbefalinger herfra og tak for en tillidsfuld handel hvor alle aftaler har vÊret overholdt som aftalt.

2024幎11月29日

God oplevelse!!

Jeg har lige handlet bil ved Bilhuset Biersted ( Karina ).
Det har vÊret en god oplevelse og bilen stod super flot, som Karina havde lovet. SÃ¥ tak for handlen og godt vi lige kunne hjÊlpe hinanden👍.

2024幎11月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。