Billetlugen A/S レビュヌ

1,588
TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Selve bestillingen var OK, men gebyret var hÞjt. Det vÊrste er at firmaet, der arrangerede den koncert vi kÞbte billetter til, var ret nyt, uden kapital og har skiftet direktÞr flere gange pÃ¥ to Ã¥r. N... もっず芋る

䌁業が回答したした

Satt i kö till RammsteinbiljettslÀppet, fick tag i 2 st Feuerzonebiljetter, skriver in kortuppgifter, sidan laddar i 1,5 timme tills det tillslut avbryts och mina biljetter försvinner ur varukorgen! O... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde billetter til Den Eneste Ene der blev aflyst 1/4 pga sygdom - og en mÃ¥ned efter venter jeg stadig pÃ¥ refusion. Det er ganske urimeligt at billetlugen holder pengene i over en mÃ¥ned - det bÞr vÊr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har for fÞrste gang skulle kÞbe ledsagerbilletter hos billetlugen og forsÞger i gÃ¥r at komme igennem pÃ¥ tlf, da billetterne ikke kan kÞbe direkte pÃ¥ nettet. Men grundet kÞ pÃ¥ tlf., sÃ¥ vÊlger j... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント チケット販売業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi brÊnder for de store Þjeblikke, for de unikke og de exceptionelle oplevelser. Vi arbejder hver dag målrettet for at gÞre vores services og platforme så effektive og brugervenlige som muligt - til glÊde for partnere og vores fÊlles kunder. Med internationale erfaringer fra Eventim, leverer Billetlugen det bedste indenfor billetsalg og live events. Vi har hovedkontor i KÞbenhavn med lokale kontorer i Göteborg, Stockholm og Oslo.

期埅以䞋

(1,588)

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Feuerzone billetter i kurven

Havde Feuerzone billetter i kurven med min Lifad kode.
Systemet sagde klart og tydeligt at de nu var reserveret i 8 minutter.
Da jeg skulle betale blev jeg smidt af med besked om at betalingsmetoden ikke lÊngere var tilgÊngelig.
Startede forfra bare for at konstatere at der nu var udsolgt.
Det er kraftedme ikke i orden 😠😠😠🖕

2023幎10月16日

Hej Stig,

Vi beklager den Êrgerlige oplevelse, du har haft ved kÞb af billetter hos Billetlugen.

På grund af den store efterspÞrgsel på billetter, oplevede vi et stort pres på hjemmesiden.

Billetlugen gik ned

Billetlugen gik ned, da tÊlleren nåede 0. Kunne ikke nå at få feuerzone billetter til Rammstein. Noget mÞg at skulle logge ind igen, efter hjemmesiden gik ned, for så var man langt bagud i kÞen.

Hej Aron,

Grundet stor efterspÞrgsel på billetter, oplevede vi et stort pres på hjemmesiden.

Tusind tak for din feedback, det betyder meget for os. Vi bestrÊber os altid på at gÞre det lettere for vores kunder.

Ah måtte vente.

Ah måtte vente hele 6 min, fÞr jeg kunne bestille min billet til Rammstein :-)
Det gik smertefrit hele vejen igennem.
SÃ¥ fem stjerner herfra.

Hej Christian,

Vi er glade for at hÞre at du havde en dejlig oplevelse!

KÞbte billetter uden problemer

KÞbte billetter uden problemer. Gik ind på siden œ time inden salget startet, og var så kun i kÞ få minutter, da der blev åbnet for salg.
Valg af billetter, betaling mv foregik uden problemer

(Rammstein 2024)

Hej,

Vi sÊtter stor pris på din positive feedback og det glÊder os at hÞre at du havde en god oplevelse ved kÞb af billetter hos Billetlugen.

Enkelt og greit

Ingen problemer ved bestilling av billetter.

Hej Ingar,

Vi er glade for at du deler din gode oplevelser med os!

Dejligt nemt at bruge

Dejligt nemt at bruge. Det er dog altid en stresfyldt oplevelse om man kommer igennem.
Alt i alt fungerede det som det skulle.

Hej Torben,

Vi er glade for at hÞre at det godt med kÞbe billetter hos Billetlugen, trods det er en stressfyldt oplevelse.

ok at bestille.

ok at bestille., dog ikke tilfreds med de pladser jeg fik tildelt, men kan ikke vÊlge selv hvor man vil sidde.

Hej Frederik,

Det glÊder os at hÞre at det gik fint med at kÞbe billetter hos Billetlugen.

Det er den enkelte arrangÞr, der vÊlger om pladsoversigten skal vÊre offentlig tilgÊngelig.

Billetlugen

Jeg skulle kÞbe billetter til
Rammstein

Jeg skulle kÞbe billetter til Rammstein, og der ved vi jo, at der er run på, så jeg var klar prÊcis kl. 11. Da jeg kom igennem efter 8 minutter, var der udsolgt af siddepladser - Þv! Jeg prÞvede alligevel en gang til og hovsa, nu var der billetter:)
Så mit råd er - prÞv en gang til!

Hej Jette,

Det glÊder os at hÞre at det lykkedes dig at få billetter - trods udfordringerne under vejs.

Snabbt och enkelt

Enkelt att stÀlla sig i kö och sen gick det snabbt

Hej Carina,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos Billetlugen.dk

Det gik nemt

Det gik nemt. Kort ventetid til Rammstein billetter.

Hej Allan,

Det glÊder mig at hÞre at du havde en god oplevelse ved kÞb af billetter hos Billetlugen.dk

Billetlugen

They erased my shopping cart

I waited for the LIFAD-tickets to Rammstein consert in Copenhagen. Everything was working. I got 3 tickets for Feuerzone. Then I clicked "Pay" and all of a sudden my shopping cart was empty(!) and I got 0 tickets. Had to start over, and next time I got in the Feuerzone tickets were sold out.

2023幎10月16日

Hi Sven,

We are sorry that you have had an unfortunate experience buying tickets on Billetlugen.dk.

Due to high demand for tickets, we experienced a lot of pressure on the website.

We thank you for your feedback and will take it with us!

Best wishes,

Vedr Rammstein

Jeg klikkede ind pÃ¥ eventet 1 minut i “åbningstid”, sad i kÞ indtil det blev min tur og sÃ¥ fik jeg ellers et “indlÊser”-billede pÃ¥ skÊrmen de nÊste 20 minutter. Jeg var nervÞs for at gÃ¥ tilbage eller vÊk fra billedet, da jeg regnede med at jeg sÃ¥ skulle starte helt forfra! Da min tÃ¥lmodighed ikke rakte lÊngere, brugte jeg min kÊrestes tlf for at se status pÃ¥ salget pÃ¥ Billetlugens hjemmeside og underligt nok kom jeg direkte ind pÃ¥ billetsalget derfra, hvor der sÃ¥ kun var stÃ¥pladser tilbage! Lidt Þv, nÃ¥r man var meget pÃ¥ dupperne for at fÃ¥ billetter i Feuerzone!
Det er 2. gang jeg oplever at Billetlugens hjemmeside er f
 uduelig og sÊtter én i venteposition i unÞdigt lang tid! Skuffende service og oplevelse!

Hej Christina,

Tak for din feedback - vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at gÞre os opmÊrksomme på hvordan vi kan forbedre vores hjemmeside!

Billetlugen

Det lykkes at fÃ¥ billetter til nÊste

Det lykkes at få billetter til nÊste års koncert med Rammstein. Troede ikke på det, men systemet virkede hos Billetlugen. Alligevel et godt sted at handle.

Hej René,

Det glÊder os at hÞre at det lykkedes dig at få kÞb billetter hos Billetlugen.dk!

Fik 2 billetter til Feuerzone og

Fik 2 billetter til Feuerzone og betalingen gik igennem med banken, men ikke i Billetlugen. PrÞvede 2 gange, og så var tiden udlÞbet. MegaÞv.

Hej Bettina,

Vi er kede af, at du har haft en Êrgerlig oplevelse med kÞb af billetter på Billetlugen.dk.

DÃ¥rligt system

Jeg var i går d. 18/10-23 inde og bestille billetter til Rammstein koncerten d. 5/7-24 og kom fint igennem og havde valgt pladser og alt var fint til jeg kom til betalingen.
Der gik noget galt, selvom jeg havde logget ind og mit betalingskort var det korrekte. Jeg ville prÞve igen og gik tilbage til min indkÞbskurv, men den var Tim - på trods af at der stadig var 4 min. tilbage til at gennemfÞre min ordre.
Det er helt fair, at der er tidsbegrÊnsning på bestilling af billetter, men det er ikke ok, når den tidsbegrÊnsning ikke bliver holdt!
Min kÊreste var ude for det samme, så alt i alt en rigtig Þv oplevelse

Hej Birgitte,

Problemer med autoudfyld

Alt forlÞb uden problemer, indtil jeg kom til app’ens betalingsmodul.

Her var det ikke muligt at bruge iPhones autoudfyld af kreditkortoplysninger.
Det gav lidt sved på panden, da jeg ikke havde mit Visakort på mig.

Jeg nåede at finde et kort, inden tiden lÞb ud og billetterne til Rammstein kom i hus.

Hej Lars,

Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse - trods udfordringerne med betalingen.

Vi sÊtter pris på din feedback og tager den med os!

Skulle bestille billetter

Skulle bestille billetter, havde dem reserveret, sÃ¥ blev jeg fejet af efter jeg havde tastet kort nr. ind, var en smule stressende. Det lykkes sÃ¥ i anden forsÞg pÃ¥ MobilePay😬

Hej Peter,

Vi er kede af det var en stressende oplevelse for dig, at kÞbe billetter hos Billetlugen.dk

Vi sÊtter pris på at du deler din oplevelse med os!

Billetlugen

Aflyst koncert ingen penge retur
endnu

Vi modtog mail den 25/8 om aflyst koncert med Incognito til d. 20/10 23 og vi har forsat ikke fÃ¥et vores penge retur for fire billetter minus gebyrer som Billetlugen skrev. Hos Billetlugen.dk betaler man gebyrer tur/retur. Det er mere eller mindre umuligt at fÃ¥ et reelt svar pÃ¥, hvor langt Billetlugen er i processen og hermed ogsÃ¥ umuligt at fÃ¥ svar pÃ¥, hvornÃ¥r vi reelt set fÃ¥r vores penge retur. Vi skal selv vÊre opsÞgende ifht at blive klogere og det oprindelige svar var max tre uger, og der skulle lÊses meget for at komme frem til pointen. Vi venter hermed pÃ¥ at Billetlugen fÃ¥r deres sidste betaling fra arrangÞren - som kunde ved man ingenting om hvornÃ¥r det er og kundeservice lader faktisk ogsÃ¥ til at vÊre ret sÃ¥ ligegyldige ifht at melde ud eller yde en service med fx det beklager vi eller vi undskylder ulejligheden etc.. Nope ingenting. Ualmindelig talentlÞs og utryg oplevelse hos Billetlugen. Æv med ØV pÃ¥!!!!

2023幎8月25日

Hej,

Vi er kede af, at du har haft en Êrgerlig oplevelse ved brug af Billetlugen.dk - samt den lange behandlingstid på din refundering.

Billetlugens behandlingstid til at håndtere refunderingen er op til 3 uger fra det tidspunkt, hvor Billetlugen har dÊkning for belÞbet fra eventarrangÞren.

Det lange behandlingstid skyldes derfor den manglende dÊkning for belÞbet fra arrangÞren.

Vi beklager ulejligheden og vi arbejder hver dag på at forbedre vores platform.

Billetter til Rammstein

Sad klar og kom igennem kÞen inden for et halvt minut! Lagde de Þnskede billetter i kurven og kom videre til betaling, hvor det dernÊst skulle godkendes med MIT ID
 derfra gik systemet i stÃ¥ og hele 3 gange afviste den og skrev “prÞv igen”..
Hvorefter jeg helt blev smidt af.

De Þnskede billetter stod derefter som udsolgt og jeg måtte derfor betale ekstra for stå pladser som slet ikke var Þnsket.
Godt og vel 5 min efter at disse billetter er kÞbt, ser jeg så at de fÞrst Þnskede billetter pludselig er til salg igen???
Hvorefter jeg så kÞber dem og nu ligger inde med hele 4 billetter og altså kun skal bruge 2 stk..

PrÞver at sÊtte de 2 uÞnskede til salg på jeres egen side, men den vil ikke godkende stregkoden - derfor ringer jeg ind til support.
Her får jeg så at vide at kÞbte billetter, fÞrst kan sÊttes til salg til december! :O

Synes det er for dårligt at man fÞrst bliver smidt af systemet hele 3 gange ved kÞb og billetterne derefter står som udsolgt.
Man kÞber derfor andre billetter bare for at komme afsted og pludselig er de andre ikke lÊngere udsolgt!?
Derudover er det for dårligt at man fÞrst kan sÊtte billetter til salg om 1,5 mdr! Og har 2000kr udestående, for noget man ikke skal bruge pga. jeres system og fejl.

Jeg kom ihvertfald hele fÞlelsesregistreret igennem, ved at bruge jeres side

Hej Sarah,