レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte d. 1. maj en Giant Propel Advanced pÃ¥ billigcykel.dk. Fin cykel og fin levering. Pakkede cyklen ud af kassen og fandt en skramme pÃ¥ skrÃ¥rÞret. Ligner en umbraconÞgle eller skruetrÊk... もっず芋る

Köpte min cykel (Avenue) och nÀr jag fick den var den skadad i fÀrgen med repor. NÀr jag kontaktade Ã¥terförsÀljaren var deras ursÀkt att sÃ¥dant hÀnder och inte var sÃ¥ farligt. Jag hÀvdade min lagli... もっず芋る

En af de bedste cykelhandler jeg har prÞvet! SÞd og hjÊlpsom kundeservice der svare hurtigt, derudover ogsÃ¥ gode priser. Har selv handlet der to gange og har fÃ¥et en strygende service begge gange... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. バむク アクセサリヌ専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

CYKLER - Billige cykler! - KÞb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har altid et stort udvalg af billige cykler og de bedste tilbud på cykler du kan finde hos nogen cykelhandler på nettet. Hos os kan du handle dine cykler dÞgnet rundt via vores hjemmeside. Vi har alle typer cykler: MTB cykler, BMX cykler, racercykler, citybikes sportscykler, Herrecykler,damecykler. Vi har alle de store mÊrker Avenue cykler, Trek cykler, Giant cykler, MBK cykler, Felt cykler, GT cykler, Gary fisher cykler, Everton cykler, Ebsen cykler. Kort fotalt vi har billige cykler til alle.

3.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Bestilte en retro cykel

Bestilte en retro cykel, hvor jeg sparede 1000 kr i forhold til alle andre forhandlere. Grundet corona var der lÊngere leveringstid. Afhentede i falkoner cykler idag, fik fin service af en gut med fuldskÊg. Skulle betale for pedaler, men i disse corona tider og med ovennÊvnte besparelse, og service fra gutten med fuldskÊg er jeg godt tilfreds, sparede stadig over 700 kr. Vi skal jo osse stÞtte de smÃ¥/mindre virksomheder i denne tid. Cyklen kÞrer skidegodt👍tak.

2020幎5月7日

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse at handle med Billigcykel.dk.
De havde godt nok ikke den Trek model fra 2019 som jeg havde bestilt, men blev spurgt om jeg ville have 2020 modellen til samme pris. Hvilket jeg ikke kunne sige nej til 👍
Hurtig og fin levering.

2020幎5月1日

HOLD JER VÆK!

HOLD JER VÆK!

Oplevede det samme som Bjarne Jensen, lÊngere nede.

De sÊlger cykler de IKKE har på lager og prÞver at sÊlge en dyre cykel. Jf. loven har man krav på det man har kÞbt, da der er indgået en kÞbsaftale - men det lÞber de fra og stopper kommunikationen - har ikke hÞrt noget fra dem i over 15 dage.

Synes ikke billigcykel.dk har leveret til den behandling og kundeservice man med rette kan forvente af en moderne netshop. Håber de får bedre styr på det.

2020幎4月30日

Tilfredsstillende service!

Cyklen kunne afhentes efter 5 arbejdsdage og i butikken blev jeg hjulpet med indstilling af cykel osv.
Laveste pris på cyklen sammenlignet med andre steder, tilfredsstillende service, cyklen kÞrer godt og jeg vil helt klart anbefale billigcykel.dk til andre også!

2020幎4月9日

Fantastisk service!

Fantastisk service, gode priser og hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale dem. Jeg havde kÞbt en cykel de ikke havde på lager, og fik en personlig besked omkring det og tilbudt en nyere model til samme pris, så fÞler man sig vÊrdsat som kunde!

2020幎4月3日

Har netop kÞbt en Giant Contend sl 2

Har netop kÞbt en Giant Contend sl 2 disc 2020. Har fra kÞb til modtagelse fået hurtigt svar på spÞrgsmål og levering etc. Både via mail og mobil nummer.
Jeg afhentede cyklen i Falkon cykler. Utrolig behagelig oplevelse. Cyklen var parat og alt er som det skal vÊre. Derfor kan der kun gives topkarakterer. Tak for denne gang.

2020幎2月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ