レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

KÞbte d. 1. maj en Giant Propel Advanced pÃ¥ billigcykel.dk. Fin cykel og fin levering. Pakkede cyklen ud af kassen og fandt en skramme pÃ¥ skrÃ¥rÞret. Ligner en umbraconÞgle eller skruetrÊk... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Köpte min cykel (Avenue) och nÀr jag fick den var den skadad i fÀrgen med repor. NÀr jag kontaktade Ã¥terförsÀljaren var deras ursÀkt att sÃ¥dant hÀnder och inte var sÃ¥ farligt. Jag hÀvdade min lagli... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte en retro cykel, hvor jeg sparede 1000 kr i forhold til alle andre forhandlere. Grundet corona var der lÊngere leveringstid. Afhentede i falkoner cykler idag, fik fin service af en gut med ful... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

En af de bedste cykelhandler jeg har prÞvet! SÞd og hjÊlpsom kundeservice der svare hurtigt, derudover ogsÃ¥ gode priser. Har selv handlet der to gange og har fÃ¥et en strygende service begge gange... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. バむク アクセサリヌ専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

CYKLER - Billige cykler! - KÞb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har altid et stort udvalg af billige cykler og de bedste tilbud på cykler du kan finde hos nogen cykelhandler på nettet. Hos os kan du handle dine cykler dÞgnet rundt via vores hjemmeside. Vi har alle typer cykler: MTB cykler, BMX cykler, racercykler, citybikes sportscykler, Herrecykler,damecykler. Vi har alle de store mÊrker Avenue cykler, Trek cykler, Giant cykler, MBK cykler, Felt cykler, GT cykler, Gary fisher cykler, Everton cykler, Ebsen cykler. Kort fotalt vi har billige cykler til alle.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

FÞler mig heldig!

FÞler mig heldig!

- det lykkedes mig at få fat i en fed MTB til en kanon pris!
1,5 dag efter bestilling på hjemmesiden kunne jeg afhente min cykel. Venlig og effektiv kundeservice.

Jeg kan sagtens finde på at bruge flere penge hos billigcykler og jeg kan absolut anbefale at andre gÞr det samme!

Meget tilfreds kunde.

2019幎11月8日

Meget positiv oplevelse hos Billig Cykler

Jeg kÞbte en Brick Lane cykel som er sendt fra London. Alle tidsfrister er overholdt og cyklen var samlet og efterspÊndt ved afhentningen. Her fik jeg en rigtig hyggelig snak med en Êldre herre hos Falcon Cykler. Han gav mig gode råd om vedligeholdelsen af cyklen.

Alt i alt en meget positiv oplevelse.

2019幎10月31日

Hvis du kÞber cykel her

Hvis du kÞber cykel her, så send den lige forbi en rigtig cykelmekaniker inden du kÞrer afsted. Mit forhjul var håblÞst monteret , slog sig en cm. SlÞr i styrfittings, og min gearvÊlger faldt af bremsegrebet under fÞrste tur. Billigcykel vil lave en reklamationssag til trek, over at de ikke selv efter spÊnder greb inden afsendelse. Har genmonteret bremsegreb, men billigcykel vil have mig til at afmontere det og fotodokumentere så de kan skyde deres inkompetence videre på trek.De vil ikke kendes til fejlmonteret dÊk eller slÞr. Deres cykelmontÞrer laver aldrig fejl.

2019幎9月3日

God service

God, nem og hurtigt handle. KÞbte en Trek Roscoe 7 fra 18, men da de ikke kunne skaffe denne alligevel fik jeg i stedet en Roscoe 7 fra 19 til samme pris. Top god service. Cyklen blev hentet hos Falkon cykler på fredriksberg. SÞde rare og hjÊlpsomme personer. Som fik det hele til at gå op så jeg kunne få min nye cykel hjem i weekenden. Jeg vil helt klart anbefaler billigcykel.dk til andre. Og falkon cykler det samme.

2019幎8月20日
5぀星のうち1の評䟡

Bestiller en cykel i deres webshop

Bestiller en cykel i deres webshop 8.juli. De skriver levering 2-6 arbdage. 12. Juli, får jeg en mail fra dem, hvor de skriver at de ikke kan nå at sende cyklen inden de holder ferie i 14 dage. De tilbyder at annullere ordren, men da det lige prÊcis er den cykel jeg har udset mig, vÊlger jeg at vente (selvom jeg skulle have brugt den i min ferie). Jeg skriver samtidig at de måske er villige til at give et afslag i prisen, for ulejligheden..... Ingen svar.
14 dage senere får jeg en mail om, at de nu pludselig ikke kan levere pågÊldende cykel i min stÞrrelse, da den er total udsolgt både hos dem selv, hos leverandÞren og hos producenten.......og dette kunne de måske ikke havde oplyst mig om, for 14 dage siden, inden de gik på ferie, så jeg kunne have fundet en helt anden cykel?!?!!
De skriver ligeledes at de er villige til at sÊlge en anden lignende cykel, med et afslag på 500kr........denne er en 2019-model, som allerede er sat 500kr. ned andre steder!
Jeg gad slet ikke svare på deres mail, gik til den lokale cykelhandler, hvor jeg fik en 2020-model i stedet, til en virkelig, virkelig god pris.

Her knapt en måned senere, kan jeg se at de STADIG har cyklen i pågÊldende stÞrrelse, i deres webshop........

BehÞver jeg at sige at jeg ALDRIG kÞber noget som helst hos billigcykel.dk igen, og vil bestemt heller ikke anbefale andre at gÞre det!

NB. Kan se at de får slettet flere af deres dårlige bedÞmmelser her på Trustpilot, ligesom de har oprettet firmaet flere gange herinde, det skriger efter min mening til himlen.........

2019幎8月14日
5぀星のうち2の評䟡

Billig - både cyklerne og servicen

Handl her hvis du vil have en billig cykel med ridser, skrammer og en support, som blot svarer at: "Ridserne er heldigvis kun overfladiske og har ingen praktisk betydning.
– Det er desvÊrre nÊsten umuligt helt at undgÃ¥ smÃ¥ ridser pÃ¥ cyklerne, nÃ¥r de gÃ¥r igennem flere hÊnder."

ForlÞbet:
Bestiller en MBK damecykel, godt nok en 2016-model men spritny og ikke skiltet som vÊrende demo eller 2. sortering.
Ved modtagelsen kan vi konstatere adskillige ridser og skrammer, bl.a. på forbremsen, kronrÞret, forgaflen og overrÞret. Senere finder vi også nogle mÊrker på den ene fÊlg.
Da vi reklamerer til virksomheden bliver vi mÞdt af den holdning at der ikke kan gives afslag i prisen, men at de kan sende en original lak fra MBK så vi kan lappe det. Det er på ingen måde rimeligt at man selv skal i gang med at lege lakerer og polere en cykel op som det allerfÞrste ved modtagelsen - i hvert fald ikke til fuld pris. Ombytning er desvÊrre ikke en mulighed, da det var sidste eksemplar af cyklen.

Her 4-5 dage efter er reparationslakken stadig ikke modtaget, og min seneste mail er ikke besvaret (sendt 4 dage siden), hvori jeg forklarer at det ikke kan vÊre rimeligt at en ridset cykel sÊlges som ny - den skal sÊlges som demo eller 2. sortering.

NÊste gang giver jeg de 200 kr ekstra og går til en forhandler hvor man bliver taget lidt mere seriÞst som kunde.

2019幎8月9日

Fantastisk og vedholdende kundesupport

Har kÞbt en Trek cykel, der i fÞrste omgang pga. et lille IT-kiks på hjemmesiden ikke kunne sÊlges. En anden tilsvarende cykel kunne ikke opdrives - totalt udsolgt. Derfor hjemtog Billigcykel.dk meget hurtigt en Giant Anthem 2 MTB fra Holland, der er dyrere; men jeg kunne få den til oprindelig pris. Supportteamet har arbejdet på hÞjtryk for mig, trods sommerens spidsbelastningsperiode. Jeg har modtaget en ny god cykel, og jeg kan nu kÞre på spor igen.

2019幎7月14日

Service i top

Super service. Skrev mails frem og tilbage da jeg havde en del spÞrgsmål. Fik hurtigt svar
Afhentede sÃ¥ min cykel, god service i butikken, kÞrte derfra meget tilfreds. De har fÃ¥et en ny fast kunde 😁

2019幎7月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ