Banner for Billigskabe

Billigskabe レビュヌ 3,432

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er rigtig glad og tilfreds med hele forlÞbet! Det var fornemt at bestille skydedÞrene, selvom jeg ikke har bestemt kendskab til emnet. Varerne blev leveret til tiden og vognmanden var sÃ¥ flink o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kÞbte et badevÊrelsesmÞbel som desvÊrre havde skader som enten opstod fÞr eller under transporten. Samme dag som jeg tog kontakt til billigskabe blev der sendt en ny frontlÃ¥ge til vores adresse.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fra at tro man selv skulle klare alt selv på deres hjemmeside, har jeg virklig fået god hjÊlp til at få kÞbt de mÞbler jeg skulle bruge. Flinke og hjÊlpsomme medarbejdere i deres showruum.

䌁業情報

5. キッチン リフォヌム業者
  6. キッチン甚品店

Billigskabe に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Billigskabe er din trygge og erfarne leverandÞr af produkter og lÞsninger inden for moderne indretning af din bolig. Hos os finder du stort set alt inden for kÞkken, badevÊrelse, bryggers, garderobe og hvidevarer.

På billigskabe.dk har vi altid gode tilbud med store rabatter. Vi kÞber vores varer gennem de stÞrste leverandÞrer i Danmark og strÊber efter at sikre dig den bedste kvalitet, de bedste priser og en så hurtig leveringstid som muligt.

Åbningstider:
Vi er klar pÃ¥ telefon, mail og chat alle ugens dage fra 9-22 – ogsÃ¥ i weekender og pÃ¥ helligdage. Kontakt os endelig, hvis du har spÞrgsmÃ¥l til din ordre, et produkt du vil kÞbe eller har andre spÞrgsmÃ¥l.

Reklamationer:
Selvom vi gÞr vores bedste opstÃ¥r der desvÊrre fejl. Har du modtaget en vare med fejl, skal du hurtigst muligt sende os en mail pÃ¥ info@billigskabe.dk – meget gerne med billeder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, sÃ¥ snart vi har en lÞsning fra vores leverandÞrer.

圓該䌁業による蚘述

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

3432件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 70に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Jeg giver max stjejner mvh Thomas

Jeg giver max stjejner mvh Thomas Petersen.

2026幎2月5日

Hej Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 😊
Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du er tilfreds - det er lige som det skal vÊre!

2026幎1月28日

Hej Tommy,

Hej Erik,

2026幎2月4日

Hej Lene,

Hvor er det dejligt at lÊse din anmeldelse – tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med din oplevelse ved at handle hos os.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og håber at byde dig velkommen igen.

Camilla, Billigskabe.dk

Kvalitet og finish i orden.

Hurtig levering.

2026幎2月3日

Hej Allan,

Camilla, Billigskabe.dk

At der var mulighed for at få besvaret

At der var mulighed for at få besvaret spÞrgsmål,
direkte pr. telefon, i stedet for at spilde tid på mail.

2026幎2月2日

Hej Torben,

2026幎1月26日

Hej Jesper,

Camilla, Billigskabe.dk

Modtog skadet skab samt sokkel

Modtog skadet skab samt sokkel, får sendt nye dele til skabet, modtager en side men det var bunden der var Þdelagt.
Har venter nÊsten 6 uger,
Handler der aldrig mere.
Når man ringede til dem, fik man af vide det blev sendt i dag og ville vÊre fremme i morgen, men det var det ikke for der var desvÊrre sket en fejl.

2026幎1月8日

Hej Anette,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at der var skader på din ordre 🙏

Vi kan se, at der desvÊrre opstod en misforståelse i kommunikationen mellem os vedrÞrende hvilke dele der var beskadigede. Vi sendte nye dele allerede dagen efter din reklamation, men beklageligvis viste det sig, at de ikke var de korrekte.
Vi fik den korrekte bund afsted som blev leveret så snart du var hjemme var ferie.

Janni, Billigskabe.dk

Det fungerede fint fra bestilling til

Det fungerede fint fra bestilling til levering så godt tilfreds

2026幎1月22日

Hej Svend,

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og håber at byde dig velkommen igen.

Camilla, Billigskabe.dk

Ved reklamation blev mangler hurtigt eftersendt.

2026幎1月28日

Hej Peder,

Alt Var Super.

Alt Var Super.. God Service..

Hej Frank,

Nemt at bestille og hurtigt levering

Nemt at bestille og hurtigt levering

2026幎1月27日

Hej Colin,

Let at bestille varerne

Let at bestille varerne, hurtig melding om levering, og leveringstidspunktet overholdes altid.

2026幎1月20日

Hej Lone,

Tusind tak for din tilbagemelding, den sÊtter vi pris pÃ¥! 😊
Det glÊder os at hÞre, at det var let at bestille, at du hurtigt fik besked om leveringen, og at leveringstidspunktet blev overholdt - det er lige sÃ¥dan vi Þnsker det skal vÊre, nÃ¥r man handler ved os 🙏

god og hurtig ekspedition

Hej Agner,

Mange tak for din gode anmeldelse! Vi er glade for at du oplevede en god og hurtig ekspedition - det er lige sÃ¥dan det skal vÊre at handle hos os 🙌😊

Nemt og fint.

Nemt og fint.

2026幎1月26日

Hej Anne Mette,

Tak for de 5 stjerner, dem sÊtter vi pris pÃ¥! Dejligt at det hele forlÞb nemt og fint 🙌✚

Janni, Billigskabe.dk

Er godt tilfreds med kÞbet den eneste

Er godt tilfreds med kÞbet den eneste minus er at der var nogle lÃ¥ger jeg havde bestilt forkert og bestilte derfor nye, men der manglede sÃ¥ lige nogle nye rawplugs til montering da de gamle ikke var til at fÃ¥ ud igen, men fandt nogle nye et andet sted 🙂
Ellers godt tilfreds med handlen og god service derfra selv om Jyden her mente han skulle have haft lidt mere rabat er han rigtig godt tilfreds 😁😅

Hej Thomas,

Tusind tak for din grundige og herlige tilbagemelding 😁
Det er dejligt at hÞre, at du er godt tilfreds med bÃ¥de kÞbet og servicen - det er jo lige sÃ¥dan vi Þnsker det 🙏

Godt at hÞre, at du lykkedes at finde en lÞsning pÃ¥ rawlplugs 👍
Og vi mÃ¥ sige, at vi altid sÊtter pris pÃ¥ Êrlige jyder, ogsÃ¥ nÃ¥r der forhandles om rabat 😄

Tak for handlen, vi håber at vi kan vÊre behjÊlpelige en anden gang.

Service og vejledning

Service og vejledning. Virkelig god hjÊlp efter at jeg havde bestilt forkerte beslag.

2026幎1月12日

Hej Birgitte,

Tusind tak for din fine tilbagemelding 😊
Det er dejligt at hÞre, at du fik god hjÊlp og vejledning - isÊr når der lige var brug for det, efter de forkerte beslag var bestilt.

Tak fordi du delte din oplevelse 🙏

Janni, Billigskabe.dk

billedet viste et skab med top men det

billedet viste et skab med top men det var der ikke. det ville vÊre for dyrt at bestille bordplade ØV

2026幎1月23日

Hej Joan,

Tak for din tilbagemelding.
Vi er Êrgerlige over, at oplevelsen ikke har levet op til dine forventninger. Vi kan dog ikke genkende, at skabet er vist med fuld top på billedet. Skabet er derimod vist med sarg både i forkant og bagkant.

NÃ¥r det er sagt, vil vi selvfÞlgelig meget gerne hjÊlpe dig videre. Du er mere end velkommen til at sende os en mail, hvor du henviser til problematikken, sÃ¥ vil en af vores konsulenter hjÊlpe dig med at finde en passende lÞsning 🙏

Alt var som det skulle vÊre

Alt var som det skulle vÊre

2026幎1月22日

Hej John,

Tak for de flotte stjerner! Det glÊder os at hÞre at alt var som det skulle - det er jo netop sÃ¥dan det skal vÊre 🙌🙌

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。