Ligeglade med kunder og har ikke papirerne i orden. ForfÊrdelig oplevelse hos dem. FÞrst mÃ¥tte bilen tilbage igen  efter kort tid da bremser havde sat sig efter at have stÃ¥et i bilruden ( sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Stor ros og tak til Bilscenen for hjÊlp i gÃ¥r aftes. Vores bil stod med usÊdvanlig hÞj hyletone/alarmtone i 3 timer og eneste hjÊlp var at prÞve at ringe til Bilscenens telefonnumre. Her fik vi fat i... ãã£ãšèŠã
Retter henvendelse til bilscenen 1œ Ã¥r efter bilen er kÞbt, da der opstÃ¥r en fejl pÃ¥ bilen. Jeg vil gÞre brug af min reklamationsret til at fÃ¥ fejlen repareret ( bakkamera ) men bilscenen salgschef... ãã£ãšèŠã
Bilscenen A/S, SÊdding, Esbjerg var utrolig hjÊlpsom i dag, hvor jeg fandt ud af, at to bildÊk pÃ¥ den lille KIA jeg kÞrer i, manglede luft. Jeg kom uanmeldt ind pÃ¥ vÊrkstedet over middag, hvor en ung... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bilscenen er et top moderne bilhus, med et stort udvalg af nyere brugte biler. Med fokus på grÞnne lÞsninger, har vi altid mange elbiler tilgÊngelige.
TÞmrervej 8, 6800 , Varde, ãã³ããŒã¯
- info@bilscenen.dk
- www.bilscenen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
They are much much better service thanâŠ
They are much much better service than the other kia in the city . I can reccomend to every kia owner .
Man fÞler sig altid velkommen i Kia.
Man fÞler sig altid velkommen i Kia.
Det, at det er de samme mennesker man mÞder hver gang man kommer , giver tryghed .
FyldestgÞrende svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l,medâŠ
FyldestgÞrende svar på spÞrgsmål,med oplysninger om forskellige valgmuligheder og priser på evt udskiftninger også råd om produkter i forhold til brug og kÞrsel, så der ikke blev investeret i unÞdvendig anskaffelse.
Super service og rigtig god behandlingâŠ
Super service og rigtig god behandling i forhold til vÊrkstedsopgave ðð»
Der kom en fejlmelding pÃ¥ bilensâŠ
Der kom en fejlmelding på bilens indvendige skÊrm.
Vi tog et billede af fejlmeldingen til Bilscenen.
Bilscenen overtog herfra, at udskifte en defekt fÞler.
Ingen regning, kun en underskrift på, at reparationen var udfÞrt.
5 stjerner herfra. Tak
Super god service pÃ¥ vores Kia samt deâŠ
Super god service på vores Kia samt de gjorde os opmÊrksom på de fejl som synshallen burde have fundet da vores nyindkÞbte bil blev synet inden vi kÞbte.
Altid en god oplevelse at komme tilâŠ
Altid en god oplevelse at komme til Bilscenen
Altid god service
Vente hjÞrnet er lÊkkert indrettet mens man venter på sin bil, de er altid smilende og der er god kundekontakt...
En rigtig fin gennemgang af bilen pÃ¥âŠ
En rigtig fin gennemgang af bilen på video.
Synes dog prisen for servicen er for hÞj, set i telation til at den i samme år blev gennemgået inden syn.
Alt gik som aftalt
Alt gik som aftalt. God og flink service.
Ventetiden fordrevet m kaffe og en gåtur i området som har forskelligt at byde på.
Så jeg er en tilfreds kunde gennem mange år.
KÞbte kia Niro EV til en 5 stjernetâŠ
KÞbte kia Niro EV til en 5 stjernet oplevelse, behagelige sÊlgere, godt tid til intro af bilen og den var ladt helt op til den lange tur hjem, samt lidt godter i bagagerum (net, kompressor, veste og trekant)
God veludfÞrt service
God, veludfÞrt og videodokumenteret autoriseret service af min Kia Ceed SW. Og til en fornuftig pris.
Altid super fin service
Altid super fin service, Bilscenen kan varmt anbefales.
Altid fin behandling
Altid fin behandling, og bil kÞre som drÞm, når man kÞre derfra.
Vi har haft vores bil til service
Vi har haft vores bil til service, som altid bliver man mÞdt med en venlighed. Samt at man bliver taget alvorligt.
Under service fik vi tilsendt en rigtig god video af gennemgang af vores bil, samt hvad der anbefales at blive lavet.
Vi fÞlger at bilen er i trykke hÊnder og det bliver udfÞrt af professionel folk.
Der er styr pÃ¥ det og det er en rarâŠ
Der er styr på det og det er en rar fornemmelse, tak for udfÞrt service hele vejen
ingen reklamationsret
Retter henvendelse til bilscenen 1œ år efter bilen er kÞbt, da der opstår en fejl på bilen.
Jeg vil gÞre brug af min reklamationsret til at få fejlen repareret ( bakkamera ) men bilscenen salgschef gÞr opmÊksom på at de ikke dÊkker fejlen. de sÊdvanlige tricks med at tolke bilens fabriksgaranti op imod reklamationsret bliver brugt. alt i alt dårlig kundepleje