Ligeglade med kunder og har ikke papirerne i orden. ForfÊrdelig oplevelse hos dem. FÞrst mÃ¥tte bilen tilbage igen  efter kort tid da bremser havde sat sig efter at have stÃ¥et i bilruden ( sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Stor ros og tak til Bilscenen for hjÊlp i gÃ¥r aftes. Vores bil stod med usÊdvanlig hÞj hyletone/alarmtone i 3 timer og eneste hjÊlp var at prÞve at ringe til Bilscenens telefonnumre. Her fik vi fat i... ãã£ãšèŠã
Retter henvendelse til bilscenen 1œ Ã¥r efter bilen er kÞbt, da der opstÃ¥r en fejl pÃ¥ bilen. Jeg vil gÞre brug af min reklamationsret til at fÃ¥ fejlen repareret ( bakkamera ) men bilscenen salgschef... ãã£ãšèŠã
Bilscenen A/S, SÊdding, Esbjerg var utrolig hjÊlpsom i dag, hvor jeg fandt ud af, at to bildÊk pÃ¥ den lille KIA jeg kÞrer i, manglede luft. Jeg kom uanmeldt ind pÃ¥ vÊrkstedet over middag, hvor en ung... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bilscenen er et top moderne bilhus, med et stort udvalg af nyere brugte biler. Med fokus på grÞnne lÞsninger, har vi altid mange elbiler tilgÊngelige.
TÞmrervej 8, 6800 , Varde, ãã³ããŒã¯
- info@bilscenen.dk
- www.bilscenen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fin og meget professional kundeservice
Fin og meget professionel kundeservice. God tid til alt og ingen stress. Alle aftaler overholdt.
Ãv at rende ind i en formiddagspauseâŠ
Ãv at rende ind i en formiddagspause nÃ¥r man sidder og venter.
batteri
Tak for hjÊlpen med mit batteri,det var en god forklaring om hvad jeg kunne gÞre med mit gamle batteri fÞr jeg kÞbte et nyt .
Flink personale og var fÊrdig hurtigereâŠ
Flink personale og var fÊrdig hurtigere en anslået
Dagens positive oplevelse
Bilscenen A/S, SÊdding, Esbjerg var utrolig hjÊlpsom i dag, hvor jeg fandt ud af, at to bildÊk på den lille KIA jeg kÞrer i, manglede luft. Jeg kom uanmeldt ind på vÊrkstedet over middag, hvor en ung medarbejder straks lÞftede den op og fandt ud af, at der var utÊtheder ved ventilerne. Jeg blev vist hen, hvor kaffen var "klar" og ventede indtil den unge mand havde fixet dÊkkene. Regningen var helt i den lave ende! I disse stressede tider var det bare en dejlig oplevelse :-)
Meget serviceorienteret personale
Meget serviceorienteret personale, der vil det bedste for kunderne. Havde en meget god oplevelse med at kÞbe bil hos Bilscenenð
Handlingen er som aftalt
Handlingen er som aftalt,
god oplevelse at komme ved Bilscenen,
tak.
Smart med en video hvor det bl.a
Smart med en video hvor det bl.a. hjÊlper en til at forstå , hvad der er gennemgået i din bil.
Flink og venlig personale.
Et vÊrksted som klart kanâŠ
Et vÊrksted som klart kan anbefalesâïžâïžâïžâïžâïž. Jeg sender Tryg min bil pÃ¥ vÊrksted hos bilscenen.
De er altid til at tale med og matcher prisen, så kunden kommer igen.
Kan varmt anbefale Bilscenen.
En god oplevelse at handle bil hos Bilscenen. SÞren er en meget behagelig og kompetent person at stifte bekendtskab med.
Fik skiftet forrude i vores KIA Niro
Fik skiftet forrude i vores KIA Niro, flot arbejde.
VÊrkstedet afmonterede også aftageligt anhÊngertrÊk, som havde sat sig fast. Uden beregning- flot services.
KÞb af Kia Niro EV
KÞbte en Kia Niro EV og havde en kort, hurtig og konstruktiv kÞbsproces.
Alexander hos Bilscenen, var god til at holde mig orienteret omkring bilen og levering.
Afhentning af bilen forlÞb konstruktivt og med en tilpasset og relevant orientering og instruktion af bilen.
under hele forlÞbet oplevede jeg at de medarbejdere jeg havde kontakt med var venlige og positive.
Altid venlige og grundige.
Helt fantastisk og handel bil der..
En hurtig kvikker at i klarer denâŠ
En hurtig kvikker at i klarer den tusind tak
Super service!
Super service, dejligt personale og faglig dygtige
God informations system
Bliver informeret under vÊrkstedsbesÞgetâŠ
Bliver informeret under vÊrksteds besÞget om forlÞbet med bilen , der bliver ikke bare udskiftet noget inden mam bliver informeret og giver tilsagn