Bilscenen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ligeglade med kunder og har ikke papirerne i orden.  ForfÊrdelig oplevelse hos dem.  FÞrst mÃ¥tte bilen tilbage igen  efter kort tid da bremser havde sat sig efter at have stÃ¥et i bilruden ( sÃ¥... もっず芋る

Stor ros og tak til Bilscenen for hjÊlp i gÃ¥r aftes. Vores bil stod med usÊdvanlig hÞj hyletone/alarmtone i 3 timer og eneste hjÊlp var at prÞve at ringe til Bilscenens telefonnumre. Her fik vi fat i... もっず芋る

Retter henvendelse til bilscenen 1œ Ã¥r efter bilen er kÞbt, da der opstÃ¥r en fejl pÃ¥ bilen. Jeg vil gÞre brug af min reklamationsret til at fÃ¥ fejlen repareret ( bakkamera ) men bilscenen salgschef... もっず芋る

Bilscenen A/S, SÊdding, Esbjerg var utrolig hjÊlpsom i dag, hvor jeg fandt ud af, at to bildÊk pÃ¥ den lille KIA jeg kÞrer i, manglede luft. Jeg kom uanmeldt ind pÃ¥ vÊrkstedet over middag, hvor en ung... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車垂堎
  2. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Bilscenen er et top moderne bilhus, med et stort udvalg af nyere brugte biler. Med fokus på grÞnne lÞsninger, har vi altid mange elbiler tilgÊngelige.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Kompetent vÊrkstedsarbejde

En torsdag hen på eftermiddagen kunne min bil pludselig ikke starte. Bilen blev afleveret på vÊrkstedet efter lukketid. NÊste dag, fredag, blev jeg ringet op af vÊrkstedet, som gerne ville hÞre, hvordan jeg oplevede det hÊndte. Da weekenden var omme, blev der arbejdet videre på opgaven, og ret snart stod det klart for vÊrkstedet, hvad der var galt, og nogle få dage senere, fredag formiddag, var bilen klar til afhentning. EfterfÞlgende har der ikke vÊret problemer. Jeg har vÊret meget tilfreds med arbejdet.

2024幎5月3日
自発的なレビュヌ

Stor ros og tak til Bilscenen for hjÊlp

Stor ros og tak til Bilscenen for hjÊlp i går aftes. Vores bil stod med usÊdvanlig hÞj hyletone/alarmtone i 3 timer og eneste hjÊlp var at prÞve at ringe til Bilscenens telefonnumre. Her fik vi fat i Alexander som var utrolig venlig, imÞdekommende og klar til hjÊlpe, uagtet at vi kontaktede ham om aftenen (i fritiden). Også Kent er altid utrolig serviceminded. Det er virkelig et firma med kunderne i fokus. Tusind tak og stor anbefaling af Jer herfra.

2024幎4月9日
自発的なレビュヌ

Jeg havde en dårlig oplevelse med et

Jeg havde en dårlig oplevelse med et andet vÊrksted og bad Bilscenen, som er Hyundai vÊrksted, om to ting, en kort prÞvetur mht. kobling og en vurdering af udluftning i systemet.
Da jeg kommer for at betale, er regningen på 1,5 time og 1500.-
De har uden aftale udluftet systemet, selv om aftalen udelukkende var kontrol ifm. testkÞrsel og vurdering. Det viste sig at det vÊrksted som fik opgaven med skift af min kobling, også fandt årsagen til problemet. Bilscenen bidrog ikke til lÞsning af mit problem og jeg har betalt for noget som jeg ingen chance har for at vide virkelig er udfÞrt. Min formodning er at de ville kompensere sig for ikke at få opgaven med at skifte min kobling, men da de var 3500.- valgte jeg naturligvis ikke dem.
Jeg kommer der aldrig igen, men sagen er givet videre til FDM.

2024幎4月2日
自発的なレビュヌ

Bilscenen er et seriÞst firma

Bilscenen er et seriÞst firma, alle aftaler er fulgt
og virkelig god service, handlede med sÊlgeren SÞren med min 4 år gamle bil, og fik en ok byttepris, og efterfÞlgende var der hjÊlp over tlf, med de spÞrgemål jeg havde omkring bilen, og vÊrkstedchefen Kent. var behjÊlpelig med link til opdatering af bilen, så firmaet kan anbefales til andre kunder, jeg handler der gerne igen.

2024幎1月24日

Dårligt håndvÊrk

Vi har ikke handlet direkte med bilscenen, men kÞbt en bil de har importeret. En bil de fik sat anhÊngertrÊk på. Et trÊk som siden kÞbet har voldt os problemer. På vÊrkstedet konstaterer man at trÊkker er af Êldre dato og ikke passer til modellen den er påsat. Derfor er det ikke fastgjort tilstrÊkkelig, ligesom man har klippet i ledninger man ikke bÞr klippe i. Adspurgt svarer bilscenen at de pga corona ikke kunne få den korrekte reservedel, hvorfor de måtte improvisere. Nu er jeg ikke fagmand, men min fornuft siger mig at man burde have ventet i stedet for at lave fiksfakserier som kunne have vÊret livsfarlige! Men så havde kunden jo nok fundet en anden bil - hvad man dog ikke gÞr for penge.

2024幎1月19日