Ligeglade med kunder og har ikke papirerne i orden. ForfÊrdelig oplevelse hos dem. FÞrst mÃ¥tte bilen tilbage igen  efter kort tid da bremser havde sat sig efter at have stÃ¥et i bilruden ( sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Stor ros og tak til Bilscenen for hjÊlp i gÃ¥r aftes. Vores bil stod med usÊdvanlig hÞj hyletone/alarmtone i 3 timer og eneste hjÊlp var at prÞve at ringe til Bilscenens telefonnumre. Her fik vi fat i... ãã£ãšèŠã
Retter henvendelse til bilscenen 1œ Ã¥r efter bilen er kÞbt, da der opstÃ¥r en fejl pÃ¥ bilen. Jeg vil gÞre brug af min reklamationsret til at fÃ¥ fejlen repareret ( bakkamera ) men bilscenen salgschef... ãã£ãšèŠã
Bilscenen A/S, SÊdding, Esbjerg var utrolig hjÊlpsom i dag, hvor jeg fandt ud af, at to bildÊk pÃ¥ den lille KIA jeg kÞrer i, manglede luft. Jeg kom uanmeldt ind pÃ¥ vÊrkstedet over middag, hvor en ung... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bilscenen er et top moderne bilhus, med et stort udvalg af nyere brugte biler. Med fokus på grÞnne lÞsninger, har vi altid mange elbiler tilgÊngelige.
TÞmrervej 8, 6800 , Varde, ãã³ããŒã¯
- info@bilscenen.dk
- www.bilscenen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
God og hÞfligt betjening.
âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg kÞbte min bil for 4 Ã¥r siden og der er godt nok sket meget positivt siden ð€
Serviceniveauet er godt og får altid et venligt svar, som også er til at forstå
Min service pÃ¥ bilen fra vÊrkstedet er altid i top ð

Gik ok
Gik ok, da vores bil fik en lille skade.
Fik skaden på bagkofanger, bestilte tid til tjek hvor stor skade der var. VÊrkfÞreren kommer ud i morgens mulm og mÞrke og lyser med sin tlf og siger så derefter at vi skal have bestilt tid til vÊrksted. Ok tÊnker jeg og regner med at han ved hvad der skal bestilles. Tiden kommer til at bilen skal på vÊrksted og får en lånebil. Derefter et opkald senere på dagen at nu har de tjekket og der skal bestilles dele. Der tÊnker jeg at man kunne have tjekket det ved fÞrste aftale så jeg ikke skulle spÞrge om fri to morgenstunde. Men vi må have talt forbi hinanden.
Men god service som altid i de andre punkter.

Bilscenen ããã®åç
Ingen lånebil, på trods af denne er bestilt
Vi har serviceaftale, og havde i forbindelse med service bestilt en lÃ¥nebil.. Da vi skal aflevere vores bil, er der ingen lÃ¥nebil! Hvilket giver en masse bÞvl da vi er afhÊngige af bil. Og sÃ¥ er det endda anden gang det sker ð
Svar til bilscenens kommentar: lånebil var blevet bestilt af mig i forbindelse med booking, som jeg også skriver..

super god behandling

Bilscenen ããã®åç
Rigtig god service,der bliver brugt denâŠ
Rigtig god service,der bliver brugt den nÞdvendige tid og vejledningen gentages ved behov. Der bliver fulgt op efter nogle dage, og forespurgt om der er brug for yderligere vejledning. Der bliver opfordret til, at man skal henvende sig ved behov.

Bilscenen ããã®åç
God behandling på telefon samt mail
God behandling på telefon samt mail, hurtig til at finde en tid. Samt professionel og hurtig service på min KIA. 2000 kr billigere end tilbud fra andet KIA vÊrksted!
Helt sikkert turen vÊrd fra Horsens til Esbjerg.