企業が回答しました
Als schilder zijnde een behang hier besteld en moeten plakken voor onze nieuwe babykamer... ik ben aardig wat lastig behang gewend. Maar dit sloeg alles, ronduit schandalig slechte kwaliteit, in... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb mij bestelling in goed ontvangen. nr BGN-1500030356! Uit de doos gepakt en zeer tevreden over de afbeelding. Door omstandigheden nog niet kunnen ophangen. Gisteren kon dat dus het plast... もっと見る
企業が回答しました
Nav reviews hebben we bij Bimago besteld. Onze ervaring; veel keuze snelle verzending, en zeer correcte communicatie (perfect nederlands) Ivm omstandigheden, hebben wij onze bestelling terug gest... もっと見る
企業が回答しました
Bimago.nl is een online winkel gespecialiseerd in het creëren van unieke muurdecoraties, met meer dan een decennium ervaring. Ons aanbod bestaat uit handgeschilderde schilderijen, canvasprints, posters, fotobehang en kamerscherem, die allen getuigen van de hoogste kwaliteit en goede smaak. We werken samen met getalenteerde kunstenaars die zorgen dat elk ontwerp origineel en boeiend is. Bij Bimago hechten we veel belang aan het controleren van het productieproces, waarbij we van begin tot eind elke fase zorgvuldig overzien om te garanderen dat onze muurdecoraties perfect zijn afgewerkt. Zo kunnen we garanderen dat elk product dat onze fabriek verlaat, voldoet aan de strengste normen. Onze website biedt een breed scala aan inspiratie voor diverse interieurs. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor het decoreren van een woonkamer, slaapkamer of keuken, je vindt bij ons altijd iets geschikts. We nodigen je ook uit om onze Facebook-pagina te bezoeken, waar we regelmatig nieuwe ideeën en inspiraties posten die je kunnen helpen je huis om te toveren in een unieke en stijlvolle plek. Welkom bij Bimago, waar iedereen iets naar zijn smaak en behoeften kan vinden. Ontdek met ons hoe mooi jouw muren kunnen zijn!
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wij hebben foto behang besteld bij bimago en een erg goede ervaring! In de reviews met weinig sterren staat beschreven dat het onhandelbaar en dun behang is maar dit is zeker niet het geval. Wij hebben voor de premium kwaliteit gekozen en een marge van 10cm boven en onder genomen. Dit behang werkte erg gemakkelijk en is van goede kwaliteit! Wij raden het zeker aan!

Bimago からの回答
Kurwa goede middag wat een slecht bedrijf is dit.behang besteld en is geleverd.bij openen is het vlies behang zo dun het lijkt wel papier behang wat een slechte kwaliteit.bij het aanbrengen zoals beschreven staat van hun beschrijvingen.
Bij het op de muur aanbrengen.
zie je dat het beschadigd is omdat de print zo slecht is.zeker geen aanrader van mij.
Snap niet dat dit bedrijf zulke goede reviews heeft. Dus mijn advies is niet alles wat uit Polen komt is goed
Wat een slecht verhaal verteld u hier en dat alleen maar om de schuld bij ons neer te leggen bedankt hiervoor
Het is aangebracht door een professional die al 30 dit vak doet en hij gaf dit aan dat het van zeer slechte kwaliteit is ik neem aan dat iemand die dit al jaren doet geen prutser is hij heeft in de andere kamer ook een muur gedaan en die is perfect mooi aangebracht maar dat foto behang kwam uit België en die kwaliteit gaf hij aan is totaal anders dat van jullie dat vele malen dunner (vlies) behang maar ik laat het hierbij iedereen moet zelf weten waar hij /zijn behang koopt maar voor mij was het de eerste en laatste keer
Kr
Marco van Raamsdonk

Bimago からの回答
Ik heb mij bestelling in goed ontvangen.
Gisteren kon dat dus het plastic verwijderd en plaats bepaald.
Nu blijkt de houten lijst krom getrokken
En de onderkant links komt 4 cm van de muur.
Niet bevestigt en teleur gesteld
Is daar nog wat aan te doen?
..........
Op verzoek enkele foto's opgestuurd en ben zeer positief, vriendelijk en ongelooflijk professioneel benaderd en zijn direct met een fantastische oplossing gekomen waardoor ik veel vertrouwen en waardering hebt in dit bedrijf.

Bimago からの回答
Snelle levering, goede kwaliteit behang, duidelijke uitleg hoe te behangen en goed en snel te behangen met een geweldig resultaat al zeg ik t zelf ;-)

Bimago からの回答
Consegna nei tempi previsti, quadro 120x80 imballaggio perfetto, il telaio in legno ben cablato, la tela con servizio Premium è davvero ottima, dona ai colori un po' di vivacità.

Bimago からの回答
The wallpaper ("eastern landscape") unfortunately arrived much more pixelated than expected — the pixels were so large they were clearly visible from a normal viewing distance. On the website the image looks fine, but the preview image is very small and can’t be zoomed in on a phone, so there’s no real way to judge the print quality beforehand. The second wallpaper we ordered was slightly better, though still not the quality we had hoped for. Because of that, we initially felt quite disappointed, especially since customer service didn't recognise the issue at first and returning it would have meant paying high shipping costs to Poland.
That said, after contacting customer service again, the issue was handled properly and we did receive our money back, which we really appreciated.
Overall, while the product quality didn’t fully meet expectations, the customer service resolved the situation fairly, which is why I’ve adjusted this to a 4-star review. Just be aware of the image resolution when ordering and try to check previews carefully.

Bimago からの回答
Ik kom niet reageren op mijn klacht hier op trustpilot. Bestellingnummer: BGN-1500030901 Ik zie graag een mail tegemoet van jullie!

Bimago からの回答
8/1/26. Schilderij is geleverd en hangt nu prachtig in de keuken. Komt 100% overeen met afbeelding op de site, blij mee dus!
Mbt levering: ik snap dat er vertraging is tijdens feestdagen. Los het op door dit eerlijk te melden op de site. Het voorkomt een gevoel dat je mogelijk opgelicht bent.
23/12/25 vandaag door reactie op mijn mail alvast 2 extra sterren. Ben wel verbaasd dat de site 5 dagen levertijd aangeeft, terwijl ik nu nog zeker 10 dagen moet wachten. @alle online winkels: wees nou eens eerlijk op jullie sites.
22/12/25 Ik geef op dit moment 1 ster omdat ik geen reactie krijg op mijn mail en geen telefoonnummer kan vinden op de site. Het schilderij zou binnen 5 dagen geleverd worden, maar we zijn nu bijna anderhalve week verder. Ik zou geruster zijn als Bimago reageert op mijn mail of een telefoonnr op de site plaatst.

Bimago からの回答
a distanza di settimane non mi è arrivato l'ordine e non mi sanno dare tempi certi! non rispondono alle mail e al centralino è un'impresa! pessimi

Bimago からの回答
Behang is al kleur niet gelijk, veel kleurverschil op de rol.
€300 kwijt en nog geen reactie van hun gehad.
Fotos gestuurd etc.. :(

Bimago からの回答
Mooi behang, maar het geleverde behang is 30 cm te kort en 30 cm te smal waardoor een deel van de muur niet behangen is en helaas nog geen reactie van Bimago hierop :(

Bimago からの回答
Super! Eerder besteld bij dit bedrijf en heel tevreden over het geleverde behang voor de woonkamer. Daarom een aantal jaar later nogmaals een bestelling gedaan voor fotobehang op maat. Helaas week de kleur van de daadwerkelijke levering heel erg af van de foto's, waardoor het niet paste bij mijn interieur. Ik vond dat heel jammer, dus ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg de volgende dag direct een reactie van ze, waarbij ze mijn geld retour hebben gestort en ik het behang uiteindelijk niet eens terug hoefde te sturen. Helaas jammer van de verkeerde kleur, maar wel heel snel en netjes opgelost.

Bimago からの回答
Price might be high, but they provide High quality wallpapers. Which looks really vibrant

Bimago からの回答
Ik was lichtelijk in paniek geraakt en op het verkeerde been gezet door negatieve reviews inzake m'n herroeping van mijn overeenkomst BGN-1500029191, omdat ik een paar dagen geen antwoord krijg op mijn vragen hierover Echter heb ik gisteren eindelijk wel antwoord gehad en is mijn herroeping snel en goed afgehandeld volgens afspraak

Bimago からの回答
Zoveel begrip voor mijn situatie.
Ben er heel dankbaar voor.
Ben er zeer positief over.

Bimago からの回答
Mooie kwaliteit en makkelijk te verwerken. Levertijd was ook prima. Binnen enkele dagen in huis.
Dank voor deze mooie levering

Bimago からの回答
Duidelijke website en goede beschrijving. De goederen kwamen netjes geleverd aan en waren goed verpakt (groot kamerscherm). Contacten lopen goed en snelle reactie.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。