レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte flere forskellige retter - hold da op en smagsoplevelse. Fremragende curries, og selv mine bÞrn som var lidt skeptiske er blevet fan og anmoder nu om indisk fremfor sushi. Top kvalitet og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig god mad! - vi brugte Bindia til catering til en kandidatfest - virkelig god og velsmagende mad. Der var masser af den, sÃ¥ nu har kandidaten til flere mÃ¥ltider i fryseren. Mange af gÊsterne be... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mere end bare en buffet – en sanselig rejse til Punjab, autentisk i bÃ¥de duft og smag. Duften kommer fÞrst. SmÞr og varme krydderier med strejf af kardemomme og spidskommen vÊkker sanserne og s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Maden er ekstrem dyr! Hvis nu det sÃ¥ havde vÊret lÊkkert kunne prisen gÃ¥ an
 Korma smagte af kartoffelsuppe og butter chicken smagte af tomatsuppe. Ingen af de to retter havde bare en sner... もっず芋る

䌁業情報

1. むンド料理のテむクアりト
  2. むンド カレヌ店
  3. むンド料理店
  4. 北東むンド料理店
  5. ノィヌガン料理店
  6. ベゞタリアン料理店

圓該䌁業による蚘述

Bindia er en lokal kÊde af Indiske Take Away & Dine-Ins i KÞbenhavn siden 2003. Amer Sulman er grundlÊggeren af og hovedkokken for Bindia. Hos Bindia laver vi certificeret Þkologisk og sund indisk mad (30-60%) - ogsÃ¥ vegansk - uden tilsÊtningsstoffer og konserveringsmidler. Vi bruger ikke forarbejdet mad eller frituresteger og vi tilsÊtter ikke hverken animalsk fedt eller farvestoffer. Vi har haft Det Økologiske SpisemÊrke siden 2015, hvor vi som de fÞrste i Skandinavien inden for det indiske kÞkken satte fokus pÃ¥ Þkologien. Og vi har en klar mÃ¥lsÊtning om forsat at blive endnu grÞnnere. Vores mad er inspireret af Ayurvediske opskrifter og Bindia tilbyder formentlig de stÞrste portionstÞrrelser af retter blandt al indisk take away. I Ayurveda fungerer mad nemlig som forebyggende medicin og som den primÊre drivkraft bag at holde din krop sund og dit immunforsvar stÊrkt. Bindia betragtes som et af de bedste indiske take-away og dine-in steder – sÃ¥ meget at vi nu har Ã¥bnet hele 6 steder i KÞbenhavn. Vi har nÊrmest intet madspild – faktisk har vi sÃ¥ lidt at bevÊgelsen mod madspild, Too Good To Go fandt det unÞdvendigt at inkludere os pÃ¥ deres app og platform, selvom vi allerede havde underskrevet en kontrakt om samarbejde. De gode, gammeldags metoder i det indiske kÞkken giver nemlig maden en naturlig og bÊredygtig holdbarhed. Desuden har vi alle vores madvarer pÃ¥ kÞl, og den endelige ret laves fÞrst, nÃ¥r du bestiller den - og vi bruger aldrig mere, end det du fÃ¥r. Alt fra vores bÊreposer, menukort og take-away-skÃ¥le er fremstillet af 100% genanvendt, ubleget papir. BÃ¥de vores poser og menukort kan sorteres som papir - men vi anbefaler at man genanvender posen sÃ¥ meget som muligt fÞrst. For at skÃ¥lene skal kunne tÃ¥le den varme, flydende mad, er en tynd plast-coating pÃ¥ indersiden nÞdvendig. Derfor skal skÃ¥le og tilhÞrende lÃ¥g sorteres som almindeligt husholdningsaffald. Vi stÞtter organisationen Plastic Change, fordi vi ogsÃ¥ vil vÊre med til at gÞre en aktiv forskel for miljÞet. Al vores strÞm kommer fra vedvarende energikilder certificeret af vores el-leverandÞr Natur Energi.

4.3

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 73ä»¶

レビュヌを曞く

LÊkker mad og god service

Vi havde en rigtig god oplevelse på restauranten. Maden var frisklavet, fuld af smag isÊr deres butter chicken som smagte virkelig godt. Betjeningen var venlig og imÞdekommende, og personalet tog sig god tid til os. Stemningen var hyggelig og afslappet, hvilket gjorde besÞget ekstra behageligt. Alt i alt en rigtig god restaurantoplevelse, som vi gerne gentager og varmt kan anbefale til andre.

2026幎1月19日

Dear Sheikh,

Thank you so much for the 5 stars & your kind words! We're truly grateful for your support.

Bindia Team

Bedste indiske restaurant :)

2026幎1月11日

Dear Winther,

Bindia Team SÞborg

Det er altid en fornÞjelse at kÞbe mad

Det er altid en fornÞjelse at kÞbe mad hos Bindia Frederiksberg. Man håber på samme gode hÞje kvalitet og man får hvad man håber på. Jeg havde tre venner på besÞg som jeg motiverede til at smage og det levede virkelig op til den hÞje kvalitet jeg husker. De er hurtige hvad end du du bestiller 1 eller 6 retter som vi gjorde. KÞdet, både lamme- og kyllinge kÞdet er af hÞj kvalitet og uden fedt. Det er tydeligt at det ikke er kvantiteten, men kvaliteten som er vigtig for Bindia.

Jeg er super biased og jeg er ikke betalt for at lave denne anmeldelse. Men rigtig god mad fortjener opmÊrksomhed. Bliv ved med at lave god mad.

2025幎12月29日

Dear Mohammed,

Bindia Team Frederiksberg

Maden har en god afbalanceret smag

Maden har en god afbalanceret smag (kan “spices op”, hvis man Þnsker det)
Maden er klar til tiden og personalet er smilende.

2025幎12月22日

Dear Camilla,

Bindia Team SÞborg

Still the best Indian Takeaway I know

Still the best Indian Takeaway I know. And the staff is so polite.

2025幎12月19日

Dear Bo,

Bindia Team Lyngby

Maden smagte rigtig godt og så til en

Maden smagte rigtig godt og så til en god pris

2025幎12月2日

Dear Rasmus,

Bindia Team Valby

Hair in my food!!

Bestilte mad hos Bindia. Der var sort hår i min mad. Skrev til Bindia og de skrev til mig det måtte vÊre mit eget hår. Herefter sender jeg billeder af mit blonde hår hvor de herefter skriver det må vÊre noget andet end hår. Mega klamt og uprofessionelt

2025幎11月18日
自発的なレビュヌ

Very nice and tasty curries ..we had

Very nice and tasty curries ..we had "paneer tikka masala "with rice and raita (mint/yougurt-dip) .. and some indian bread -paratha-.. we just discovered . which is also very delicious ..
NiCe when you are vegetarian ..
5 stars

2025幎11月18日

Dear Pia,

Thank you so much for the 5 stars & your kind words! We're truly grateful for your support & thrilled to hear you enjoyed the food & flavours.

Bindia Team Østerbro

World class Indian food.

World class Indian food.

Jeg har rejst meget rundt i verden og prÞvet autentisk indisk mad. B'india er helt i toppen over den bedste indiske restaurant.

2025幎11月7日

Dear Mustafa,

Really good biryani

Really good biryani, it tasted really good.

2025幎11月8日

Dear Fatma,

Virkelig dejlig mad

Virkelig dejlig mad. Gode smage. Vi vender helt sikkert tilbage

2025幎10月7日

Dear Frank,

Rigtig god mad

Rigtig god mad, god betjening og maden var fÊrdig 2 minutter fÞr aftalt tid.
Skal helt sikkert have mad derfra igen.

Ps: gode garlic naan

2025幎10月28日

Dear Dennis,

Thank you for the 5 stars! Your feedback means a lot to us.

Kind regards,
The Bindia Valby Team

Fantastic food

Fantastic food, butter chicken was delicious, delivered bang on time

2025幎10月17日

Dear Julie,
Thank you for the 5 stars and your lovely feedback! We love our Butter Chicken too and always do our best to deliver right on time.

Best Regards
Bindia Team Frederiksberg

Jeg var inde og spise i deres afdeling

Jeg var inde og spise i deres afdeling fra Amagerbrogade med min sÞn. Lad mig sige jeg var virkelig skuffet over oplevelsen. Til at starte med, er stedet bygget op, som både takeaway og spisning på stedet. YderdÞren står åben hele tiden, hvilket gÞr at rummet er koldt og uindbydende. Man kan ikke få rigtig bestik, men må forsÞge at spise maden ,med noget ubrugelig engangsbestik. Maden er uinspireret, uden karakter i smagen, bestyreren kÞrer stedet på en ikke imÞdekommende måde, hvor imod hans medarbejder var enormt sÞd og serviceminded. Der var ikke papir på toilettet. Affaldsposen lå på gulvet. Alt i alt en virkelig dårlig oplevelser, og vigtigst var maden uden passion eller oprigtighed.

2025幎10月18日

KÊre Peder,

FÞrst og fremmest tak, fordi du valgte at besÞge Bindia sammen med din sÞn. Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at hÞre, at jeres besÞg ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den standard, vi strÊber efter. DÞren stod desvÊrre Ã¥ben pÃ¥ grund af et midlertidigt ventilationsproblem, som siden er blevet lÞst. Det skulle naturligvis have vÊret kommunikeret bedre til vores gÊster – det tager vi til os.

Manglen på toiletpapir og en affaldspose på gulvet er helt uacceptabelt, og vi har allerede taget hånd om dette internt.

Vi er også opmÊrksomme på udfordringen med engangsbestik ved spisning på stedet. Det er et emne, vi i ledelsen har haft flere diskussioner om, og vi arbejder aktivt på at finde en mere tilfredsstillende lÞsning, som både er praktisk og bÊredygtig.

Det glÊder os, at du oplevede vores medarbejder som sÞd og serviceminded – sÃ¥dan skal hele oplevelsen vÊre. At bestyreren ikke tog godt imod jer, beklager vi dybt.

Vi håber, du vil give os en ny chance i fremtiden, så vi kan vise dig, at vi har taget dine kommentarer alvorligt og forbedret os på alle punkter.

Venlig hilsen,
Bindia Team Amager

Rigtig god service og god mad

Rigtig god service og god mad! Jeg fik snakket med en af de ansatte som gav mig god service i Valby: 2972 9020.
Kommer helt sikkert igen!

2025幎9月28日

KÊre 94MoYassine,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟 Det glÊder os, at du fik god service og nÞd maden i Valby. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Bindia Team Valby

Food cancelled at last minute

Ordered food for a celebration and got messages saying it was being prepared and would be delivered soon then suddenly it was cancelled even though the restaurant was still open. I called to complain and they refused to help. As it was now too late to order anywhere else we ere left with no food which ruined the celebration. I would never trust to order from them again.

2025幎10月6日

KÊre Claire,

Tak for din besked.

Du afgav din ordre gennem Just Eat, som sendte os ordren omkring kl. 20:00 (eller lidt fÞr). DesvÊrre forhindrede Just Eat os i at forberede maden, da de ikke havde nogen ledige kurerer. Efter cirka 30 minutter valgte de at annullere ordren.

Du kontaktede os telefonisk omkring kl. 20:20–20:30, hvor vi forklarede, at ordren var blevet annulleret af Just Eat. Du Þnskede herefter at bestille direkte hos os, men desvÊrre var det for sent, da vi lukker kl. 21:00.

Vi er kede af, at I ikke fik jeres festmad denne aften, men årsagen ligger desvÊrre uden for vores kontrol.

Vi hÃ¥ber dog, at I stadig har lyst til at bestille direkte gennem Bindia.dk nÊste gang – sÃ¥ sÞrger vi for, at alt gÃ¥r som det skal.

De bedste hilsner,
Bindia-teamet

Fantastisk mad

Fantastisk mad, bÃ¥de lÊkker smag og dejlig service. Gode portioner til prisen. Vi skal klart bestille igen nÊste gang vi skal nyde indisk mad. 👌

2025幎9月27日

KÊre Anneliese,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Det glÊder os meget, at du nÞd bÃ¥de maden, servicen og portionerne. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen nÊste gang, I har lyst til lÊkker indisk mad!

Bindia Team

Virkelig lÊkre og autentiske smage

Virkelig lÊkre og autentiske smage! Bedste mad oplevelse lÊnge. Kan varmt anbefales, hvis man sÊtter pris på mad med gode smage!

2025幎9月28日

KÊre Ea Angelina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟 Det glÊder os virkelig, at du havde en god oplevelse og nÞd vores autentiske smage. Vi hÃ¥ber at byde dig velkommen igen snart til endnu en lÊkker madoplevelse!

De bedste hilsner,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。