Bestilte flere forskellige retter - hold da op en smagsoplevelse. Fremragende curries, og selv mine bÞrn som var lidt skeptiske er blevet fan og anmoder nu om indisk fremfor sushi. Top kvalitet og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig god mad! - vi brugte Bindia til catering til en kandidatfest - virkelig god og velsmagende mad. Der var masser af den, sÃ¥ nu har kandidaten til flere mÃ¥ltider i fryseren. Mange af gÊsterne be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mere end bare en buffet â en sanselig rejse til Punjab, autentisk i bÃ¥de duft og smag. Duften kommer fÞrst. SmÞr og varme krydderier med strejf af kardemomme og spidskommen vÊkker sanserne og s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Maden er ekstrem dyr! Hvis nu det sÃ¥ havde vÊret lÊkkert kunne prisen gÃ¥ an⊠Korma smagte af kartoffelsuppe og butter chicken smagte af tomatsuppe. Ingen af de to retter havde bare en sner... ãã£ãšèŠã
Bindia er en lokal kÊde af Indiske Take Away & Dine-Ins i KÞbenhavn siden 2003. Amer Sulman er grundlÊggeren af og hovedkokken for Bindia. Hos Bindia laver vi certificeret Þkologisk og sund indisk mad (30-60%) - ogsÃ¥ vegansk - uden tilsÊtningsstoffer og konserveringsmidler. Vi bruger ikke forarbejdet mad eller frituresteger og vi tilsÊtter ikke hverken animalsk fedt eller farvestoffer. Vi har haft Det Ãkologiske SpisemÊrke siden 2015, hvor vi som de fÞrste i Skandinavien inden for det indiske kÞkken satte fokus pÃ¥ Þkologien. Og vi har en klar mÃ¥lsÊtning om forsat at blive endnu grÞnnere. Vores mad er inspireret af Ayurvediske opskrifter og Bindia tilbyder formentlig de stÞrste portionstÞrrelser af retter blandt al indisk take away. I Ayurveda fungerer mad nemlig som forebyggende medicin og som den primÊre drivkraft bag at holde din krop sund og dit immunforsvar stÊrkt. Bindia betragtes som et af de bedste indiske take-away og dine-in steder â sÃ¥ meget at vi nu har Ã¥bnet hele 6 steder i KÞbenhavn. Vi har nÊrmest intet madspild â faktisk har vi sÃ¥ lidt at bevÊgelsen mod madspild, Too Good To Go fandt det unÞdvendigt at inkludere os pÃ¥ deres app og platform, selvom vi allerede havde underskrevet en kontrakt om samarbejde. De gode, gammeldags metoder i det indiske kÞkken giver nemlig maden en naturlig og bÊredygtig holdbarhed. Desuden har vi alle vores madvarer pÃ¥ kÞl, og den endelige ret laves fÞrst, nÃ¥r du bestiller den - og vi bruger aldrig mere, end det du fÃ¥r. Alt fra vores bÊreposer, menukort og take-away-skÃ¥le er fremstillet af 100% genanvendt, ubleget papir. BÃ¥de vores poser og menukort kan sorteres som papir - men vi anbefaler at man genanvender posen sÃ¥ meget som muligt fÞrst. For at skÃ¥lene skal kunne tÃ¥le den varme, flydende mad, er en tynd plast-coating pÃ¥ indersiden nÞdvendig. Derfor skal skÃ¥le og tilhÞrende lÃ¥g sorteres som almindeligt husholdningsaffald. Vi stÞtter organisationen Plastic Change, fordi vi ogsÃ¥ vil vÊre med til at gÞre en aktiv forskel for miljÞet. Al vores strÞm kommer fra vedvarende energikilder certificeret af vores el-leverandÞr Natur Energi.
Fjeldhammervej 15, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vi havde en rigtig god oplevelse på restauranten. Maden var frisklavet, fuld af smag isÊr deres butter chicken som smagte virkelig godt. Betjeningen var venlig og imÞdekommende, og personalet tog sig god tid til os. Stemningen var hyggelig og afslappet, hvilket gjorde besÞget ekstra behageligt. Alt i alt en rigtig god restaurantoplevelse, som vi gerne gentager og varmt kan anbefale til andre.

Bindia ããã®åç
Det er altid en fornÞjelse at kÞbe mad hos Bindia Frederiksberg. Man håber på samme gode hÞje kvalitet og man får hvad man håber på. Jeg havde tre venner på besÞg som jeg motiverede til at smage og det levede virkelig op til den hÞje kvalitet jeg husker. De er hurtige hvad end du du bestiller 1 eller 6 retter som vi gjorde. KÞdet, både lamme- og kyllinge kÞdet er af hÞj kvalitet og uden fedt. Det er tydeligt at det ikke er kvantiteten, men kvaliteten som er vigtig for Bindia.
Jeg er super biased og jeg er ikke betalt for at lave denne anmeldelse. Men rigtig god mad fortjener opmÊrksomhed. Bliv ved med at lave god mad.

Bindia ããã®åç
Maden har en god afbalanceret smag (kan âspices opâ, hvis man Þnsker det)
Maden er klar til tiden og personalet er smilende.

Bindia ããã®åç
Still the best Indian Takeaway I know. And the staff is so polite.

Bestilte Butter Chicken og det smagte total sÞd
Og det var ikke lige den smagt oplevelse man forventer
Maden smagte rigtig godt og så til en god pris

Bindia ããã®åç
Bestilte mad hos Bindia. Der var sort hår i min mad. Skrev til Bindia og de skrev til mig det måtte vÊre mit eget hår. Herefter sender jeg billeder af mit blonde hår hvor de herefter skriver det må vÊre noget andet end hår. Mega klamt og uprofessionelt
Very nice and tasty curries ..we had "paneer tikka masala "with rice and raita (mint/yougurt-dip) .. and some indian bread -paratha-.. we just discovered . which is also very delicious ..
NiCe when you are vegetarian ..
5 stars

World class Indian food.
Jeg har rejst meget rundt i verden og prÞvet autentisk indisk mad. B'india er helt i toppen over den bedste indiske restaurant.

Bindia ããã®åç
Really good biryani, it tasted really good.

Virkelig dejlig mad. Gode smage. Vi vender helt sikkert tilbage

Bindia ããã®åç
Rigtig god mad, god betjening og maden var fÊrdig 2 minutter fÞr aftalt tid.
Skal helt sikkert have mad derfra igen.
Ps: gode garlic naan

Bindia ããã®åç
Fantastic food, butter chicken was delicious, delivered bang on time

Bindia ããã®åç
Jeg var inde og spise i deres afdeling fra Amagerbrogade med min sÞn. Lad mig sige jeg var virkelig skuffet over oplevelsen. Til at starte med, er stedet bygget op, som både takeaway og spisning på stedet. YderdÞren står åben hele tiden, hvilket gÞr at rummet er koldt og uindbydende. Man kan ikke få rigtig bestik, men må forsÞge at spise maden ,med noget ubrugelig engangsbestik. Maden er uinspireret, uden karakter i smagen, bestyreren kÞrer stedet på en ikke imÞdekommende måde, hvor imod hans medarbejder var enormt sÞd og serviceminded. Der var ikke papir på toilettet. Affaldsposen lå på gulvet. Alt i alt en virkelig dårlig oplevelser, og vigtigst var maden uden passion eller oprigtighed.

Bindia ããã®åç
Rigtig god service og god mad! Jeg fik snakket med en af de ansatte som gav mig god service i Valby: 2972 9020.
Kommer helt sikkert igen!

Bindia ããã®åç
Ordered food for a celebration and got messages saying it was being prepared and would be delivered soon then suddenly it was cancelled even though the restaurant was still open. I called to complain and they refused to help. As it was now too late to order anywhere else we ere left with no food which ruined the celebration. I would never trust to order from them again.

Bindia ããã®åç
Fantastisk mad, bÃ¥de lÊkker smag og dejlig service. Gode portioner til prisen. Vi skal klart bestille igen nÊste gang vi skal nyde indisk mad. ð

Bindia ããã®åç
Virkelig lÊkre og autentiske smage! Bedste mad oplevelse lÊnge. Kan varmt anbefales, hvis man sÊtter pris på mad med gode smage!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã