レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Professionel service, effektive og giver gerne en ekstra hÃ¥nd. Som bureau har de min varmeste anbefaling. Jeg fik lavet folie pÃ¥ en kundes vogn og da kunden pludselig ville have lidt mere end... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har brugt Printsign til montering af i alt 5 LED-facadeskilte samt folie pÃ¥ vinduer pÃ¥ butikker. Hver evig eneste gang har jeg fÃ¥et besÞg af de absolut sÞdeste gutter, der har meget stor respekt f... もっず芋る

䌁業情報

1. ポスタヌ専門店
  2. 幕専門店
  3. むンテリア デザむン店
  4. デゞタル印刷機
  5. ポスタヌ店

圓該䌁業による蚘述

Printsign A/S - Din Partner i Visuel Skiltning og Reklame Med mere end 25 års erfaring er Printsign A/S en fÞrende leverandÞr inden for skiltning og visuelle lÞsninger. Vi tilbyder produktion både i Danmark og udlandet og har vores egne anlÊgsmaskiner samt dedikerede montage teams. Vores ekspertise spÊnder bredt og inkluderer: Visuel skiltning og LED facadelÞsninger Skilte og butiksfacader Flatbed print Bilreklame Banner- og byggepladsskilte FolielÞsninger, herunder lyddÊmpende, smartfilm og solfilm Systemskilte Akustik billeder LaserskÊring, gravering og frÊsning LED lÞsninger Hos Printsign håndterer vi hele processen fra produktion til levering og montering, så vores kunder får den komplette lÞsning til deres visuelle kommunikationsbehov.

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Last-Minute Request, Perfect Result

I work for an Italian Company, and I was searching for a supplier in CPH for making some window stickers for an event. We came to them at the very last minute and contacted many printing companies, but all of them were fully booked. Print Sign was the only company that, just four days before our event, accepted our request and supported us every step of the way, from printing the window graphics to the installation.
Everything was managed through emails and phone calls, and the entire process was executed flawlessly. Their responses were always quick, and communication was efficient and professional.
Highly recommended.

2026幎6月10日

Dear Giovanna

Thank you very much for your kind review. We truly appreciate that you took the time to share your experience with us.

It was a pleasure supporting you with your event, and we are delighted to hear that everything met your expectations. Your feedback means a lot to our team.

We look forward to working with you again in the future.

Kind regards
Printsign Team

Vi har samarbejdet med Printsign i

Vi har samarbejdet med Printsign i omkring 10 Ã¥r, og vi kan Êrligt sige, at de er 100% pÃ¥lidelige. Hver gang har de leveret prÊcis det, vi har aftalt – uden fejl og uden problemer. Kommunikation er klar, teamet er professionelt og engageret, og resultatet har altid vÊret i top. Kan varmt anbefales. ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎4月21日

KÊre Viorel

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse.
Tusind tak for det gode samarbejde gennem de sidste 10 år.

Vi sÊtter stor pris på jeres tillid og er stolte over at have jer som kunder.

No1 in DK 100%

2026幎4月27日

KÊre Entreprise

Tusind tak for din anmeldelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.
Vi er glade for din feedback, og vi kan kun vÊre enige 🙂

Printsign A/S

Det har vÊret en fornÞjelse !

Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde med Printsign ifm. vores logoer og indretning.
Fleksible og venlige samt tålmodige med kunder som ikke altid har klar vision om hvad de Þnsker til at starte med :-)

Tak for den gode service.

2026幎4月24日

KÊre Murtada

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de pÊne ord.
Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med jer om både logoer og indretning, og vi er glade for, at I har oplevet os som fleksible og imÞdekommende i processen.

Hos Printsign A/S sÊtter vi stor pris på jeres feedback.

Printsign A/S

Vi havde en super god oplevelse med

Vi havde en super god oplevelse med Printsign i forbindelse med folieringen af et butiksvindue – resultatet blev virkelig flot.

2025幎10月6日

KÊre Amanda

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os, at du havde en god oplevelse med os, og at du er tilfreds med resultatet af folieringen. Vi sÊtter stor pris på din tilbagemelding og håber at få lov til at hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Printsign A/S Team

Shabnam og hans team har igen leveret

Shabnam og hans team har igen leveret. Under en uge efter forespÞrgsel hÊnger materialet på vores gavl.
Top service og kvalitet.

2025幎8月28日

KÊre Nicolaj
Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores team, og at materialet kom hurtigt op på plads.

Det betyder meget for os, at både service og kvalitet lever op til dine forventninger. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang!

Teamet hos Printsign A/S

Highly Recommended!

We recently commissioned Printsign A/S to install foil wraps inside the elevators at one of our hotels, and the results exceeded our expectations. The team was professional, efficient, and detail-oriented throughout the entire process. The finish is flawless, with clean lines and a high-quality look that perfectly matches our design vision. Communication was smooth from start to finish, and the installation was completed on time without any disruption to our operations.

2025幎6月2日

Hi Alexander,
Thank you so much for your wonderful feedback!
We’re thrilled to hear that the elevator wraps met – and even exceeded – your expectations. It’s always our goal to deliver a flawless result while making the process as smooth and disruption-free as possible. We truly appreciate your trust in us and look forward to working with you again on future projects.

Best regards,

Super behandling

Super behandling! Vi bruger tit Printsign i forbindelse med vores arrangementer og det er altid leveret til tiden og i super kvalitet. Personalet er sÞde og har god tid til lige at hjÊlpe med at finde den rigtige lÞsning.

2025幎8月11日

Hej Rune
Tusind Tak for denne flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten, leveringstiden og vores service. Det betyder meget for os at kunne hjÊlpe jer godt pÃ¥ vej med jeres arrangementer – og vi ser frem til at fortsÊtte det gode samarbejde.

Venlig Hilsen

Kan varmt anbefales!

Jeg kom i kontakt med Shabnam, da jeg havde en forespÞrgsel på nogle specialmål, samt materiale til to skilte, som skulle hÊnge på en hÞj sÞjle.

Shabnam var utrolig god til at vejlede, samt hurtig til at svare på mine (mange) mails.

Hurtig og nem levering.
Alt i alt en super god oplevelse med vejledning, flot resultat, hurtig levering og god kundeservice.

Kan varmt anbefales!

2025幎6月25日

KÊre Freja,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder rigtig meget for os!

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at både vejledningen, leveringen og det fÊrdige resultat har levet op til dine forventninger. Shabnam og resten af teamet sÊtter stor pris på dine pÊne ord.

Du er altid velkommen hos os igen!

Teamet hos Printsign

God service og godt samarbejde med dem

God service og godt samarbejde med dem. Vi har fået leveret skilte, wallstickers og plakater i ramme til vores kontor og vi er super tilfredse med kvaliteten af det hele. Kan kun anbefales!

2025幎6月24日

KÊre Bahar,

Tusind tak for din flotte kommentar og de 5 stjerner – det betyder meget for os!

Vi er glade for, at I er tilfredse med både service og kvalitet, og det har vÊret en fornÞjelse at levere akrylskilte, wallstickers og plakater til jeres kontor.

Vi ser frem til at samarbejde med jer igen i fremtiden.

Teamet hos Printsign

Fantastisk samarbejde med Print Sign – fleksible, hjÊlpsomme og hÞj kvalitet!

Jeg har haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Print Sign i forbindelse med branding af vores display kÞleskab – og kunne ikke vÊre mere tilfreds!

Hele processen har vÊret prÊget af hÞj professionalisme, fleksibilitet og en imÞdekommende tilgang. Teamet hos Print Sign har vÊret utroligt hjÊlpsomme og lydhÞre overfor vores Þnsker, og de har leveret et slutresultat i absolut topkvalitet.

Jeg sÊtter stor pris på deres engagement og det flotte håndvÊrk, og vi kan varmt anbefale Print Sign til andre, der har brug for en pålidelig og dygtig samarbejdspartner inden for visuel branding.

Tak for et rigtig godt samarbejde!

2025幎6月20日

KÊre Singapore Airlines og Aisha,

Tusind tak for jeres flotte kommentar – det glÊder os virkelig, at I har vÊret tilfredse med samarbejdet og resultatet!

Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med jer om branding af jeres displaykÞleskab, og vi sÊtter stor pris på jeres tillid og det gode samarbejde.

Vi står naturligvis klar igen, når behovet opstår.

Teamet hos Printsign

Vi har brugt Printsign til mange

Vi har brugt Printsign til mange opgaver i de sidste 15 år, super professionel og flotte produkter med gode kvalitet, altid god service. Mvh Ye sushi

2025幎4月19日

KÊre Ye Sushi og hele holdet,

Tusind tak for jeres fine kommentar – og ikke mindst for jeres loyalitet gennem de sidste 15 Ã¥r. Det betyder enormt meget for os, at I gang pÃ¥ gang vÊlger Printsign til jeres opgaver.

Stort tillykke med jeres nye, flotte forretning pÃ¥ Amager! Det glÊder os, at vi igen fik lov at bidrage med skilte og visuel identitet – og vi synes ogsÃ¥ selv, det blev rigtig godt!

Vi ser frem til mange flere spÊndende projekter sammen.

Teamet hos Printsign

Godt håndvÊrk og fantastisk service

Jeg har brugt Printsign til montering af i alt 5 LED-facadeskilte samt folie på vinduer på butikker. Hver evig eneste gang har jeg fået besÞg af de absolut sÞdeste gutter, der har meget stor respekt for deres kunder. De udfÞrer et fuldstÊndigt pletfrit arbejde. Er der nogle udfordringer med eksisterende facade/mur, lÞser de det på stedet, så den nye facade tager sig perfekt ud, sidder tÊt og pÊnt. Mine aller stÞrste anbefalinger gives hermed til PrintSign.

2025幎4月3日

KÊre Nael,
Tusind tak for endnu engang at vise os tillid – det betyder meget for os at fÃ¥ lov til at levere skiltningen til jeres 5. butik! Vi sÊtter stor pris pÃ¥ jeres anbefalinger og det gode samarbejde.

Printsign Teamet

Stor anbefaling!

Vi fik lavet diverse print materialer af Printsign til en pop-up shop, med tight deadline. Printsign var hurtige og servicemindede, og resultaterne var ligeledes tiptop. Vi vil helt sikkert bruge Printsign igen.

2024幎9月17日

KÊre Keisha
Tusind tak for de fine ord – det glÊder os virkelig at hÞre, at bÃ¥de service og resultater levede op til forventningerne, isÊr med den stramme deadline. Vi ser frem til at hjÊlpe jer igen nÊste gang!

Printsign Team

Excellent service and high quality Job

Excellent service and high quality Job .They satisfy any request that customers can have.

2024幎9月12日

Dear Alkiviadis,

Thank you so much for your kind review! We are thrilled to hear that you are satisfied with both the service and the quality of our work. It's always our goal to meet every customer's request, and we're glad we could meet yours.

Best regards,

5 stjerner er for lidt..

5 stjerner er for lidt..

Fik lavet skiltning hos Printsign. Jeg må sige at jeg er enorm overrasket over hvor pÊnt det er blevet- og ikke mindst har kommunikationen vÊret top. Shabnam er mega rar som menneske og imÞdekommende. Derudover har Shabnam virkelig styr på hvordan skiltningen skal vÊre ift. farvevalget. Ekspertisen er på top! Tusind tak Shabnam.

2024幎9月2日

KÊre Ismail,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at hÞre, at du er så tilfreds med resultatet af skiltningen, og at kommunikationen har vÊret i top. Vi lÊgger stor vÊgt på at sikre, at farver og design sidder lige i skabet, så vi er glade for, at du oplever ekspertisen på topniveau!

Printsign

Godt håndvÊrk suppleret af god, fleksibel service og selvtÊnkende team.

Printsign laver fÞrst og fremmest et smukt arbejde helt ned i detaljen. Hertil kommer en meget fornem og personlig service samt stor fleksibilitet ift. at vi - som indkÞbere - ikke altid er 100% tjekkede. Printsign lÞser opgaven og bruger indersiden af hovedet.

2024幎9月4日

KÊre Henrik,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du sÊtter pris på både vores håndvÊrk og service. Det er netop vores mål at levere smukt arbejde med Þje for detaljerne, og samtidig vÊre fleksible og tÊnke selvstÊndigt for at gÞre processen så let som muligt for vores kunder.

Vi glÊder os til at fortsÊtte det gode samarbejde!

Printsign

Vi har altid brugt PrintSign til vores

Vi har altid brugt PrintSign til vores forretninger og vi er ALDRIG blevet skuffet.
Servicen er uovertruffen og de leverer altid og til tiden!

2024幎7月16日

KÊre Julius,

Mange tak for jeres tillid og for at bruge os til alle jeres forretninger. Vi er glade for at leve op til jeres hÞje forventninger! Hos os er det vigtigt, at service, kvalitet og pris altid er i top, og at levering sker til tiden.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。