Honningsalven hjalp pÃ¥ mit eksem. Siden corona, hvor jeg pga hyppig hÃ¥ndvask/ afspritning, fik vandeksem og var hudlÞs pÃ¥ fingerspidser i mange Ã¥r. Jeg prÞvede alle creamer fra matas og apoteket, men... ãã£ãšèŠã
Har handlet bivoksen 2 gange og begge gange meget hurtig levering. Samtidig er der helt fantastisk service ð Bivokscremen har givet mig rolige nÊtter, uden kradseri i mine sÃ¥r, som skyldes hudlidels... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fÃ¥r uren hud sÊrligt pÃ¥ kinderne og hagen om vinteren nÃ¥r min hud bliver udtÞrret af kulden. Jeg har brugt bÃ¥de fede cremer og forskellige produkter mod uren hud, men uden rigtigt at se nogen effe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft psoriasis i 56 Ã¥r. Ikke voldsomt meget, men alligevel dÞjer jeg med konstant klÞe. Indtil nu har jeg klaret mig med almindelige fugtighedscremer, der kun dulmer klÞen kortvarigt. SÃ¥ de... ãã£ãšèŠã
- çŸå®¹è£œåæäŸæ¥è
- çŸå®¹è£œååžæ¥è
- è¡£æã»ç¹ç©è£œé æ¥è
- è¡£æååº
- åç²§åè£œé æ¥è
- ãã¡ãã·ã§ã³ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Skovnymfen.dk finder du håndlavede produkter, der er skabt med passion for en bÊredygtig fremtid. Derfor er alle hudpleje produkter lavet af nordiske råvare eller genbrugs råvarer. Det samme gÊlder Skovnymfen som et Slowfashionbrand, der stiller spÞrgsmålstegn ved fastfashion og tilbyder dig et reelt alternativ. Et alternativ hvor du er sikret god samvittighed fra råvare valg til produktion. Skovnymfens hudpleje produkter er 100% naturlige uden kunstig skabte kemiske tilsÊtningsstoffer. Den Naturlige tilgang til nordiske råvarer skaber forrygende resultater på kundernes hudproblemer. Kunder med Eksem, psoriasis, tÞr hud, rÞdmen o.l. har med f.eks. bivokscremen langtidsholdbar fÞrste hjÊlp lige ved hånden, helt uden bivirkninger. Skovnymfens tÞj og tilbehÞr er skabt udfra klassiske designelementer, som er funktionelle og stilrene. TilfÞj så lidt genbrugstekstil og dansk håndvÊrk, så har du dit nye unika ynglings tÞj, som ingen andre har magen til. Oven i kÞbet kan du roligt lade den gode samvittighed indfinde sig. BesÞg Skovnymfen.dk og prÞv selv vores BÊredygtige mode og hudplejeprodukter.
Ãrumvej 11, 7840, HÞjslev, ãã³ããŒã¯
- info@skovnymfen.dk
- www.birkegaardenssaeberi.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
De fem stjerner er velfortjente.
De fem stjerner er velfortjente.
Det er et MEGET lÊkkert produkt jeg har kÞbt hos jer.
- det er en ansigtscreme, som jeg nyder at smÞre på.
Lis
Kaffeskrub
Jeg har kÞbt en kaffeskrub og den kom med Postnord indenfor 2-3 dage pga. påsken ;) Den er Þkologisk og jeg glÊder mig til at prÞve den ;)
Huden bliver helt blÞd
Dejligt naturligt produkt. LÊbepomade og creme gÞr huden helt blÞd. Jeg har et job hvor jeg skal spritte og vaske hÊnder hele tiden.
Cremen blev leveret hurtigt
Cremen blev leveret hurtigt, selv om jeg bestilte midt i påsken. Har kun nået at bruge den i 2 dage, men kan allerede mÊrke god effekt.
Har lige fÃ¥et cremen,tÊnker den godâŠ
Har lige fÃ¥et cremen,tÊnker den god ðð»ð
KlÞe pÃ¥ skinneben er vÊk efter jeg harâŠ
KlÞe på skinneben er vÊk efter jeg har har brugt cremen

LÊkre produkter...super service ogâŠ
LÊkre produkter...super service og hurtigt svar på mail...smuk og miljÞ venlig emballage...kÊlet for detaljerne....en lille hyggelig personlig hilsen med i pakken...
Jeg elsker det hele â€ïžð

Perfekt service
Meget god creme til mine hÊnder
Meget god creme til mine hÊnder. God service og hurtig levering.
God bivokscreme
God bivokscreme, som har hjulpet på mine bÞrns kinder i vinterperioden.
Rigtig fint at få en lille hilsen og en gave med. Virkelig hurtig levering.
God creme hjÊlper hurtigt på sart hud
Hurtig levering
Hurtig levering med en sÞd lille hilsen fra sÊlger der takker for mit kÞb. SÊben og cremen som jeg har kÞbt, er det for tidligt for mig at bedÞmme
Super hurtig service glÊder mig til atâŠ
Super hurtig service glÊder mig til at prÞve produkterne ;)
Hurtig levering og lÊkkert produkt
Hurtig levering og lÊkkert produkt. Jeg har kÞbt bivoks creme og bruger den også som hårolie - den er super lÊkker.