レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig en dejlig aften med lÊkre retter og gode og virkelig billige vine isÊr på de dyre vine er der virkelig fund at gÞre. SpÞrg efter kÊlderkortet!

5぀星のうち5の評䟡

Super fÞrste gang pÃ¥ denne lille perle midt i Randers. Super lÊkker mad og vin. Selv om vi kom pÃ¥ en stille tirsdag, blev vi mÞdt af et veloplagt hold af medarbejdere. Super venlig og imÞdekommen b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super god oplevelse. Min hustru og jeg bestilte 5 forskellige retter og vi smagte hinandens. Alt sÊrdeles velsmagende. God vin og portvin. Optimal flow i serveringer trods fuldt hus. ImÞdekomme... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tusind tak for fantastisk velsmagende tarteletter med hummerbisque og haler. Dejlig velsmagende hovedret og dessert. Her er sÃ¥ hyggelig en atmosfÊre og betjening. Et fint og godt tÊnkt plus var, at je... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

FÞrste, sidste og eneste gang vi kommer på Bistroteket

Hold da op en oplevelse, "AF DE DÅRLIGE."
Mig og min hustru glÊdede os til at spise på Bistroteket, vi havde hÞrt så meget godt om stedet?
Det hele startede, da vi kom. Vi havde bestilt bord 5 uger fÞr og den dag vi skulle komme, var der ikke plads til os, så vi blev henvist til et lokale ovenpå. Hvor vi i lÞbet af kort tid sad helt alene. Vi Bestilte den store menu, med vin til 800 kr pr. person. FÞrst fik vi forretten uden vin, som vi måtte spÞrge om vi kunne få vin til maden, vi fik ikke nogen information om vinen eller maden vi skulle spise? Det blev bare serveret. Hovedretten var mildt sagt dårlig, hvorfor fylder man en tallerken med majs og i en sovs, som ikke smager af ret meget og lÊgger et stykke lyst kÞd i. Her får vi heller intet at vide om hvad vi skal spise og ingen information om den rÞdvin som vi får serveret. "Her vil jeg godt lige sige, vi betaler 400,00 kr. pr. person for vin og få nÊsten intet af det, for mig er det for grådigt." Må sige vi spiste ikke op, og det var ikke fordi vi var mÊtte. Ingen klage over desserten, men måden det blev serveret på var under al kritik. Det var fra start til slut en dårlig oplevelse, som vi gerne ville have vÊret foruden.
Jesper Steensen

2021幎11月7日
5぀星のうち1の評䟡

Pris og kvalitet hÊnger IKKE sammen

Pris og kvalitet/oplevelse hÊnger pÃ¥ ingen mÃ¥de sammen
Oven i det sidder man som sild i en tÞnde
, der var max 30 cm. til bordet ved siden af os og bag os var der et rend af tjenere der knap kunne komme gennem den smalle passage mellem os og dem der sad bag os, -og deraf flere gange bomlede ind i os, nÃ¥r de lÞb frem og tilbage i fht. udeserveringen.

2021幎8月25日
5぀星のうち5の評䟡

Bistroteket leverede en stor syns-og smagsoplevelse

Vi fik for nyligt Valentines take away-menuen fra Bistroteket.
Servicen var helt i top, og meget imÞdekommende.
Menuen, specielt fiskebordet som forret, overgik alle vores forventninger og var en kÊmpe syns- og smagsoplevelse, som hev vores Corona-lÞrdag, helt op på 5 stjerner. Hovedretten og desserten var også super lÊkkert.
Giver mine bedste anbefalinger til at bestille en take away menu fra Bistroteket.

2021幎4月5日
5぀星のうち2の評䟡

Take Away tapas - en middelmådig oplevelse

Det bestilte var en "mors tapas og en fars tapas" til ialt 400 kr. Det skulle prÞves her i Corona tiden og som take away, var der en mulighed for at tjekke noget nyt. Vi havde store forventninger til det bestilte. Tapas anretningen blev leveret i et plastik fad og kostede 200 kr. pr. styk.
Aioli/pesto i midten og rundt herom 6 smÃ¥ retter (fx tÊrte, ost og kage), der var for smÃ¥t (10-15 gram) og det forslog ikke til en voksen. Kvaliteten af maden var OK, ikke prangende, og helhedsindtrykket var desvÊrre kun middel. Der var overhovedet ikke nok brÞd med til retterne - lidt trÊls, at vi mÃ¥tte supplere med vores eget rugbrÞd, det var en rigtig ØV oplevelse.

2020幎12月20日

Festmad

Har lige haft Bistroteket ude og lave mad til vores kobberbryllup. Fremragende mad, og super servicemindede kokke. Tak fordi i gjorde vores fest uforglemmelig.

2019幎12月9日
5぀星のうち2の評䟡

lidt skuffet.

Rigtig sÞd og hurtig betjening, i meget hyggelige omgivelser. IsÊr fedt med det åbne kÞkken, men desvÊrre var mine muslinger fyldt med sand, og min bedre halvdels fisk havde en duft, ja tjaaaa af ikke lige noget der var hevet op af vandet de sidste mange dage, men deres fritter er to die for.

2019幎9月17日
5぀星のうち4の評䟡

Fin middag

Fin middag, med gode venner. Vi fik ikke flamberet kÞdet ved bordet, derfor kun 4 ud af 5 stjerner. Det kunne ellers have vÊret en ekstra god oplevelse...

2019幎6月8日
5぀星のうち4の評䟡

Et lille og hyggeligt sted hvor

Et lille og hyggeligt sted hvor stemningen er helt fantastisk, humoristisk personale, med fokus på gÊsterne.
Menukortet er nemt. 4forretter, 4hoved og 4desserter. -det er lige til at gå til.
Jeg fik "fisken". DesvÊrre var muslingerne med sten i, det Þdelagde det lidt for mit vedkommende. Derfor kun 4/5 stjerner.

Ellers så spillede ALT for jer!

Vi kommer helt sikkert igen

2019幎2月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ