レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har lige kÞbt et par Salomon X Ultra 4 Mid GTX samt en fleece jakke - R2 TechFace - fra Patagonia hos BjergkÊden ApS Jeg havde et par spÞrgsmÃ¥l omkring vedligeholdelse af sko samt vask af jakk... もっず芋る

PÃ¥ van-trip med familien ned gennem Balkan sÃ¥ stod det ene blus af pÃ¥ vores 2 blus gaskomfur af efter kun to uger. Et komfur som vi havde kÞbt til formÃ¥let fra Robens. Henrik fra bjergkÊden var... もっず芋る

Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet pÃ¥ toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et Ã¥r. Jeg skriver sÃ¥ til dem og fÃ¥r at vide at noget skulle have siddet fast... もっず芋る

䌁業が回答したした

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Solved problem with missing inventory

Ordered a couple of backpacks, which it turned out they didn't actually have in stock. They reached out to their supplier and fulfilled the order to the right address. Everyone on their side was accommodating and friendly every step of the way. Would definitely buy from them again.

2026幎6月23日
自発的なレビュヌ

PÃ¥ van-trip med familien ned gennem

På van-trip med familien ned gennem Balkan så stod det ene blus af på vores 2 blus gaskomfur af efter kun to uger. Et komfur som vi havde kÞbt til formålet fra Robens.
Henrik fra bjergkÊden var super hurtig på tasterne da jeg klagede min nÞd. Han udviste stor ihÊrdighed med at finde en måde vi kunne blive forsynet med nyt komfur igen så vi kunne fortsÊtte vores tur. Heldigvis får vi snart besÞg af noget familie på vores tur.
Det var en gylden chance og Henrik tÞvede ikke med at sende en super fin erstatning til vores gaskomfur hen til vores familie som kan medbringe det til os.
Der er fuld plade på god service og kreative lÞsninger. Henrik var super behagelig at tale med og som sagt utrolig ihÊrdig med at lÞse problemerne.
Stor anbefaling herfra!

2026幎5月22日
自発的なレビュヌ

Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko

Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet på toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et år.
Jeg skriver så til dem og får at vide at noget skulle have siddet fast og revet hul, jeg kan dog forklare at dette ikke er tilfÊldet.
De går så videre med bortforklaringer omkring at det er fordi jeg har gået i dem “på hårdt underlag”, personlige anekdoter at de har mange kunder, hvor deres sko er slidt op i stoffet på et halvt år og “de er designet til vandreture og ikke hverdagsbrug”. De har haft lidt til ingen indsigt i hvordan skoen er brugt og forklar at skoen går i stykker på toppen fordi at jeg har brugt skoen indenfor. Jeg er forundret hvordan man kan svare kunder på denne måde og efter utallige mails måtte jeg give op. Jeg handler der aldrig igen og vil fraråde folk det

2026幎5月29日

BjergkÊden からの回答

Hej Thomas. Du sender os billeder af et par sko som syneligt er brugt og slidt i stykker. Vi bytter gerne produkter som er kÞbt hos os hvor det er en reklamation. Ud fra de billeder som du har sendt er dine sko ikke en reklamation. MVH Henrik - BjergkÊden

HÞj faglighed og eminent kundeservice!

Altid virkelig god hjÊlp og service. Alle medarbejdere er yderst kompetente og den hÞje faglighed har jeg ikke mÞdt lignende andre steder. Selv hvis man har brug for hjÊlp til et produkt, der ikke nÞdvendigvis er kÞbt ved dem, er de klar til at hjÊlpe. De gÞr en dyd ud af at man som kunde ikke skal fÞle sig til besvÊr hvis man er ubeslutsom eller IGEN har brug for hjÊlp - det er jeg fan af. Klart mit foretrukne sted at handle til friluftsliv mm. Mine varmeste anbefalinger.

2026幎5月2日

Super kompetent betjening

Vi har handlet mange gange hos BjergkÊden efterhånden.
GÃ¥r altid derfra med oplevelsen af meget kompetent betjening.
Alle medarbejdere brÊnder for at yde god service og Þse ud af deres viden om produkterne.

2025幎12月27日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig oplevelse at handle med

Dårlig oplevelse at handle med BjergkÊden KÞge. Havde kÞbt en julegave hvor produktet ikke levet op til forventningen. De har ikke andre produkter som har interesse og de tilbyder ikke at man kan få pengene retur. Alt i alt en dårlig oplevelse.
Gaven kÞbt den 16 december og forsÞgt byttet den 27 december. Fik et tilgode bevis på bon papir hvor printet forsvinder fra inden for kort tid.

Har vÊret i butikken 2 gange og har ikke set nogen beskrivelse af at pengene ikke returneres. At det står på bonen er selvsagt for sent.

2025幎12月27日

BjergkÊden からの回答

Hej Karsten. Vi lÊgger ikke skjul på vores handelsbetingelser. Det står i butikken og det står på din bon. Dit tilgode bevis er gÊldende i 5 år så måske kommer der noget som en dag mangler. Hvis du er bange for at teksten forsvinder på dit tilgodebevis så tag et billede af det, vi acceptere et billede af tilgodebeviset, hvis du en dag kikke forbi. Vi beklager at du fÞler dig dårlig behandlet. MVH Henrik BjergkÊden

Vi har skilte hÊngende ved kassen og på indgangsdÞr.

Talrige gode oplevelser

Her har jeg handlet alt for ofte. ;o)

Altid konkurrencedygtige priser, et kÊmpe udvalg i den fysiske shop - og de mest dedikerede medarbejdere i branchen.

Og de sender bare hurtigt, når jeg bestiller online.

2025幎10月29日
自発的なレビュヌ

FÃ¥r ikke mine penge igen

Jeg kÞbte en rygsÊk fra BjergkÊden som jeg senere gerne ville bytte da den ikke levede op til mine behov. Da jeg forsÞgte at bytte rygsÊkken og fÃ¥ mine penge retur i butikken, sagde de at det kunne ikke lade sig gÞre. Man kan Ã¥benbart kun bytte produkter fra deres hjemmeside og fÃ¥ pengene retur der, sÃ¥ istedet fik jeg et tilgodebevis som jeg ikke kommer til at fÃ¥ nytte af da jeg selv arbejder i en friluftsbutik hvor jeg handler. Jeg ringede derned og fandt ud af at jeg kan bruge mit tilgodebevis pÃ¥ deres hjemmeside og sÃ¥ returnere den vare jeg bruger beviset pÃ¥, og derved fÃ¥ pengene retur. Her mister jeg sÃ¥ bare nogle penge ved fragtomkostninger
senere da jeg ringede ned for at fÃ¥ guidance i det, blev jeg afvist fik at vide at deres kollega Ã¥benbart havde fortalt noget lÞgn. De har en super dÃ¥rlig kundeservice og prÞver ikke at hjÊlpe kunden bedst muligt. De er kun interreseret i at binde dine penge til deres butik. De svarer i Þst og vest og vildleder. Det skal lige siges at da jeg kÞbte rygsÊkken fik jeg at vide at jeg godt kunne bytte den og fÃ¥ pengene retur
alt i alt mega dÃ¥rlig oplevelse, jeg anbefaler dem ikke. Jeg ved at andre Outdoor butikker har langt bedre butikspolitikker angÃ¥ende bytte og penge retur, end BjergkÊden 👎🏻

2025幎7月19日

BjergkÊden からの回答

Hej Celine. Vil du lade mig vide hvilket ordre nr som du har kÞbt din rygsÊk på. Således vil jeg kunne undersÞge hvad der er sket. Når jeg sÞger i vores system på dit navn kan jeg ikke finde en online ordre med dit navn. Hvis du har kÞbt i butikke og modtaget et tilgode bevis er det måske fordi vi ikke har kunne give penge retur, og så vil vi heller ikke kunne gÞre det ved et brug af tilgodebeviset online. Men venligst send mig info vedr din ordre på henrik@bjergkaden.dk så kikker jeg på din sag. MVH Henrik - BjergkÊden

Bestilte fra hjemmesiden, en halvtime for sent i forhold til at få ordren afsendt samme dag. Talte derfor med BjergkÊden, da jeg skulle bruge produktet dagen efter. Her var der super service, så ordren kom med samme dag.

2025幎4月24日

Fantastisk service

Kunne jeg give 6 stjerner , havde jeg gjort det . En butik med masser af toldmodighed , rådgivning, vejledning , også selvom det var over mail . Kan helt bestemt anbefale at handle der. Og det er bestemt heller ikke sidste gang jeg gÞr det. :-) Også for ikke at glemme at sige, at leverings omkostningerne er billige hjem til ens egen adresse .

2025幎2月27日
自発的なレビュヌ

Jeg fik en super god og professionel

Jeg fik en super god og professionel betjening, da jeg var inde og skulle kÞbe mit 1. udstyr til en lÊngere rejse. Det var dejligt at få at vide "det der kan du ikke bruge fordi!!" Det var betryggende at få hjÊlp af en der vidste hvad han talte om, og udfordrede mig, hver gang jeg ville have noget andet, fordi jeg fx. hellere vile have en bestemt farve eller stÞrrelse.
Tak for hjÊlpen. Jeg kommer igen, selv om jeg bor ret langt vÊk

2025幎2月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。