Traumatiserende
Omdelerjobbet fÞles virkelig som at vÊre blevet kastet tilbage til middelalderen. Det tapper én for al energi, bÃ¥de mentalt og fysisk, og smadrer ogsÃ¥ ens sociale liv. Det er uden tvivl et af de mest usle jobs, jeg nogensinde har haft, og jeg er seriÞst rystet for livet. Jeg kan slet ikke overveje at ringe til hende, den dame, der stÃ¥r og skÊrer trÊk, fordi man ikke lige kan klare sin opgave â som jo tager fem timer â pÃ¥ en time. Jeg Þnsker virkelig ikke det her pÃ¥ min vÊrste fjende. Et barn i bÞrnehaven tjener mere i lommepenge, end man gÞr pÃ¥ to timer. Ja, man kan mÃ¥ske kÞbe to slikkepinde og en sodavand for 5 kr, men det dÊkker slet ikke den mentale skade, man pÃ¥drager sig. Det er ren pine, som folk fejlagtigt kalder arbejde. De siger, det er en god ide at arbejde som ung, men jeg tror slet ikke, man er stÊrk nok til at trÊkke en 40 kg vogn efter sig i flere timer som 13-Ã¥rig. Og nÃ¥r man vil stoppe, skal man lige tage tre mere ruter, fÞr man mÃ¥ smutte. Typisk! Jeg ville hellere blive ydmyget med en pisker med knappenÃ¥le, mens jeg samlede jordbÊr, end at tage en ekstra rute for at skrabe sammen om 100 kr og et spark i numsen. Jeg har aldrig set en omdeler og tÊnkt: "Wow, ham vil jeg gerne vÊre kÊrester med." Nej, jeg er faktisk ked af det pÃ¥ deres vegne. Jeg har ondt af dem, for de har sÃ¥ brug for penge, at de vÊlger at pine sig selv for at tjene lidt lommepenge, som de kunne have fÃ¥et af deres forÊldre. Hvis I vil gÞre jer selv en tjeneste, sÃ¥ hold jer langt vÊk fra det job. Det er ikke bare dÃ¥rligt, det er skadeligt, og det her job er en af grundene til, at folk bliver deprimerede.
2025幎10æ18æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ