Jeg var pÃ¥ Blokhus fiskerestaurant med mine veninder og det var absolut en skuffende oplevelse og jeg vil aldrig komme igen. Aldrig! Over halvdelen af muslingerne var lukkede og sovsen, som var ren... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rigtig godt mad til alle, vi var en familie pÃ¥ 5 voksne og 2 bÞrn der var afsted til en omgang frokost buffet. En af dem var endda ikke tosset med fisk, men stegene der blev serveret var lÊkre og m... ãã£ãšèŠã
LÊkkert buffet ðð Rigtig god service/ lÊkkert mad ð - ejer spurgte om vi var tilpas, noget, som gÞr oplevelsen endnu mere fuldendt ðªðªâ€ïž Vi fik rigtig god betjening af en kvik ung fyr, han... ãã£ãšèŠã
Onsdag ankom Vi til blokhus for at nyde et par dages ferie. Der var kommet nye ejere af Blokhus fiskerestaurant og vi valgte at give deres Frokost-Fiskebuffet en chance. Det fortrÞd vi absolut ikke.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÊkker fiskebuffet som er et besÞg vÊrd.
En virkelig god oplevelse, der kan anbefales.
Vi er en familie på 8 personer som fik anbefalet husets frokost buffet. Vi blev taget imod af et yderst venligt personale og blev anvist et bord. Buffeten var sÊrdeles lÊkker og med mad for alle aldre. Det eneste problem var at ingen af os kunne nå at smage alle de lÊkre retter fÞr vi var stop mÊtte. Vi er alle enige om at vi glÊder os til at komme igen. Tak for mad.
Jeg forstÃ¥r simpelthen ikke de dÃ¥rligeâŠ
Jeg forstår simpelthen ikke de dårlige anmeldelser, enten har vi vÊret giga heldige ellers er nogle folk meget meget godt vant. Alt det fisk vi fik var meget frisk og lÊkkert. ( Jeg er ikke i familie med nogen fra stedet )
Det eneste der var lidt skidt var pommes fritesne, men de er heller ikke super velegnet til buffet hvis man ikke laver små portioner og hele tiden.
Dessert bordet var ikke dårligt dog en kende kedeligt, fjern det og sÊt prisen ned til 299,- så kan man kÞbe en god is hos Iskompaniget istedet for.
Vi tÞr godt komme igen ð
Intetsigende buffet.
Når man sidder der, og man har prÞvet andre fiskerestauranter, herunder Jacobs fiskerestaurant i SÊby, hvor udvalget kun er sporet inde på friske og velsmagende fiskeanretninger. Så vÊlter korthuset for blokhus fiskerestaurant. Manglende smag i fiskeanretninger, overtilberedt fisk og et virkelig smalt udvalg af frisk fisk.
MÊrkelig måde at anrette 3-4 ENS kager, med forskellig farvet marcipan låg, udvalget bliver for småt igen på den måde.
Håber oprigtigt at i Êndrer jeres koncept
Velsmagende fiskebuffet
Vi var 4 personer, som havde reserveret bord til kl 12, og blev modtaget af veloplagt personale, som gennemgik buffetmenuen på kompetent vis. Absolut veltillavet og lÊkkert anrettet velsmagende fiskebuffet af super kvalitet. Alle fade blev fyldt op, så der hele tiden var rigeligt. Alt serveret på lÊkre fade. Venligt og imÞdekommende personale, som gav sig tid til at spÞrge, om alt var tilfredsstillende, hvilket det absolut var.
Absolut alle pengene vÊrd. Vi kommer gerne igen.
Hvor var det lÊkkert!!
Hvor var det lÊkkert!!
Aldrig har vi set eller smagt en så lÊkker fisk og skaldyrsbuffet. Der var ALT hvad hjertet begÊrede og tillÊg dertil en form for cavarybuffet med 3 slags kÞd, Hjemmelavet bearnaise og som rosinen i pÞlse-enden en lÊkker dessert buffet med friske jordbÊr, marshmallows, kager og flydende chokoladefontÊne. 5 stjerner herfra.
jeg ved ikke hvad i har godt ved deâŠ
jeg ved ikke hvad i har godt ved de krabbeklÞr og hummere vi fik i gÃ¥r, det var det vÊrste jeg nogensinde har smagt , enten var de kogt for meget eller ogsÃ¥ var de for gamleÂ
Jeg sagde det til tjeneren som var meget flink , hÃ¥ber for jeres egen skyld at i fÃ¥r styr pÃ¥ det fremoverÂ
vi brugte ca. 1400 kr. og fik en elendig oplevelseÂ
Det er sidste gang jeg besÞger jeres resturantÂ
Venlig HilsenÂ
John Christensen
Slet ikke pengene vÊrd!!!!
Den dÃ¥rligste fiskebuffe jeg nogenside har fÃ¥et⊠jeg kommer aldrig igen⊠bl.a. sushi var den mest klamme og klistrede jeg har fÃ¥et til dato⊠vi var 4 personer til frokost og alle var enig og at det simpelhen var for dÃ¥rligt⊠hold jer langt vÊk derfraâŠ
FÃJ FÃJ
FÃJ FÃJ, sjÊldent har jeg fÃ¥et sÃ¥ ulÊkker buffet, lakseskiver var varme og slimet, skÃ¥ret tyk som franskbrÞd, sikkert fordi der ikke var brÞd at findeâŠ
Absolut slet slet ikke pengene vÊrdâŠ
Billeder fra stedet stemmer overhovedet ikke ens med virkelighedenâŠ
Svarede til en dårlig Kina-buffet
Jeg havde en rigtig skidt oplevelse på restauranten idet flere ting overhovedet ikke spillede som forventeligt, når man betaler 350 kr. for én buffet pr. Person.
For fÞrste sÃ¥ var det opdÊkkede bestik beskidt. Det bedste ved maden var deres makrel og drÞmmekage - hvilket simpelthen ikke var tilfredsstillende ift. hvad man betalte for. Jomfruhummerne og krabbeklÞerne smagte af ingenting og var helt gummiagtige at tygge pÃ¥. Det var helt ufatteligt at de har vÊret i stand til at lave sÃ¥ dÃ¥rlig en sushi - der var tomat og gulerÞdder i og pÃ¥ en af stykkerne en kÊmpe klat wasabi ovenpÃ¥ - decideret uspiseligt og mangel pÃ¥ forstÃ¥else for hvordan sushi skal laves. Der var fluer omkring maden. Ãggekagen var smagslÞs og kedelig. Personalet stod og spiste mad i baren. JordbÊrrene ved dessert buffeen var smagslÞse. Ganske enkelt en meget dÃ¥rlig oplevelse - og jeg hÃ¥ber virkelig at denne anmeldelse kan fÃ¥ folk til at holde sig vÊk fra denne restaurant for er pÃ¥ ingen mÃ¥der 350 kr. for en buffet vÊrd. Oplevelsen svarede mest af alt til en dÃ¥rlig Kina-buffet.
Beskidt sted.
Borde var klistrede. Glas fedtede og ulÊkre, vi var lidt i tvivl om de var blevet vasket. Tallerkener ulÊkre at rÞre ved, bestik ulÊkkert. Mistede appetitten på forhånd. Maden smagte ikke speciel godt. BrÞd tÞrt. Noget fisk tÞrt. TrÊt buffet at se på. Har ondt i maven efter at have spist der. Det er virkelig Êrgerligt, da de da virkelig har alle forudsÊtninger for at have et godt koncept med lÊkker frisk fisk. Det kÞrer på ren rutine.
Pengemaskine/turistfÊlde. Dont go there!
Virkelig skuffende og ikke frisk fisk
Virkelig skuffende og ikke frisk fisk. Smagte af cafeteriamad. Overhovedet ikke tÊt på at bÊre pengene vÊrd.
Personalet var dog virkelig sÞde og servicemindede.
DÃ¥rlig oplevelse
Vi var der den 23/6, tre personer ,vores sÞn fik en dårlig musling ,to gammel kogte jomfruhummere ,det skulle vi så betale 350 kr for ,generalt dårlig oplevelse ,ikke frisk mad ,smÞrret var også overskredet dato ,ikke en fiske restaurant vi vil benytte mere ,
Kastede op og skulle betale fuld prisâŠ
Bestilte aften menu og blev sÃ¥ dÃ¥rlig efter at have spist to jomfruhummere, et par rejer og en enkelt musling, at det hele mÃ¥tte kastes op igen pÃ¥ toilettet. Fik ikke mere at spise den aften, men alligevel forlangte chefen at fÃ¥ 349kr - det var sgu en dyr musling og en dÃ¥rlig oplevelse. Endvidere var smÞrret, i bakken ved brÞdet, overskredet mindst holdbar til dato. SÃ¥ pas pÃ¥, hvis du vÊlger at spise pÃ¥ denne restaurant. ð€¢ð€®
LÊkker mad og fin betjening
Vi fik stegt rÞdspÊtte med tilbehÞr, det var veltilberedt og virkelig lÊkkert.
Venlig og opmÊrksom betjening og maden kom hurtigt.
Pris og kvalitet hÊnger ikke sammen
Pris og kvalitet hÊnger ikke sammen. Jeg tror aldrig jeg har fået så dårlig og intetsigende mad fÞr. Manden var kedelig, og smagslÞs, minder om grillmad i et dårlig cafeteria.
Hummeren var kogt, frossen og tÞet op, smagte ikke af noget som helst. Det samme med rejerne. Sushien havde laks på toppen, og revet gulerÞdder inden i (hvorfor ? TÊnker at folk skulle tro det var laks)
Langen var tilberedt 20 min for meget, voldsom tÞr.
De pralede af rÞget ål, dén kunne man ikke tygge over, eller heller det rÞgede laks. Fiskefileten var friturestegt og uden salt (?) slatne fritter.
Jeg smagte en del af buffeten men kun én bid af hver ting, kunne ikke fÃ¥ maden ned. Tjeneren spurgte ikke hvordan manden var, sjovt nok. Det er en turist magnet, og jeg sÊtter aldrig mine ben der mere. 855kr for 2x buffet, en Þl og et glas vin. ð³
Vi kommer igen!
Kunne jeg give flere stjerner, fik de det! Fantastisk buffet og opmÊrksomt og serviceminded personale.
Vores forventninger var store inden ankomst og vi havde virkelig glÊdet os til besÞget.
Vi blev mÞdt at et meget venligt personale lige så snart vi trådte ind i restauranten, hvorefter buffeten blev prÊsenteret og vi fik anvist vores bord.
Buffeten var omfangsrig og spÊndende - og der blev hele tiden fyldt op på fadene. Personalet var smilende, kvikke og servicemindede og de var ved bordene i en tilpas mÊngde. Der gÞr restauranten og personalet det klart bedre, end på de Þvrige restauranter i området.
Vi kommer med sikkerhed tilbage; ja, vi bestilte faktisk bord til nÊste gang den samme aften.
Super fin buffet med fisk fisk for bÃ¥deâŠ
Super fin buffet med fisk fisk for både voksne og bÞrn. Derudover SUPER sÞdt personale!!! Alle vi mÞdte var så sÞde og imÞdekommende lige fra unge tjenere til ejeren. Vi kommer igen!
En middelmÃ¥dig fiske og skaldyrsbuffetâŠ
En middelmådig fiske og skaldyrsbuffet (prisen taget i betragtning)
KrabbeklÞr var umulige at spise (håndtere) Rogn var tÞrt og kedeligt.
De lune retter virkede sjaskede og meget grillbar agtig. Dyre drikkevarer (vin og Þl)
1571 kr. for buffet til 4 personer med isvand og en fadÞl. Ikke pengene vÊrd.
Hvor skal vi starte
Hvor skal vi starte.
Kom der ikke vis der er landskamp. Personalet havde mere travlt med at stå i baren og se landskamp på laptop.
Kun 3 slags fisk i den varme buffe. Muslinger. Laks. Og fiskefilet ellers var det julebuffe.
Vi blev lovet en kok der ville komme og vis hvordan man pille rejer. Når han havde lavet bearnaise sov. Tror han laver det endnu. Vi så aldrig kokken eller bearnaise sovs. I de 1.5 time vi var der.
Risalamande smaget af ingen ting.
Stegt sild kan de heller ikke lave.
Deres rÞget ål havde ikke set skyggen af rÞg.
Brune kartofler kan de slet ikke lave. Men tÊnker de var kommet fÊrdig lavet der til.
Manglende skiltning af hvad maden var.
Det der trÊkker op til nummer 2 stjerne var den sÞde tjenerinde der hurtigt kom og viste hvordan man piller rejer da vi spurgte igen efter 30 min.
En dyr dårlig buffet. 349kr. pr person. Plus drikke vare.
Kommer vi igen nej. Der er stÞrre udvalg af fisk. I en Kina buffet. En skam når det skulle vÊre en fiske restaurant vi var på.
Hvor skal vi starte
Hvor skal vi starte.
Risalamande smaget af ingen ting.
Stegt sild kan de heller ikke lave.
Deres rÞget ål havde ikke set skyggen af rÞg.
Manglende skiltning af hvad maden var.
En dyr dårlig buffet. 349kr. pr person. Plus drikke vare.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã