Jeg var pÃ¥ Blokhus fiskerestaurant med mine veninder og det var absolut en skuffende oplevelse og jeg vil aldrig komme igen. Aldrig! Over halvdelen af muslingerne var lukkede og sovsen, som var ren... ãã£ãšèŠã
Rigtig godt mad til alle, vi var en familie pÃ¥ 5 voksne og 2 bÞrn der var afsted til en omgang frokost buffet. En af dem var endda ikke tosset med fisk, men stegene der blev serveret var lÊkre og m... ãã£ãšèŠã
LÊkkert buffet ðð Rigtig god service/ lÊkkert mad ð - ejer spurgte om vi var tilpas, noget, som gÞr oplevelsen endnu mere fuldendt ðªðªâ€ïž Vi fik rigtig god betjening af en kvik ung fyr, han... ãã£ãšèŠã
Onsdag ankom Vi til blokhus for at nyde et par dages ferie. Der var kommet nye ejere af Blokhus fiskerestaurant og vi valgte at give deres Frokost-Fiskebuffet en chance. Det fortrÞd vi absolut ikke.... ãã£ãšèŠã
Strandvejen 2, 9492, Blokhus, ãã³ããŒã¯
- mail@blokhusfiskerestaurant.dk
- www.blokhusfiskerestaurant.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Vi elsker fisk...
Vi elsker fisk på alle mulige måder, så at komme ind til en buffet fyldt med alverdens lÊkkerier fra havet var fantastisk.
Utrolig lÊkker mad og ikke mindst kageð
Tak for en god oplevelse i en hyggelig atmosfÊre.
Kun lun burger og kokken glemte baconen.
Maden så fin ud. Fiske suppen smagte godt men burgeren var tÞr. Der var nÊsten ingen dressing i. Og så havde kokken glemt bacon til bÞffen, den var heller ikke sÊrligvarm. Jeg sagde til tjenere fÞr jeg begyndte at spise at der ingen bacon var i, men havde spist 2/3 af bÞffen og tÊnkte at nu ville jeg da snart spÞrge om det bacon snart kom, jeg spiste stille og havde også lagt bestikket fra mig lidt for at trÊkke tiden, så maden var da helt kold nu og så kom bacon da endelig, var lige ved at blive sur. Dårligt. Man kan da ikke glemme bacon når man kun har en slags burger på menuen og den koster 170 kr så der er dÊleme betalt.
Den dyreste og dÃ¥rligste stjerneskud viâŠ
Den dyreste og dårligste stjerneskud vi har fået (239kr stk) til d.d.
LÊkkert buffet ðð
LÊkkert buffet ðð
Rigtig god service/ lÊkkert mad ð
Vi fik rigtig god betjening af en kvik ung fyr, han var virkelig serviceminded
â€ïž
Vi vender stÊrk tilbage og
Kan klart anbefale Blokhus Fiskerestaurant
â€ïž
En kÊmpe omgang dårlig mad
En kÊmpe omgang dÃ¥rlig mad, âgammeltâ og smagslÞst. Deres drÞmmekage dog smagsfuldð
Kommer igen.
LÊkker buffet fint prÊsenteret ved ankomst af vÊrt og personale, lÊkre specialiteter som afsluttedes med kaffe og stort flot og smagfuldt kagebord.ðð
Tak!
LÊkkert mad, skÞnne omgivelser og skÞnt personale.
Tak for en god oplevelse ð¥°
Hygge for 2
En super prÊsentation af de fine mad borderne. Maden var mega god smagt lÊkkert.
Takð
Tak for dejlig mad og god betjening afâŠ
Tak for dejlig mad og god betjening af velkendte ansigterð
Dejlig buffet med alt
Dejlig buffet med alt, hvad man kan tÊnke sig af kolde og varme fiskeretter. HjÊlpsomt og smilende personale.
Ikke godt
Det blev til et kort besÞg herfra, vi har sjÊldent vÊret så utilfredse med maden.. Virkelig en Êrgerlig oplevelse.
Dejlig oplevelse ð
Forstår slet ikke den dårlige anmeldelse nogen giver. Vi blev modtaget af den sÞdeste tjener, som viste os buffen med mange lÊkre ting. Vi fik vist vores bord. Der var et kÊmpe udvalg af fisk og julebord med tilbehÞr. Super tilberedt. Tjeneren kom til vores bord flere gange for at hÞre om alt var som det skulle vÊre. Bestemt ikke sidste gang vi var der.
Super god velkomst og betjening
Super god velkomst og betjening. Maden var frisk og lÊkker. Der et stort udvalg af det hele. Alt i alt en super god oplevelse.
Trist og kedelig mad
Trist og kedelig mad. Vi brugte 1800 kr og det var ikke det halve vÊrd.
Alt er fantastisk
Alt er fantastisk. Mest overdådige og flotte kvalitetsfiskebuffet mm. ..og vi har besÞgt mange i DK og udland. Blokhus Fiskerestaurant slår alle i hÞj kvalitet, alle mulige lÊkre fiskeretter, hÞj service og venlighed, samt proffessionel i det hele. At nogle anmelder dårligt kan kun vÊre misundelige konkurrenter eller personer som bare er negative på alt, eller kun vil genere de dygtige Heidi og Olav og deres fantastiske personale. Vi har flere gange i år nydt stedet , og hver gang er alt fantastisk godt.
I fortjener de bedste anmeldelser .. 6 stjerner ! - og prisen er billig.
Mange hilsener Widyan og Peter corfitz holm
Sikke en service
Sikke en service , så fantastiske nogle tjenere.
FÞlte sig bare velkommen , så skÞnt og lÊkkert mad.
LÊkre forretter, masser af fisk og varme retter.
Så lÊkkert med så mange forskellige desserter og frisk frugt, ikke sidste jeg kommer der, ser frem til nÊste gang.
Vi blev modtaget af en meget sÞd ogâŠ
Vi blev modtaget af en meget sÞd og service mindet tjener, som viste os den lÊkre buffet. Maden var utrolig lÊkker og meget velsmagende. Den var sat op pÃ¥ en mÃ¥de sÃ¥ det var overskueligt og lige til at gÃ¥ til. Der var sÃ¥ meget lÊkkert mad at man blev mÊt inden man havde nÃ¥et det hele ð
Tjenerne var sÞde at komme rundt nogle gange for at hÞre om alt var i orden.
Kan helt klart anbefales at prÞve. I får noget for pengene både for maden og servicen.
Vi ville helt sikkert komme igen, når vi kommer på disse kanter.
Jeg mÃ¥ sige at det har vÊret en superâŠ
Jeg mÃ¥ sige at det har vÊret en super dejlig aften og maden var super. Servicen var fantastik. Man blev mÞdt med smil pÃ¥ lÊben og de havde tid til at snakke med kunderne. De viste os buffeten og fortalt om hvad der var. Det er ihverfald ikke sidste gang jeg kommer her. ðð»
TAK FOR MAD.
Virkelig lÊkker fiskerestaurant
Virkelig lÊkker fiskerestaurant! Maden smagte så dejligt og der var så meget lÊkkert at vÊlge mellem. Maden var sat pÊnt op så Þjnene også blev fristet og der var tagtÞj til det hele. Både store og små blev mÊtte, så vi kommer helt sikkert igen
Ubetinget godt.
Forstår slet ikke de dårlige anmeldelser for dette sted. Vi har kun haft positiv at sige om deres lÊkre fiske frokost buffet. Personalet var sÞde, venlige og serviceminded. Kan kun anbefale stedet og buffeten.