Jeg var pÃ¥ Blokhus fiskerestaurant med mine veninder og det var absolut en skuffende oplevelse og jeg vil aldrig komme igen. Aldrig! Over halvdelen af muslingerne var lukkede og sovsen, som var ren... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rigtig godt mad til alle, vi var en familie pÃ¥ 5 voksne og 2 bÞrn der var afsted til en omgang frokost buffet. En af dem var endda ikke tosset med fisk, men stegene der blev serveret var lÊkre og m... ãã£ãšèŠã
LÊkkert buffet ðð Rigtig god service/ lÊkkert mad ð - ejer spurgte om vi var tilpas, noget, som gÞr oplevelsen endnu mere fuldendt ðªðªâ€ïž Vi fik rigtig god betjening af en kvik ung fyr, han... ãã£ãšèŠã
Onsdag ankom Vi til blokhus for at nyde et par dages ferie. Der var kommet nye ejere af Blokhus fiskerestaurant og vi valgte at give deres Frokost-Fiskebuffet en chance. Det fortrÞd vi absolut ikke.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
For pokker da også Olav!!
For pokker da også Olav!!! Det er lige godt den bedste buffet, at jeg har fået nogensinde.
Super kanon oplevelse fra det Þjeblik vi trÊder ind af dÞren, og til vi går ud igen.
SÞdt og opmÊrksomt personale.
Vi kommer helt sikkert igen â€ïž
Ikke som håbet
TÞrt fisk. (Laks. Kulmule). Kold kylling. Kolde kartofler. Meget smagslÞs mad. Meget dårligt drÞmmekage. Skuffet over de optÞet fiskefrikadeller og kartoffel kroketter fra super marked. Havde forventet stÞrre udvalg i buffeten, efter beskrivelsen på hjemmesiden.
Dog en lÊkker bearnaise sove og svinekam. Rigtig flink og smilende personale
Langt under middel
SÞndag d.14. august. Sushi meget smaglÞse og dårlig lavet, selveste sild var under middel. Varmeretter tÞr og smaglÞse. En risret til at knÊkke tÊnder på den har stået så lÊnge. Paneret fisk tÞr, overstegt og smaglÞse. Laks ikke fast, smagt mÊrkeligt.
To frokostbuffet, en flaske postvand med isterninger i to glasâŠ510kr.
Pris i top, kvalitet i bund.
Har vÊret her sidst år og var tilfreds, så meget skuffet.
To stjerne kun opnået pga. hÞflige tjener. Godt gået.
Kan slet ikke anbefale.
KLAR anbefaling herfra
KLAR anbefaling herfra
Vi var 7 til 85 års fÞdselsdag på terrassen MED hund, tak for det.
Fantastisk forretsbuffet, med meget fin variation og HÃJ kvalitet af fisk. Hovedretsbuffet er klassisk, men med noget for enhver smag - og det smager rigtig godt. (Der er ogsÃ¥ noget lÊkkert til KÃD spiserne)
Dessertbuffet er en sjÊldenhed, og hvis der er plads til mere kan isÊr drÞmmekagen anbefales.
Tak for en dejlig eftermiddag!
Jeg har lÊst en del dÃ¥rligeâŠ
Jeg har lÊst en del dÃ¥rlige anmeldelser, og jeg kan kun sige at det passer ikke, lige med undtagelse af at det er rigtigt at der ikke er salat og heldigvis for det ð jeg kom for at fÃ¥ fisk og skaldyr og det fik jeg og det var mega lÊkkert. Udvalget er stort og der var fiskeretter jeg ikke har set pÃ¥ andre fiskebuffeter. Var vild med sardinerne. BlÃ¥muslingerne var virkelig lÊkre og alle ved jo at de godt kan vÊre trÊls hvis ikke de blir renset og tilberedt ordentligt. Den bedste fiskesuppe jeg nogensinde har fÃ¥et. Jeg vil varmt anbefale denne store flotte og anderledes fiskebuffet til alle der elsker at spise fisk og skaldyr. Og sÃ¥ er der lÊkker kage og venligt personale. Jeg fik desvÊrre ikke smagt pÃ¥ kÞdretterne, men det var jo oz fisken jeg var kommet for ð
Tak for mad
10 stjerner til Jer
10 stjerner til Jer. Buffeten er den lÊkreste, overdådigste, velsmagende og flotteste buffet. Og samtidig super service. ALT VAR PERFEKT.
KÞrer gerne 150 km. Vi kÞrer mestemt gerne for at opleve den buffet igen.
En helt perfekt madoplevelse.
Tak til Blokhus Fiskerestaurant.
Helt fantastisk mad
Helt fantastisk mad. God betjening og fantastisk atmosfÊre.
Det eneste jeg kunne tÊnke mig som ikke fiskespisende, er at grÞntsagerne bliver skilt fra fisken. (Er den eneste i familien der ikke spiser fisk)
Vi kommer helt sikkert igen.
Ej hvor var det en lÊkker buffet
Ej hvor var det en lÊkker buffet. Smilende og imÞdekommende personale, som leverede rigtig god service.ððŒ
Fantastisk god service
Fantastisk god service ! Maden var i top ! Alt i alt en virkelig oplevelse ! Det var kÞreturen fra KlitmÞller vÊrd !
Super lÊkker fiskebuffet med friske ogâŠ
Super lÊkker fiskebuffet med friske og indbydende lÊkkerier. Alt hvad man kunne tÊnke sig. Varme som Kolde retter. Men også godt kÞd, sushi og lÊkre kager og desserter. Fantastisk og meget opmÊrksom og hjÊlpsom betjening. Vi var 8 voksne, der alle ofte spiser ude og vi var enige om at vi sjÊldent (aldrig?) har fået så god en buffet. Kan kun varmt anbefales.
Finn Steen Christensen
Super lÊkker buffet
Super lÊkker buffet.
Fiskefileterne kunne vi ikke lide da der var alt for meget panering på, men alt andet var lÊkkert.
En oplevelse som vil blive husket
Frokostbuffet:
Fremragende mad og utroligt venlige og serviceorienteret personale.
Kan klart anbefales.
Danmarks flottesteâŠ
4 personer fik Danmarks flotteste fiskebuffet fredag aften. Alt smagte rigtigt godt, og var lÊkkert arrangeret.
Stor ros til et super personale, der betjente os hÞfligt og professionelt Karsten Hansen
En positiv oplevelse
Nu har jeg fulgt jer på Facebook de sidste par år.
Og nu var det tid til at prÞve om jeres buffet også var så god som den så ud til.
Nu sidder jeg her og Êrger mig gevaldigt.... Over at jeg ikke havde besÞgt jer for flere Ã¥r siden. ð
Jeres restaurant sparker virkelig r.. ð
Det er noget af det bedste jeg nogensinde har prÞvetð
SammensÊtningen af soucer og grÞntsager til de de forskellige fiskeretter sad lige i skabet.
Jeres unge folk (tjenere) var alle utrolig hÞflige og opmÊrksomme på om folk manglede noget.
Der er fuld valuta for pengene. ð€© Og det er absolut ikke sidste gang jeg har besÞgt jer.
FortsÊt det gode arbejde.
Tonny
Kedelig og ideforladt mad
Kedelig og ideforladt mad.
Ikke anbefalings vÊrdigð
En buffet uden smag
En buffet uden smag, kolde retter ok men ellers smags lÞs.
DÃ¥rligste og dyreste take away
DÃ¥rligste og dyreste take away
2 stk fiskefilet m pommes og 3 fiskefrikadeller med rugbrÞd. 179 kr pr ret.
Virkelig dårlig mad, citronerne var totalt indtÞrrede og fiskefrikadellerne have hvide belÊgninger på.
Det var under al kritik.
Kedelig buffet
Hvis man tror, at man får en lÊkker og frisk fiskebuffet på denne restaurant må man tro om igen. Det er mest af alt kedelig mad, som minder alt for meget om en dårlig familierestaurant, hvor man bare propper så mange forskellige - og mÊrkelige - retter i buffeten for at det skal se ud af noget. Stor skuffelse.
Det eneste plus ved stedet er det sÞde personale.
Kedeligt og uinteressant
Kedeligt, smaglÞst hvor maden mest af alt mindede om en friture-grillbar.
Ingen salatbar og meget få intetsigende grÞntsager. Langtfra frisk fisk. TvÊrtimod.
Kvalitet og pris hÊnger på ingen måde sammen. Jeg vil ikke anbefale andre at gå det ind, ligesom jeg heller aldrig kommer der igen.
Eneste plus er det sÞde og positive personale.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã