Brillerne er fine, men kommunikationen kunne vÊre bedre. Efter kÞbet gik der flere dage uden at modtage hvad som helst. Vi blev faktisk i tvivl om ordren var gÃ¥et igennem, der her dage hvor man fÃ¥r... ãã£ãšèŠã
Fremragende service! Jeg var meget i tvivl om effektiviteten af brillerne i forhold til sÞvnmangel og skrev derfor til blueglass.dk og forhÞrte mig. (Jeg sidder til dagligt foran en skÊrm og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtigt god oplevelse med blueglass.dk for anden gang. Jeg kÞbte for et Ã¥rs tid siden et par briller - og effekten har vÊret virkelig god! Fra daglig "uforklarlig" hovedpine (ifÞlge optiker) til inge... ãã£ãšèŠã
Brillerne ankom meget let indpakket i et etui fyldt med plast, med KUN det ene stel i pose. Selve glasset var ogsÃ¥ dugget ved udpakning, dog mest tydeligt: NÊsekrog ekstremt bÞjet sÃ¥ den ene presser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi sÊlger Bluelight Briller, hvilke beskytter dig mod det skadelige lys du bliver udsat for, når du sidder foran en digital enhed. Vores Bluelight Briller hjÊlper blandt andet med fÊrre hovedpiner, Þget fokus og bedre sÞvn.
StrÞmmen 32, 8960, Randers SÃ, ãã³ããŒã¯
- 71 74 99 15
- hej@blueglass.dk
- www.blueglass.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super service og gode til at rette opâŠ
Super service og gode til at rette op på deres fejl. Tak. Anbefaler helt klart at vÊlge dem.

Super fornÞyd!
Super god service og hurtig levering! Så fornÞyd med brillene!

Fin brille
Fin brille, man kan se at lyset fra skÊrmen ikke er så skarpt, når man har dem på. Der manglede dog lidt et etui. Jeg skrev til kundeservice, og fik svar med det samme om at etuiet blev eftersendt til min adresse. Dette svar fik jeg den 12/2. I dag den 16/3 har jeg stadig ikke modtaget et etui. Jeg har ikke kunne komme i kontakt med dem siden, hverken over mail eller Facebook.

Professionel vejledning
Professionel vejledning, hurtig levering og god service.

Lyn hurtig levering
Lyn hurtig levering, fik hurtig og god vejledning.
Glad og tilfreds med kÞbet - TAK Blueglass

Rigtig god service
Rigtig god service! Har intet at sÊtte en finger pÃ¥. God kvalitet og hurtig levering ð€©

Mangler etui
Mangler etui
Brillerne er fine, og de virker som fin kvalitet. Dog mangler der et etui til brillerne?

Blueglass.dk ããã®åç
Hjemmesiden er nem at finde rundt i ogâŠ
Hjemmesiden er nem at finde rundt i og dermed er det også nemt at få kÞbt de briller man skal have. Pakken kom hurtigt, men man får lidt ondt i hovedet af at have brillerne på, ellers er alt meget fint

Godt produkt
Overordnet meget tilfreds med brillerne. Lidt lang leveringstid på en uge...

Briller i god kvalitet!
Briller i god kvalitet, som helt sikkert hjÊlper Þjnene med at slappe af, når jeg sidder foran computeren og har online undervisning.

Bestilte sÞndag
Bestilte sÞndag, fik brillerne fredag, så lidt lang levering, når de nu reklamerer med hurtig levering. Brillerne er okay - ikke vildt god kvalitet / billig plastik. Umiddelbart virker de efter hensigten.
Middel anmeldelse, da jeg havde forventet lidt bedre kvalitet, og jeg havde forventet kortere leveringstid. Derudover manglede jeg et etui til brillen, det kunne have vÊret rart, at det fulgte med.
Rettelse: Jeg har talt med Emil, som har taget sig af de forskellige ting. Jeg har derfor rettet i min anmeldelse.

Tilfreds :)
Tilfreds :)
Min datter er yderst tilfreds med kÞb af briller.
Omend der har vÊret lidt uforskyldte leveringsproblemer, - blev opgaven lÞst til fulde.
Tak for opfÞlgning :)

Blueglass.dk ããã®åç
Super godt tilfreds med det leveredeâŠ
Super godt tilfreds med det leverede produkt.
Allerede efter 2 dages brug har jeg opnÃ¥et en meget dybere sÞvn end jeg fÞr har haft. Det er et emne der skal belyses endnu mere end det er, da mange danskere netop dÞjer med sÞvnproblemer. Er sÃ¥ tilfreds at jeg har kÞbt 2 yderligere par allerede.ðð

Wuhuu
Som mange andre bedÞmmelser viser, så er brillerne rigtig gode! Ikke mere hovedpine eller ondt i Þjnene. Jeg havde desvÊrre også problemer med DAO, men efter at have snakket med Emil kunne jeg få lov til at hoppe forbi deres kontor og få brillerne med mig med det samme - skÞnt!
Den ENESTE lille ting man skal overveje ved kÞb af brillerne er, at de har en hel del refleks, nÊrmest som et spejl, hvilket virker forstyrrende for ens studerende når man i disse dage har onlineundervisning med kameraet tÊndt. Udover det er jeg fuldt tilfreds! :-)

Super kundeservice!
Igennem en kammerat fandt jeg vej til Blueglass.dk og fik bestil mig et par briller.
Efter bestilling gik der efterhånden flere og flere dage og nÊsten 2 uger uden nogen levering fra DAO. Jeg meldte varen forsvundet og sagen kÞrer stadig.
Jeg valgte at ringe til Emil fra Blueglass og fik en snak med ham om mine bekymringer.
Det resulterede i at han sendte et par nye briller uden at tÞve og selv tog sagen videre med DAO.
Emil er super venlig og nem at få fat i!
Alt i alt en super god og tryghedsskabende oplevelse!
Derudover er produktet også dejligt robust!
De varmeste anbefalinger herfra!

Blueglass.dk ããã®åç
Hurtig service og generelt sublimâŠ
Hurtig service og generelt sublim behandling. Har dÞjet med hovedpine, da jeg sidder meget foran en skÊrm, men efter at have brugt mine fine briller i ca. 2 uger, kan jeg allerede mÊrke forskel. Jeg sover vÊsentlig bedre, så behÞver ikke at drikke et glas rÞdvin om aftenen lÊngere for at falde i sÞvn. Så tak blueglass for at have hjulpet mig - jeg har mine briller med styrke :-)
5 stjerner herfra!

Kan klart anbefale Blueglass
Rigtig god kundeservice fra Blueglass! Jeg havde bestilt de forkerte briller i onsdags, men skrev til dem og fik ordren rettet til. Jeg modtog mine Blueglass briller i fredags og har brugt dem i weekenden, og de er så gode! Jeg kan klart anbefale Blueglass til alle der sidder foran en skÊrm :-)

Blueglass.dk ããã®åç
Brillerne er dejlige lette og ha pÃ¥ ogâŠ
Brillerne er dejlige lette og ha på og billedet på tv og mobil er blÞdere at kigge på, så er spÊndt på lÊngere sigt om jeg kan mÊrke en forskel.
Grunden til jeg ikke kan give 5 stjerner, er at jeg synes at der godt kunne ha fulgt et etui med til brillen, og leveringstiden var lidt lang.
------------------------------
EfterfÞlgende er jeg blevet kontaktet personligt af blueglass og jeg havde en rigtig god samtale med dem ð
Ser nu frem til at modtage mit etui til mine fine briller ð
Har rettet min anmeldelse til 5 stjerner for den super gode service ð

Blueglass.dk ããã®åç
Hurtig levering og fantastisk godeâŠ
Hurtig levering og fantastisk gode briller. Klart en varm anbefaling herfra!