レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Op zich is Bobbejaanland wel een leuk park...maar mijn review gaat vooral over de nieuwe herbruikbare bekers. Je kan deze inwisselen voor een voucher, deze kan je in een winkel gebruiken of online je... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Wc papier afwezig overal , vieze toiletten . Veel eet en drink gelegenheden dicht ,wat weer leidt tot meer drukte op de plekken die wel open waren , storingen in het bestelsysteem . Attracties meerder... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Heel slecht georganiseerd het prive evenement, ik ben worstenbroodjes gaan halen die waren ijskoud, ik kom hier nooit meer!!!

5つ星のうち4の評価

Het was een fijne dag. Uiterst jammer dat het systeem digitale terugbetaling cupvoucher (1 dag na bezoek) niet werkt en je steeds de melding ontvangt 'de voucher is niet vrijgegeven'. Hierdoor k... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 50件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Wij hebben een heerlijke dag gehad!

Wij hebben een heerlijke dag gehad! 2 mei was het helemaal niet druk en vrijwel geen wachttijd. Ik zie dat 1 mei wel druk was, maar dat is ook een vrije dag in België .. dus dan ben je gewaarschuwd. Super coole achtbanen, vriendelijk personeel en met korting van de ANWB waren de kaartje goed te betalen. Echt een aanrader dus

2024年5月2日

hele dag weggegooid

Klopte niks van de wachttijden en zelfs met een speedy pass ben je lang onderweg aangezien je maar ergens tussen word gepropt ALS er ergens ruimte is. Een uur moeten wachten op 4 patatjes waardoor we meteen een kwart dag weg hebben gegooid. We konden maar 5 attracties doen door de lange wachttijden en de korte openingstijden. Vervolgens een uur in de rij gestaan om uberhaupt van de pakeerplaats af te komen, echt belachelijk. Overigens wel leuke attracties, maar echt belachelijke prijzen voor wat je terug krijgt

2024年5月1日
5つ星のうち5の評価

Geweldig park voor heel het gezin!

Raar dat hier zoveel slecht beoordeelde reviews geschreven worden. Na het lezen van de reviews zijn we toch naar bobbejaanland gegaan. Wat een mooi en goed onderhouden park is dit. Voor ieder wat wils van groot naar klein. We hadden zelf eten en drinken bij. Maar als je in het park wil eten is het flink aan de prijs maar dat is dan het enigste min puntje. Voor de rest een geweldig park .

2024年4月20日
5つ星のうち5の評価

Paar prachtige sfeervolle dagen! beleefd…

Paar prachtige sfeervolle dagen beleefd in Bobbejaanland afgelopen midweek! Het park draagt veel historie met zich mee en heeft werkelijk een aantal unieke attrakties. Er waren wel heel wat storingen - doch die werden veelal vlotjes opgelost. De horeca prijzen waren hier en daar wel aan de hoge kant en kwaliteit niet altijd even goed - wel de koffie bij de ingang met liefde gemaakt en zelfde bij de frietstal in de buurt van de Terra Magna! Personeel niet onvriendelijk, werken hard, en toiletten waren schoon. De aardige bediener van de Sledgehammer verdient een lintje - deze zeer aardige sociale man wist mij (oranje jas) toch maar in zijn attraktie te krijgen - en wat heb ik ervan genoten. Tip is waar mogelijk en efficient, dat attrakties ook een single wachtrij krijgen - vult de overgebleven plaatsen lekker vlot op. Vond het park ook zeer single vriendelijk - een twee persoons voucher mag als single bezoeker over twee keuzevrije dagen worden besteed (je krijgt dus twee tickets - was ik heel blij mee!). Mogelijk zijn ook zgn. goedkope sfeerproef tickets voor de oma's en opa's, de oudere mens een leuke geste om te overwegen. Kortom vanaf de camping Korte Heide tegenover Bobbejaanland een prima wandel en attraktie park vakantie midweekje beleefd in Belgie vanuit Nederland dezer april dagen!

2024年4月11日
5つ星のうち1の評価

NIET GAAN NAAR DE KRAAMPJES IN HET…

NIET GAAN NAAR DE KRAAMPJES IN HET BEGIN!! Ik en maten hebben betaald om een spel te spelen zo voor een paprika te winnen. We hadden betaald maar we kregen geen ballen om het er af te smijten. Oplichting! Er waren ook meisjes dat hadden gewonnen en ze kregen niets!

2024年4月11日

Voorkruipende speedy pass

Schandalig dat je niet het aangegeven minuten in de rij staat bij een attractie maar het dubbele!!! Want de mensen met een speedy pass gaan voor? Schaf dit zo snel mogelijk af! Snap dat het voor het park inkomsten zijn maar voor de bezoekers die alleen entree hebben betaald, is het een enorme frustratie. Deze bezoekers worden op deze manier gediscrimineerd!!

2023年11月4日
5つ星のうち1の評価

In het restaurant betaal je veel voor…

In het restaurant betaal je veel voor wat het is het smaakt niet en het is koud in toverland heb je meer keuze en veel beter in een kinderdoosje krijg je zelfs maar een half curryworstje wat zitten ze in de mensen hun zakken daar trekt echt op niets dus volgende keer toch maar naar Nederland is beter voor de kindjes en de thema's zijn beter aangekleed in toverland

2023年10月28日
5つ星のうち4の評価

Gisteren met 2 kids van 7 jaar park…

Gisteren met 2 kids van 7 jaar park bezocht en was 👍. In tegenstelling tot wat ik hier las, lag er het heel net bij en geen onvriendelijk personeel tegengekomen, eerder integendeel. Aangegeven wachttijden kloppen inderdaad niet, gisteren in de positieve zin: 35min aangegeven = ong 15min effectief wachten. Eten en drinken had ik mee dus over die negatieve commentaren kan ik geen feedback geven. Parking aan 11 EUR vond ik ook veel maar veronderstel dat dit gangbaar is voor pretparken.. In ieder geval een fantastische dag beleefd en geen negatief gevoel ervaren..

2023年10月1日

Kinderland gesloten

Zaterdag met de familie naar Bobbejaanland gegaan, mijn broer zijn dochtertje is 3.5jaar (1m2cm groot) en we hadden Bobbejaanland gekozen specifiek voor Kinderland. Zodat zij zich daar kon amuseren. (aangezien ze door haar lengte beperkt is in de attracties waar ze toegang tot heeft) Omstreeks 13h staan we aan Kinderland en wat blijkt de deuren zijn gesloten, wegens een prive evenement. Hier werd op voorhand nergens melding van gemaakt op de website tijdens het aankopen van de tickets. Anders hadden we Plopsa indoor gekozen. Dat je uw betalende bezoekers de toegang ontzegt tot een groot stuk van uw park voor een prive evenement zonder aankondiging is echt een schande en puur consumentenbedrog. Zeker als het park sluit om 18h en je om 13h , 5 uur voor het park sluit! , de deuren sluit van Kinderland. En bijna 40min aanschuiven om wat frietjes en een snack te bekomen is ook een pretpark onwaardig.
Dus volgende keer Plopsa en geen Bobbejaanland meer en ik raad iedereen aan hetzelfde te doen.

2023年9月9日

Onmenselijk personeel

Onmenselijk personeel. Diagnose bewijs autisme zou niet meer als geldig beschouwd worden in het park sinds ... En dat moet je maar weten van te lezen op de website. Alsof je dit standaard leest als dit jaren oke was. Bewijs diagnose en ook bewijs dat autipas onderweg is met identiteitsbewijs, maar alsnog weigeren. Gezin met 6 kinderen waarvan 4 met autisme. 1 die haar autipasje wel al toegekomen was. Die kreeg bandje, zonder een identiteitsbewijs te tonen. Autipas bevat geen foto. Onzin over vervalsing en misbruik waardoor de anderen zonder autipas niet mochten met voldoende bewijs althans. Terwijl je makkelijk een autipas ook kan doorgeven als je niet nog moet aantonen met identiteitsbewijs wie je bent. Hebben we ocharme 2 Speedy passen moeten kopen twv 55 euro omdat ze hier onmenselijk zijn. Schandalig park waar ik vroeger meermaals per vakantie kwam. Alsook beweren ze dat dit al een jaar niet meer mag, terwijl in augustus mijn dochter nog met enkel diagnose zo binnen mocht. Puur gewoon een trut aan de balie. Moviepark dat dezelfde richtlijnen van hogerop krijgt als Bobbejaanland die aanvaarden ook deze augustus gewoon de diagnose. Een attest huisarts zou dan wel weer mogen. Reinste onzin. Tis dat zondag was, anders had ik zo men huisarts gebeld om het bewijs door te mailen. Belachelijk gewoon.

2023年9月3日
5つ星のうち1の評価

Toen we een ijsje gingen eten bij…

Toen we een ijsje gingen eten bij ijssloeberke werden we heel onbeleefd behandeld en bestolen. Er staat 3 bollen voor 7€. Ze rekenen dan 12€ voor 4 bollen. Dan nog commentaar “ zo’n mensen moet je negeren”.
Openlijk voor alle mensen belachelijk gemaakt door een jong meisje. Opvoeding is ver
Zoek, jammer!!

2023年9月2日
5つ星のうち1の評価

Heel spijtig dat hier echt heel veel…

Heel spijtig dat hier echt heel veel 1.20-130cm is. Mijn kids zijn aan kleine kant en in toverland en Efteling mogen ze in zoveel meer in. Neem nu de boomstammen jeetje 1.20 terwijl Efteling en toverland 1 meter. Dus 2 droevige gezichten hier heel de dag want op een ander waren ze al in zoiets geweest en hier mocht zoveel niet. Maar wel veel inkom betalen .

2023年8月29日

Discriminatie

Wachttijden op de borden klopt langs geen kanten, 5min was 20min, 35min was maar liefst 1u20 en dat bij meerdere attracties.
Bijkomend doet men spontaan aan discriminatie bij Bobbejaanland ( is dit wel wettelijk ? ), mensen die "meer" betalen mogen voorsteken dmv van een pasje, dit zet kwaad bloed bij armere mensen met minder centen, ronduit SCHANDALIG.
Men heeft mij kalm moeten houden, maar ik vrees voor de volgende keer en ik was niet de enige in de rij die er zo over dacht, hier komt vroeg of laat heibel van.
Geen Bobbejaanland meer voor ons!

2023年8月24日

Stelletje leugenaars

De wachttijden waren zowel op borden als de app dubbel zo lang dan dat er aangegeven stond. Ik vroeg aan een medewerker waarom alles langer duurt, dat dat ook niet fijn was. Hij zei alleen dat ze een extra karretje hadden toegevoegd. Dat bleef ie herhalen. Geen enkele vorm van sympathie verder.

Is alles hier ook nog rete duur, kon dr nog wel bij.

2023年8月23日

Dit park

Personeel wilde security op ons af sturen omdat, wij een filmpje van onszelf in een attractie hadden gemaakt en die niet wilden verwijderen. Attracties zelf waren oké en voor de rest was alles duur. Not worth it!

2023年8月22日

レビューの対象になっている企業の方へ