レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Op zich is Bobbejaanland wel een leuk park...maar mijn review gaat vooral over de nieuwe herbruikbare bekers. Je kan deze inwisselen voor een voucher, deze kan je in een winkel gebruiken of online je... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Wc papier afwezig overal , vieze toiletten . Veel eet en drink gelegenheden dicht ,wat weer leidt tot meer drukte op de plekken die wel open waren , storingen in het bestelsysteem . Attracties meerder... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Heel slecht georganiseerd het prive evenement, ik ben worstenbroodjes gaan halen die waren ijskoud, ik kom hier nooit meer!!!

5぀星のうち4の評䟡

Het was een fijne dag. Uiterst jammer dat het systeem digitale terugbetaling cupvoucher (1 dag na bezoek) niet werkt en je steeds de melding ontvangt 'de voucher is niet vrijgegeven'. Hierdoor k... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 50ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben er gisteren geweest met mijn

Ik ben er gisteren geweest met mijn gezin en nog een ander gezin. We hebben een heerlijke dag gehad. Eigenlijk zat alles best wel mee: het weer en de drukte, geen ellenlange wachtrijen. In de avond konden we zelfs zo doorlopen. Leuke achtbanen, waarin ik zelf niet durf, maar mijn kids wel. Ook voor de jongere kinderen is het er leuk. Eten hebben we er niet gedaan, dus daar kan ik weinig over zeggen.

2023幎8月18日

Slechte ervaring

Duur voor wat het is. Personeel onbeleefd en onbehulpzaam. Je geeft genoeg uit om binnen te gaan, genoeg om je auto te parkeren, maar dan moet je nog je plaats afstaan aan die "speedypass". Niet meer de moeite om te gaan!

2023幎8月19日

Slecht park

Ten eerste moesten we de auto parkeren helemaal achteraan terwijl er voor gewoon plek was. Bij bijna elke attractie stond er een uur wachttijd (soms nog wel meer). Mensen die voorkropen en waar ook niks aan gedaan werd. Dan over het eten. Ze hebben alleen maar vet eten en mega duur. Toch maar wat gehaald en het was niet eens te eten. Paar snoepjes gehaald wat ook mega duur was. Ze smaakten niet goed en had het idee dat ze over de datum smaakte. Netjes aangeven maar werd niet na geluisterd en mocht niet worden terug gebracht. De medewerkers zijn ook niet vriendelijk. De eerste en de laatste keer dat ik hier heen ging. Voor de prijs van de kaartjes had ik wel meer verwacht.

2023幎8月17日
5぀星のうち3の評䟡

Tickets zijn mega duur dus had wel veel

Tickets zijn mega duur dus had wel veel beter verwacht..
Bijna elke achtbaan waar we waren had technische storingen.
Daardoor overal bizar lange wachtrijen..
Gaf absoluut geen veilig gevoel.

Veel dingen waren dicht of half open.
Prijzen zijn belachelijk hoog en personeel was ook niet erg vriendelijk.

Wij zijn veel eerder naar huis gegaan dan onze planning was omdat het gewoon niet leuk meer was.
Erg jammer want wij hebben hier echt naar uitgekeken !!

2023幎8月14日

Tickets gekocht via carrefour

Tickets gekocht via carrefour , administratie moeten doen aan ingang. Kleine cijfers 13 stuks moeten invoeren via booking bobbejaan.
Als bobbejaan land op die slechte manier tickets verkoopt is dit een aanfluiting van hun klanten. Mij zien ze niet meer terug. Ik zal mijn kennissen met veel plezier op de hoogte brengen.

2023幎8月13日
5぀星のうち2の評䟡

Attracties moeten open zijn bij opening !!!!

Ik vind als een park om 10 uur open gaat dat ook alle attracties moeten open zijn. Niet van jama die moet nog opgestart en die moeten ze nog kuisen . Hallooo mensen betalen volle pot inkom ziet dan dat uwe nest bij opening ook allemaal in de gang staat . Kei veel eet en drankstanden gesloten . Ook peperduur wat dan wel open was . Die speedypassen mogen ze ook onmiddellijk mee stoppen . Dat bovenop uw ticket is niet voor iedereen betaalbaar . Niet fijn als je al keilang met kinderen staat te wachten en alle speedy's mogen voor . Parking ook schandalig duur foei foei. Vroeger kwam ik er vaak . Nu ist enige tijd geleden maar wat een achteruitgang .

2023幎8月8日

3 sterren omdat...

Opzich een leuk park met veel attracties en leuke thema's. Groot je kan er bijna een volledige dag rondlopen.
Het eten is goed behalve in het fast food restaurant SANTA FE waren de hamburgers koud en rouw e, de frieten waren groen. Ik ben met een aantal mensen gegaan en dit was bij iedereen(4 à 5 personen) het geval.
Niet bij Santa Fe gaan eten dus.
Domino's is wel goed maar redelijk duur.

2022幎11月1日
5぀星のうち1の評䟡

Eerst en vooral betalen mensen een

Eerst en vooral betalen mensen een gedateerd ticket voor een leuke dag Bobbejaanland maar dan blijkt dat er veel attracties gewoon gesloten waren door de weersomstandigheden of voor onderhoud en dit in hoogseizoen, na de middag was het heel mooi weer en waren er nog steeds veel attracties gesloten, het park vond ik er verloederd bij liggen, sfeer bij het personeel zat er ook niet in stuk voor stuk trokken die een gezicht tot op de grond, twee personeelsleden aan de typhoon hadden wel plezier en entertainen zelfs de bezoekers, eetgelegenheden waren er ook niet veel open op enkele na. Attracties waar foto’s werden genomen kon je zelfs je foto niet kopen want de photostands waren ook dicht, kinderland was vroeger heel mooi en werkte, bovenste verdieping was bij sommige dingen gewoon houten panelen voor gezet eigenlijk de bovenste verdiepingen viel niets meer te beleven. Geen shows of animatie in het park.
Weinig personeel denk.

2023幎8月4日

Park is leuk

Park is leuk, grootste deel van het personeel ook maar enkel de oudere dame aan het koffiekraam aan de king kong. Daar haal ik nooit geen koffie meer, zo onbeschoft en dom.

2023幎8月1日

Eerst het positieve

Eerst het positieve, auto dichtbij de ingang geparkeerd, wel duur 11 euro. Park niet druk geen of weinig wachttijden. Redelijk veel optijd open vandaag. Personeel in algemeen onvriendelijk, 2 x stond het iemand van het personeel bij een achtbaan met een vriendin te scharrelen( een keer te tongen), hoezo veilig. Achtbaan okidoki paste mijn benen niet onder de beugel, werd niets van gezegd zat los in de rit, kon gewoon opstaan. Onderhoud aan attracties erbarmelijk. Prijzen om te huilen, slush 6,80€ frikadel 4,10 €. Alles op geld uit broek sluizen gericht, alle speelhallen open. Attracties kinderland betalen?? En Fastpass wat ik persoonlijk pure discriminatie van minder bedeelde vind. Enige geluk, dagje was van postcodeloterij, want Bobbejaanland nooit meer.

2023幎8月1日

Slecht park!

Vandaag maandag 31-07 geweest!
Helaas slecht weer. Mede hierdoor alle (eet)kraampjes gesloten? Attracties waar de kinderen niet in mogen of waar nog extra voor betaald moet worden terwijl de entree voor kinderen al €41.90 bedraagt! Veel attracties gesloten ook! Schandalig slecht en onderhouden park. Geen aanrader!!

2023幎7月31日

Super middag

Net als onderstaande review verbaasd over alle negatieve reacties, wij hebben vanmiddag een heerlijke middag gehad met de kinderen. Geen mega groot park maar alles keurig netjes en schoon. Geen overdreven lange wachttijden en het personeel was er vriendelijk. Helaas waren er wel twee attracties gesloten maar buitenom dat keus genoeg en reden om zeker nog een keer terug te gaan.

2023幎7月30日
5぀星のうち5の評䟡

Geschrokken van de negatieve reviews

Geschrokken van de negatieve reviews hier. Het was bij mij toch wel 10 jaar geleden dat ik nog in Bobbejaanland ben geweest. het park is echt opgewaardeerd. Het park is netjes onderhouden, ook het sanitair wordt meerdere keren per dag gepoetst. Zeer leuke attracties en een uitgebreid aanbod. Het personeel is steeds zeer vriendelijke en behulpzaam ( bv. Handje helpen bij het uitstappen ). Een zeer leuk uitstapje voor de zoon van 10. €3.80 voor een flesje cola is niet goedkoop maar in sommige parken is dit €5. Wij kochten een abonnement, tegen een voordeelprijs. En zijn ondertussen al een 2e maal terug geweest. Zeer aangemaan verrast door ons pretparkbezoekje.

2023幎7月20日

Nooit meer dit park

Nooit meer dit park. Het begon al met het personeel, waardeloos, die hebben er echt geen zin in. De hele dag geen lach gezien bij die mensen.

Iets leuks voor de kids hoef je ook niet te kopen, een klein standaard aapje kost 42 euro, dacht eigenlijk dat ik verkeerd keek, helaas kids gaan we niet doen.

Sommige attracties waren gesloten wegens personeel tekort, maar wel volledig je ticket betalen.

Bij het verlaten van het park bleek dat wij het parkeerkaartje niet meer hadden, achteraf zat hij gewoon in mijn broekzak, heel stom. Voor de parkeer poort waar het personeel stond om de kaartjes aan te nemen, kregen we na uitleg totaal geen response. Het enig wat ze aangaven was ja dan moet je een nieuw kaartje kopen. Nou snap ik dat uiteindelijk wel, maar er was ook geen empathie van oh jee wat vervelend even kijken wat we hier mee kunnen doen. Echt net robots ofzo.

Een tip voor het personeel, zet een lach op je gezicht, dit telt voor een bezoeker echt heel erg mee.Misschien kunnen jullie eens een kijkje nemen bij de Efteling, personeel daar is altijd vriendelijk, maken een praatje, hebben er echt zin in.

Totaal niet klantvriendelijk. Dit park nooit meer voor ons.

2023幎7月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ