レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mega tak for god service👍 Skrev til dem om nogen spÞrgsmÃ¥l til deres produkter,. Fik hurtig svar og hurtig forsendelse. Vil helt sikkert handle der igen.

Jeg har nu benyttet Bodylux 3 gange - og jeg har kun at sige, WOW en god og hurtig service! Hver gang har jeg fÃ¥et lynhurtig levering, hvilket er fantastisk nÃ¥r man altid er typen der bestiller lidt s... もっず芋る

LÊkre produkter, god pris. Var lidt bekymret for at bestille, nogle anmeldelser ikke sÃ¥ gode, dog er flere Êldre
.pÃ¥ ordren havde jeg skrevet forkert tlf nr. skriver jeg tilbage pÃ¥ ordrebekrÊftelse... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter min mening dÃ¥rlig stil, at trÊkke penge fÞr varen er leveret. Samtidig var der flere dage forsinkelse pÃ¥ levering. Bestilte samme dag og tidspunkt pÃ¥ coolshoop.dk, og de leverede efterfÞlgen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 矎容補品提䟛業者
  3. 毛髪補品店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Bodylux.dk – professionel hudpleje med dig i centrum Hos Bodylux.dk er din hudpleje vores passion. Vi er uddannede kosmetologer, og vores mÃ¥l er at hjÊlpe dig med at finde prÊcis de produkter, der passer til din hud og dine behov. Derfor fÃ¥r du hos os ikke bare hudpleje, men ogsÃ¥ professionel vejledning og tryghed i dit kÞb. Det kan vÊre svÊrt at navigere i hudpleje pÃ¥ nettet – hvad virker, og hvad passer til dig? Vi guider dig hele vejen og deler vores faglige viden, sÃ¥ du kan fÞle dig sikker i dine valg. Hudpleje er ikke bare hudpleje. For os er kvalitet og bÊredygtighed helt afgÞrende, og vi udvÊlger kun produkter, vi selv ville bruge. Derfor finder du hos os naturlige og skÃ¥nsomme brands, der tager hensyn til bÃ¥de din hud og miljÞet. Vi er altid klar pÃ¥ at hjÊlpe dig. Skriv til os pÃ¥ chatten, eller pÃ¥ mail kontakt@bodylux.dk Vi glÊder os til at hÞre fra dig. Mia og Lone

3.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk service

Fantastisk service ,sÞde medarbejdere ,og man er ikke i tvivl om , man i den grad sÊtter kunderne fÞrst.
Kan virkelig anbefale Bodylux.dk
Hilsen Annette

2020幎11月30日

BodyLux.dk からの回答

KÊre Annette. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er sÃ¥ glade for, at du har haft en positiv oplevelse 🌞 Venlig hilsen Camilla fra Bodylux.dk

God pris

God pris, hurtig levering. Det var en fornÞjelse at bestille varer fra jer :)

2020幎7月24日

BodyLux.dk からの回答

KÊre Eva. Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord 😊 Vi er sÃ¥ glade for, at det har vÊret en positiv oplevelse at handle hos os 😊 Med venlig hilsen Camilla fra Bodylux

Super service og god priser.

Super service og god priser.
Hurtig levering ;)

2020幎4月17日

BodyLux.dk からの回答

KÊre Kenan. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Med venlig hilsen Camilla fra Bodylux

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. ❀🌞

2020幎4月6日

BodyLux.dk からの回答

KÊre Minna. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for, at du har lyst til at dele din oplevelse med os. Med venlig hilsen Camilla fra Bodylux

Klapsalve!

God pris, brugervenlig hjemmeside og rigtig fin service af Camilla på mailen 😊
Jeg kommer absolut tilbage 👏🏻

Kh Sandie

2020幎3月19日

KÊre Sandie

Tusind tak for de flotte ord. Vi er sÃ¥ glade for, at du har haft en god oplevelse, og glÊder os meget til at du vender tilbage 😊

Gode priser

Gode priser, hurtig levering. Det var bare nemt!

2020幎1月29日

BodyLux.dk からの回答

Hej Laila. Tusind tak for de flotte ord ☺ Vi er sÃ¥ glade for, at du har haft en positiv oplevelse, og gÞr alt hvad vi kan, for at give den aller bedste service ☺
Med venlig hilsen Camilla fra Bodylux

Super service og gode priser

Super service og gode priser! Modtog mine varer dagen efter jeg bestilte.

2019幎10月18日

Hej Christina.

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse, og at du har lyst til at dele den med os :-)

Fri fragt

Fri fragt, hurtig levering, billigt 😊

2019幎8月31日

BodyLux.dk からの回答

Hej Helle. Tusind tak for de sÞde ord. Vi er super glade for at du har haft en positiv oplevelse hos os ☺

Bestilte parfume

Bestilte molecule 01. FÞrste pk blev vÊk hos DAO 365. God service og ny blev sendt. Den blev også vÊk under transporten. Ny blev så igen sendt denne gang med Gls. Ankom endelig men varen dufter ikke som forventet og ingen kan dufte den skÞnne molecule duft når jeg har den på. KÞbte for lÊnge siden samme parfume hos anden leverandÞr som jeg fik megen tilbagemelding på og folk kunne dufte Den. Har kontaktet leverandÞren i dag for at hÞre hvorfor den ikke dufter af noget og kan hvis jeg ikke er tilfreds om 14 dage, returnerer varen.

2019幎7月31日
自発的なレビュヌ

Fantastisk webshop med skarpe priser og hurtig levering

Fantastisk webshop med skarpe priser og hurtig levering. Bestiller om eftermiddagen og har varen dagen efter. Sådan skal det gÞre.
Google mig frem til en pris på en varer, og det var Bodylux.dk, jeg endte på. Kendte ikke shoppen, men handler der helt klart igen.
Kan kun anbefale bodylux.dk til andre.

2019幎7月12日

Perfekt virksomhed

Har handlet et par gange nu og det er bare super hver gang jeg bestiller, lynhurtig levering og rimelige priser på mÊrkevarer meget tilfreds 5 stjerner med pil op

2016幎11月4日