Mega tak for god serviceð Skrev til dem om nogen spÞrgsmÃ¥l til deres produkter,. Fik hurtig svar og hurtig forsendelse. Vil helt sikkert handle der igen.
Jeg har nu benyttet Bodylux 3 gange - og jeg har kun at sige, WOW en god og hurtig service! Hver gang har jeg fÃ¥et lynhurtig levering, hvilket er fantastisk nÃ¥r man altid er typen der bestiller lidt s... ãã£ãšèŠã
LÊkre produkter, god pris. Var lidt bekymret for at bestille, nogle anmeldelser ikke sÃ¥ gode, dog er flere ÊldreâŠ.pÃ¥ ordren havde jeg skrevet forkert tlf nr. skriver jeg tilbage pÃ¥ ordrebekrÊftelse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter min mening dÃ¥rlig stil, at trÊkke penge fÞr varen er leveret. Samtidig var der flere dage forsinkelse pÃ¥ levering. Bestilte samme dag og tidspunkt pÃ¥ coolshoop.dk, og de leverede efterfÞlgen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Bodylux.dk â professionel hudpleje med dig i centrum Hos Bodylux.dk er din hudpleje vores passion. Vi er uddannede kosmetologer, og vores mÃ¥l er at hjÊlpe dig med at finde prÊcis de produkter, der passer til din hud og dine behov. Derfor fÃ¥r du hos os ikke bare hudpleje, men ogsÃ¥ professionel vejledning og tryghed i dit kÞb. Det kan vÊre svÊrt at navigere i hudpleje pÃ¥ nettet â hvad virker, og hvad passer til dig? Vi guider dig hele vejen og deler vores faglige viden, sÃ¥ du kan fÞle dig sikker i dine valg. Hudpleje er ikke bare hudpleje. For os er kvalitet og bÊredygtighed helt afgÞrende, og vi udvÊlger kun produkter, vi selv ville bruge. Derfor finder du hos os naturlige og skÃ¥nsomme brands, der tager hensyn til bÃ¥de din hud og miljÞet. Vi er altid klar pÃ¥ at hjÊlpe dig. Skriv til os pÃ¥ chatten, eller pÃ¥ mail kontakt@bodylux.dk Vi glÊder os til at hÞre fra dig. Mia og Lone
Jomfrustien 2, 6100, Haderslev, ãã³ããŒã¯
- +45 25 59 29 27
- kontakt@bodylux.dk
- www.bodylux.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fantastisk service
Fantastisk service ,sÞde medarbejdere ,og man er ikke i tvivl om , man i den grad sÊtter kunderne fÞrst.
Kan virkelig anbefale Bodylux.dk
Hilsen Annette

Kan anbefales
Super service, hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Kan varmt anbefales. Jeg vil helt sikkert handle her igen.
God pris
God pris, hurtig levering. Det var en fornÞjelse at bestille varer fra jer :)

BodyLux.dk ããã®åç
Super service og god priser.
Super service og god priser.
Hurtig levering ;)

Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. â€ðž

Klapsalve!
God pris, brugervenlig hjemmeside og rigtig fin service af Camilla pÃ¥ mailen ð
Jeg kommer absolut tilbage ðð»
Kh Sandie

BodyLux.dk ããã®åç
Super service og gode priser
Super service og gode priser! Modtog mine varer dagen efter jeg bestilte.

Bestilte parfume
Bestilte molecule 01. FÞrste pk blev vÊk hos DAO 365. God service og ny blev sendt. Den blev også vÊk under transporten. Ny blev så igen sendt denne gang med Gls. Ankom endelig men varen dufter ikke som forventet og ingen kan dufte den skÞnne molecule duft når jeg har den på. KÞbte for lÊnge siden samme parfume hos anden leverandÞr som jeg fik megen tilbagemelding på og folk kunne dufte Den. Har kontaktet leverandÞren i dag for at hÞre hvorfor den ikke dufter af noget og kan hvis jeg ikke er tilfreds om 14 dage, returnerer varen.
Fantastisk webshop med skarpe priser og hurtig levering
Fantastisk webshop med skarpe priser og hurtig levering. Bestiller om eftermiddagen og har varen dagen efter. Sådan skal det gÞre.
Google mig frem til en pris på en varer, og det var Bodylux.dk, jeg endte på. Kendte ikke shoppen, men handler der helt klart igen.
Kan kun anbefale bodylux.dk til andre.
Gode tilbud
Gode tilbud, nemt at bestille og hurtigt levering, what's not to like âºïž
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering.
Handler der kun mine ansigtscremer hos jer.
Perfekt :-)
Perfekt :-)
Super og perfekt service samt altid hurtig forsendelse.
Kan derfor kun anbefales!
Kan varmt anbefale Bodylux
Kan varmt anbefale Bodylux. KÞbte mine favoritprodukter til en god pris og modtog dem allerede dagen efter jeg bestilte :-)
LÊkre produkter til gode priser
LÊkre produkter til gode priser. Alt forlÞb helt uden problemer og der var super hurtig levering. Får helt klart min anbefaling.
Dejligt hurtigt
Dejligt hurtigt
Alt ok
Det er rart med hurtig levering
Perfekt virksomhed
Har handlet et par gange nu og det er bare super hver gang jeg bestiller, lynhurtig levering og rimelige priser på mÊrkevarer meget tilfreds 5 stjerner med pil op
perfekt service og levering
Skrev og spurgte om råd indenfor nogle hudplejeprodukter til konen, fik god rådgivning, kÞbte og fik lynhurtig levering så alt i alt super forhandler jeg prÞvede for fÞrste gang.