Havde fÃ¥et et gavekort, men kunne hverken bruge det pÃ¥ hjemmesiden eller i butikken. Brugte lang tid pÃ¥ at fange det med hjemmesiden, sÃ¥ tog ind til byen og prÞvede i butikken, uden held og uden sÊrli... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hvis du er en lÊsehest lissom mig, er Bog & Ide den perfekte partner. Er du medlem er der mange gode tilbud pÃ¥ bestsellere og har du spÞrgsmÃ¥l fÃ¥r du hurtigt et svar - de holder en hÞj standard pÃ¥ ser... ãã£ãšèŠã
Fra jeg kÞbte bÞgerne on-line, har jeg fÃ¥r opdateringer hele tiden. Selvom bÞger kom fra 2 forskellige lagre, gik der kun 1 dag mellem leveringerne. At bÞgerne sÃ¥ ogsÃ¥ var pÃ¥ tilbud, gÞr jo bare det... ãã£ãšèŠã
Super venlig service. Altid nemt at finde det jeg skal bruge og hvis ikke, stÃ¥r der altid nogen klar til at hjÊlpe mig. Jeg bestiller meget online og synes leveringstiden er super fin, selv hvis det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bog & idé er Danmarks stÞrste boghandlerkÊde - en kÊde med en lang historie og et vÊrdigrundlag, der tager afsÊt i kundernes Þnsker og behov.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nem kÞbsproces og godt udvalg
Nem og overskuelig hjemmeside. Gode sÞgefunktioner. Stort udvalg. Mange tilbud og nem kÞbsproces. Kort leveringstid.
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering. Alt i orden
Bog & Ide er super med bÞger tilâŠ
Bog & Ide er super med bÞger til billige penge Jeg handler der ofte når en forfatter jeg fÞlger er på tilbud Så jeg er så glad for Bog & Ide da jeg lÊser meget
God service og stort udvalg plus hurtigâŠ
God service og stort udvalg plus hurtig betjening.
Bog & idé i Randers City / RandersâŠ
Bog & idé i Randers City / Randers Centrum. Dårlig service, siger man lyver men med andre ord end disse (du lyver)! Negativt belÊrende/nedladende og utrolig arrogant. Dette er anden gang jeg går i Bog & idé i Randers Centrum og med flere år imellem! Men stadig samme oplevelse! Kan 100% IKKE anbefalde denne butik.!!
Jeg fandt den vare jeg havde sÞgt flereâŠ
Jeg fandt den vare jeg havde sÞgt flere steder en rÞd BRIO Racer en barselsgave, til en sÃ¥dan set Ok pris, man kan vel altid tÊnke sig en lavere pris âŠ. men varen ledede 100 % op til mine forventninger og kvalitet koster ved vi ! Tusind Tak for handlen ! Bedste hilsner Birgitte
Hurtig levering på udgivelsesdagen.
Hurtig levering på udgivelsesdagen.
Fremragende sted
mit go-to sted at handle bÞger â plus super hjÊlpsom kundeservice
PrÊcis og hurtig levering !
Super god oplevelse
Super god oplevelse
God service og hurtig levering Big thumbs up.
Hurtig og god service
Hurtig og god service - incl gratis gaveindpakning.
Det er nÊrmest umuligt at fÃ¥ en reelâŠ
Det er nÊrmest umuligt at få en reel faktura for et kÞb på nettet og i forretningen når man henter varen ved de intet og kan ikke gÞre noget. Det seneste kÞb endte med en annullering og efterfÞlgende kontantkÞb hvor jeg så fik en bon som kunne afleveres videre da kÞbet skulle refunderes.
Det kan simpelthen ikke vÊre rigtigt at man som nethandelskunde ikke kan få en reel faktura med nummer og det hele uden at skulle skrive til kundeservice et utal af gange. Det må der findes en lÞsning på asap.
Hurtig ekspedition
Reserverede 2 bÞger og de var klar til afhentning dagen efter
onsdag i sidste uge bestiller jeg enâŠ
onsdag i sidste uge bestiller jeg en bog hjem i bog og ide,horsens. jeg ringer i mandags for at hÞre ,hvad status er,da ekspedienten påstod de var hurtigere end online bestilling.nå men bogen den havde de sÞrme glemt at bestille hjem.en uge senere idag,er det stadig intet nyt om en bog jeg har betalt for.i sidste uge kÞbte jeg en bog online,som jeg så pr mail rykkede status for i forgårs.der gik noget tid så fik jeg mail om at lageret oplyste den var i restordre..igen igen må jeg rykke for en bog uden automatusk at få opdatering
Hurtig og effektiv
God service. De er meget forstående. De tager tingene stille og roligt. De er altid smilende når man kommer ind
3 ud af 11 bÞger var rent faktisk på lager
Bestilte 8 forskellige bÞger og 3 aktivitetsbÞger. Dagen efter bliver jeg kontaktet om at de 8 bÞger ikke er på lager alligevel. Jeg ringer under 10 minutter efter at have fået mail om dette for så at annullere hele ordren. Det er ikke muligt da de har låst bestillingen. Kundeservice tog telefonen hurtigt og var hÞflig, derfor den ekstra stjerne trods dårlig kÞbsoplevelse.
Stor anbefaling herfra
Stor anbefaling herfra
Lyn hurtig ekspedition = Samme dag!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ