Det var en god oplevelse at tale med Clara fra Bolig - Net. Hun var meget vidende og en dygtig problemknuser. Bolig - Net må roses for at skåne kunderne for det elendige AI. Dejligt at tale med e... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har været kunde hos Bolignet i en række år nu, og i vores forening får vi en god pris for et produkt der er stabilt, og tilpas hurtigt til at jeg ikke konstant tester hastigheden for at se om noge... もっと見る
企業が回答しました
Vores andelsboligforening "GrænseParken" blev ringet op af foreningsrådgiveren Yasmin blot for at tjekke, om vores bredbåndsløsning fungerede som forventet. Der var ingen anden anledning til henvendel... もっと見る
企業が回答しました
Jeg havde en god oplevelse af, at blive hørt, da jeg havde nogle problemer ved modtagelsen af en ny router. Der blev straks ringet til mig, for at høre nærmere om, hvad der var sket, og jeg fortal... もっと見る
企業が回答しました
BOLIG·NETs historie begynder tilbage i 2001, hvor en vennegruppe sad i boligforeningen Top-House på Nørrebro og var lidt småirriterede over deres internetforbindelse. Den irritation førte til en idé om at skabe en fælles, enkel og stabil internetløsning for alle 179 beboere i boligforeningen. Succesen kom hurtigt og andre foreninger begyndte at ønske de samme fordele. Dette var startskuddet til det, vi i dag kender som BOLIG·NET. I dag er vi en veletableret og professionel virksomhed, der tilbyder god service og kvalitetsprodukt til husstanden. Vi har gearet organisationen, vores produkter og vores måde at gøre tingene på, så det er billigt, trygt og nemt at være kunde.
Tempovej 27, 2750, Ballerup, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mindre end 12 timer efter vi kontaktede Bolignet, ringede Bolignet retur til os. Første stjerne på plads. Dernæst venlig, ærlig og kyndig vejledning fra Deres medarbejder Nick og var der tekniske spørgsmål, han ikke havde svaret på, vendte han det med deres tekniske support på under 1 minut. Derfor i alt 5 stjerne for den indledende kundeoplevelse. Dbh Jens

BOLIG∙NET からの回答
I am very happy with the service I got from clara. She is very kind, helpful and professional. Thank you very much Clara for solving the issue of my internet.

BOLIG∙NET からの回答
Jeg er super tilfreds med BoligNet og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
Da jeg skulle tilsluttes BoligNet, viste det sig, at internetforbindelsen stadig stod registreret hos den tidligere beboer. BoligNet fik hurtigt løst problemet, så jeg allerede dagen efter havde en fungerende forbindelse.
Efterfølgende oplevede jeg nogle udfordringer med hastigheden, men her fik jeg en helt fantastisk service. Jeg var i kontakt med Jeanell fra support, og jeg må sige, at jeg sjældent har oplevet så høj en grad af kundeservice. Hun var utrolig venlig, imødekommende og serviceminded. Hun overholdt alle aftaler, fulgte sagen helt til dørs og ringede tilbage som lovet hver eneste gang.
Jeg talte også med andre medarbejdere hos BoligNet, og de var lige så hjælpsomme og professionelle.
Nu kører mit internet helt perfekt, og hastigheden er virkelig imponerende. Hele forløbet – fra support til den endelige løsning – har været en oplevelse langt ud over, hvad man normalt kan forvente.
De får mine varmeste anbefalinger. 5 stjerner er faktisk for lidt!

BOLIG∙NET からの回答
Har aldrig haft problemer med mit internet. Har på snart 5 år kun haft brug for hjælp en gang og fik den omgående.

BOLIG∙NET からの回答
I have an ongoing issue with my internet line where it "drops off" they are always quick and responsive as long asits in work hours.

BOLIG∙NET からの回答
Har fået en super fin service fra Bolignet.
Jeg havde en fejl, som blev rettet meget hurtigt og fik hurtigt svar pr. mail.

BOLIG∙NET からの回答
Excellent service by bolig.net amazing speed and almost downtime in last 3.5 years still going on . Customer support i used when i had to move my connection from one hose to another anit was seemless experience with no hiccups

BOLIG∙NET からの回答
Det er billigt, fungerer, og selvom jeg er på den "lille" (500/500), oplever jeg ingen problemer. Hverken ved streaming, spil, eller når jeg downloader lidt tungere filer. Jeg har haft Bolignet et par år, og selvom jeg ikke har haft problemer med forbindelsen der kræver at jeg tager kontakt, så har jeg alligevel talt med dem et par gange. Og det er simpelthen fordi de en gang eller to om året ringer og hører om alt er som det skal være. Alle jeg har snakket med har været søde og glade. Derfor er jeg også sikker på de vil være mere end hjælpsomme hvis der skulle ske noget. Via deres app er det også muligt at se om der er eventuelle problemer eller planlagt vedligehold.

BOLIG∙NET からの回答
Alt spiller som det skal, har aldrig oplevet andet end gode ting i de 2-3 år jeg har været kunde der. Kan klart anbefales…💪

BOLIG∙NET からの回答
Super flink telefonsælger, der var nem at snakke med. Samtalen var behagelig, og Chanel var meget professionel. Alt i alt en god oplevelse.

BOLIG∙NET からの回答
Jeg er meget tilfreds med min internetforbindelse og prisen på mit internet. Jeg er for nylig blevet ringet op af Clara, som ville høre, om jeg er tilfreds - og det er jeg!
Hils Sofia

BOLIG∙NET からの回答
Præcis besvarelse af et ikke helt almindeligt spørgsmål
Sam Albayati ydede en perfekt service med at give svar på alle de kringlede spørgsmål, jeg kastede hans vej :-)

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。