Det var en god oplevelse at tale med Clara fra Bolig - Net. Hun var meget vidende og en dygtig problemknuser. Bolig - Net mÃ¥ roses for at skÃ¥ne kunderne for det elendige AI. Dejligt at tale med e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret kunde hos Bolignet i en rÊkke Ã¥r nu, og i vores forening fÃ¥r vi en god pris for et produkt der er stabilt, og tilpas hurtigt til at jeg ikke konstant tester hastigheden for at se om noge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores andelsboligforening "GrÊnseParken" blev ringet op af foreningsrÃ¥dgiveren Yasmin blot for at tjekke, om vores bredbÃ¥ndslÞsning fungerede som forventet. Der var ingen anden anledning til henvendel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde en god oplevelse af, at blive hÞrt, da jeg havde nogle problemer ved modtagelsen af en ny router. Der blev straks ringet til mig, for at hÞre nÊrmere om, hvad der var sket, og jeg fortal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BOLIG·NETs historie begynder tilbage i 2001, hvor en vennegruppe sad i boligforeningen Top-House på NÞrrebro og var lidt småirriterede over deres internetforbindelse. Den irritation fÞrte til en idé om at skabe en fÊlles, enkel og stabil internetlÞsning for alle 179 beboere i boligforeningen. Succesen kom hurtigt og andre foreninger begyndte at Þnske de samme fordele. Dette var startskuddet til det, vi i dag kender som BOLIG·NET. I dag er vi en veletableret og professionel virksomhed, der tilbyder god service og kvalitetsprodukt til husstanden. Vi har gearet organisationen, vores produkter og vores måde at gÞre tingene på, så det er billigt, trygt og nemt at vÊre kunde.
Tempovej 27, 2750, Ballerup, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
God personlig service.
Fint hul igennem internettet.

BOLIGâNET ããã®åç
Et godt og stabilt internet til fornuftig pris det er vel hvad andre ser på trustpilot og jeg kan kun anbefale bolignet

BOLIGâNET ããã®åç
I had a terrible experience and honestly feel completely scammed. I paid for the service, but nothing ever arrived. There was no delivery, no updates, nothing at all.
I tried to contact them multiple times, but either got no response or useless replies. The worst part is that I never received a refund either. I paid my money and got absolutely nothing in return.
This feels like a complete fraud. I would strongly advise everyone to stay away and not waste their money like I did.

BOLIGâNET ããã®åç
100% tilfreds. Meget sjÊlden nedbrud,lever op til lovede hastighed,super billigt og regninger der altid passer
Kan varmt anbefales

BOLIGâNET ããã®åç
I mÃ¥ undskylde jeg kom til at klikke pÃ¥ unhappy.....Jeg er selvfÞlgelig happy ð

BOLIGâNET ããã®åç
Har altid vÊret godt tilfreds med bolignet og altid rare mennesker og tale med. SÃ¥ jeg giver hermed 5 âââââ

BOLIGâNET ããã®åç
Generelt stabil forbindelse og når der endelig er problemer er de hurtige til at få dem fixet.
Og hvis man har brug for mere hastighed er det super nemt at skifte op/ned uden at skulle igennem alle mulige krumspring.

BOLIGâNET ããã®åç
Dejligt stabilt. God information hvis der er udfald.

BOLIGâNET ããã®åç
Jo mindre man hÞrer fra en internetudbyder jo bedre. Det betyder, at alt fungerer fint. Til gengÊld er det uhyre vigtigt at blive adviseret om nedbrud i lokalområdet. Det sker!

En okay behandling.
Internet virker (har 1000/1000) lidt udfald.
Men syntes stadigvÊk det er for dyrt, der er mange flere udbydere som er billigere, men nu virker det og det er besvÊrligt at skifte til et andet firma (mit boligselskab bruger Bolig-Net, men har en dårlig aftale)
Har stor service i tlf, faglig og produkt, men betaler også for ALT (for meget)

BOLIGâNET ããã®åç
I Bolig-net mÞder du meget kompetente medarbejdere. Hurtig sagsbehandling og god kommunikation.

BOLIGâNET ããã®åç
Haft Bolig-Net i flere år igennem vores ejerforening. Hastigheden passer, oppetiden er fin, supporten er flink. Ingen bÞvl, prÊcis som det bÞr vÊre ;-)

BOLIGâNET ããã®åç
Alt virker fuldstÊndig efter aftalen Jeg er godt tilfreds kan anbefale det til andre venlig hilsen Ole

BOLIGâNET ããã®åç
Super quick in response and has not been a problem so far over the years. Appreciate their service, and communication was timely when there was a need