レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bonells Smykker & Ure, er Verdens klasse,,,, de (Nicklas) var kvikke, forhindrede at vi blev svindlet via Mobil Pay... De nÃ¥ede stoppede overfÞrelsen,... sÃ¥ vi ikke tabte vores penge... sÃ¥ taknemlig... もっず芋る

VERDENSKLASSE respons og service i forbindelse med at min gamle far var udsat for svindel via mobilpay! Nicklas reagerede med det samme og fik stoppet svindlen. Bonells skal have tusinde tak for hjÊlp... もっず芋る

Skulle have lavet justering af vielsesring, og selvom vi ikke fik ramt stÞrrelsen rigtig i fÞrste omgang, var Maja og Rico super serviceminded, og fik rettet den til sÃ¥ den passede. Vi fik ogsÃ¥ lavet... もっず芋る

Skod biks 4 ansatte to kunde i butikken foruden undertegnede, batteriskift ja det kan vi godt, men fÞrst pÃ¥ mandag vi var jo sÃ¥ travlt
.. satte mig uden for butikken, sed der der er god times tid pÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店
  2. 時蚈店

圓該䌁業による蚘述

Bonell's Smykker & Ure ligger i Field's og har et bredt udvalg af eksklusive ure, smykker og gaveartikler. Kom ind og tag et kig på vores mange ure fra blandt andet Longines, Montblanc, Certina, Oris, U-Boat og Tissot. Vi fÞrer smykker fra blandt andet Ole Lynggaard, Georg Jensen, Nuran og Mads Z. Vi har derudover et udvalg af gaveartikler fra Montblanc, Georg Jensen og Nordahl Andersen.

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

148件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Bonells Smykker & Ure

Bonells Smykker & Ure, er Verdens klasse,,,, de (Nicklas) var kvikke, forhindrede at vi blev svindlet via Mobil Pay... De nåede stoppede overfÞrelsen,... så vi ikke tabte vores penge... så taknemlig for det.
Mvh Susanne SÞrensen

2026幎5月7日

Awesome service

Awesome service!
Our host Maja was incredibly knowledgeable, passionate, professional, and accommodating. She dedicated her full attention and understood our tastes better than we did! 10/10 will be back for more nerdiness and color matching. ☺

2026幎4月12日
自発的なレビュヌ

Justering af ring samt indgravering

Skulle have lavet justering af vielsesring, og selvom vi ikke fik ramt stÞrrelsen rigtig i fÞrste omgang, var Maja og Rico super serviceminded, og fik rettet den til så den passede. Vi fik også lavet indgravering oveni. Specielt tak til Maja som gav tryghed igennem hele forlÞbet.
De var også super hurtige til at få tingene lavet, og sendte en sms når jeg kunne komme ned i shoppen. KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎3月1日

Fremragende service

Jeg har haft 2 Seiko ure til reparation og mine ure og jeg har fået en god modtagelse. Service er fremragende og personalet er hÞflig, hvilket har fÞrt til en ret god oplevelse.

Jeg glÊder mig til, at anvende deres service igen og jeg vil klart anbefale Bonells.

2026幎3月8日
自発的なレビュヌ

Hold jer langt vÊk fra denne svindel

Hold jer langt vÊk fra denne svindel forretning!!!!

Jeg var i sidste uge inde for at se efter en gave til min datter. Jeg ville i denne forbindelse bytte en ring som ikke passede i stÞrrelse.
Her blev jeg mÞdt af verdens mest arrogante sÊlger - manden (som jeg gÊtter på er ansvarlig for butikken) mÞdte mig og min kone med en virkelig nedladende attitude. Han virkede tralv og havde ikke tid til os som kunder. Jeg oplevede at han vendte Þjne af os samtidig med han talte ned om sine ansatte. Da vi endelig kom til en afslutning måtte jeg ikke ombytte ringen jeg havde med på trods af fremvist kvittering (og inden for deres politik om ombytningsret) jeg blev naturligvis uforstående men her fik jeg kommentarer som "at jeg måtte lÊre at lÊse dansk" og at "det her ikke var en butik på NÞrrebro"
Det endte med min kone og jeg måtte forlade butikken med ringen vi kom med (den i forkert str) som vi desvÊrre ikke kan bruge til noget nu.. Jeg vil aldrig i mit liv anbefale nogen at stÞtte denne "forretning".

2026幎1月22日
自発的なレビュヌ

Hold jer langt vÊk fra den butik

Hold jer langt vÊk fra den butik. Jeg var inde og kÞbe en julegave, som desvÊrre var blevet dobbeltkÞbt, sÃ¥ jeg mÃ¥tte returnere Þreringene. Jeg tager hen til deres butik i Fields og bliver mÞdt med ingen form for kundeservice. Jeg fÃ¥r af vide at jeg ikke kan fÃ¥ mine penge tilbage, selvom jeg bÃ¥de har byttemÊrke og kvittering. Det skal lige siges, inden af datoerne var overskredet og Þreringene var pakket ind som de blev solgt. Jeg stÃ¥r som kunde frustreret, da jeg har alt mit pÃ¥ det rene, men medarbejderne insisterer pÃ¥ at pengene ikke pÃ¥ nogen mÃ¥de mÃ¥ gives tilbage. Jeg finder sÃ¥ frem til at, deres butik snyder alle deres kunder. Jeg fÃ¥r ordret ud af vide at “det er en ekstra service at fortÊlle du kan fÃ¥ pengene tilbage, sÃ¥ det gÞr vi ikke. Det er en ekstra service fra vores side og det er ikke et krav du kan fÃ¥ pengene tilbage”. Denne smykkebutik, informere altsÃ¥ ikke kunderne om man kan fÃ¥ pengene tilbage med mindre man spÞrger. Du fÃ¥r intet af vide og hvis du spÞrg bmiver det snakker udenom ved at nÊvne du har bytteret inden for 30 dage. De misbruger altsÃ¥ ordene returneringsret og bytteret for at indtjene deres penge sÃ¥ de ikke kan komme ud af systemet igen men altid vil vÊre indtjent i form at tilgodebevis. Det eneste de reklamere det med er pÃ¥ et lille skilt ved kassen hvor det stÃ¥r, men som kunde stÃ¥r du jo ikke og lÊser alt i hele butikken. Jeg er meget skuffet over denne butik og isÊr frustreret over hvordan de svindler kunderne, isÊr nÃ¥r jeg spÞrg om det kan byttes og returnere og fÃ¥r et ja, men nÃ¥r det kommer til stykket bliver man mÞdt at et personale med ingen kundeservice, dÃ¥rlig attitude og snakkemÃ¥de. For jeres egen skyld sÃ¥ vÊlg en anden smykkeforhandler, fordi de her gÞr ikke andet end at svindle dig for penge.

2026幎1月11日
自発的なレビュヌ

Hold jer langt vÊk fra dem

Hold jer langt vÊk fra dem – de prÞver at tage r@ven pÃ¥ folk!
I dag var jeg i Fields for at hÞre, om de kunne reparere mit ur. Uden overhovedet at kigge ordentligt på det, sagde han, at det ville tage 8 timer at lave, og at prisen ville ligge på 1200-2000 kr. fordi det var så tidskrÊvende.

Det gad jeg selvfÞlgelig ikke betale for. I stedet gik jeg ind til butikken ved siden af, Carat. Her kiggede hun pÃ¥ uret, ordnede det pÃ¥ 5 minutter – og jeg betalte kun 250 kr.!

Så hold jer vÊk fra dem, og gå i stedet til Carat. Meget bedre service, Êrlig pris og professionelle folk.

Og til dig, der prÞvede at tage r@ven på mig, jeg håber Êrligt, du får en lortedag. Jeg havde mest af alt lyst til at komme tilbage og vise dig, at det altså ikke tager 8 timer at fikse et ur.

Alle sammen – styr langt udenom den butik!

2025幎9月30日
自発的なレビュヌ

Bonells Smykker og Ure – En Ring er Ikke Bare en Ring.

Vi kÞbte vores vielsesringe hos Bonells Smykker og Ure i Fields, og lad mig bare sige: Det var som at fÃ¥ en personlig guidet tur til Smykkehimlen! Fra starten blev vi mÞdt med et smil af Maja, der pÃ¥ en meget afslappet, men samtidig professionel mÃ¥de sÞrgede for, at vi fÞlte os som de vigtigste mennesker i butikken (og det var vi jo selvfÞlgelig ogsÃ¥). Hun var virkelig en mester i at lytte til vores ideer, og hendes vejledning var helt fantastisk – ikke bare for at finde den perfekte ring, men for at fÃ¥ os til at fÞle os trygge i beslutningen.

Vi havde vores egne idéer om, hvordan ringene skulle se ud, men da det var specialdesign, tog vi en chance og lod Rico – butikkens ejer – tage over for at gÞre designet til virkelighed. Og lad mig sige det sÃ¥dan: Hvis man er pÃ¥ udkig efter en ring, der bÃ¥de er smuk og virker som en forÊring fra universet, sÃ¥ skal man helt sikkert stole pÃ¥ Rico. Han tog opgaven meget seriÞst og formÃ¥ede at skabe noget, der ikke bare levede op til vores drÞmme, men som faktisk overgik dem! De er simpelthen de smukkeste vielsesringe, vi kunne have forestillet os.

Sammenlagt har vi fÃ¥et den absolut bedste oplevelse nogensinde. Vi fÞlte os virkelig vÊrdsat bÃ¥de af Maja og Rico, og hele processen var sÃ¥ glat og professionel, at vi ikke kunne have Þnsket os mere. Hvis du overvejer at kÞbe smykker, er Bonells Smykker og Ure stedet, du skal vÊlge – de har ikke kun det flotteste, men de skaber virkelig noget unikt, der betyder noget. Varmeste anbefalinger herfra!

P.S. Vi glÊder os så meget til at få ringene på, så vi kan vise dem frem til hele verden - for så smukke er de!

2025幎8月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。