Personlig och effektiv service vid kontakt. Snabb leverans och fantastiska produkter. Jag Àr verkligen supernöjd med mina köp och rekommenderar alla att handla hÀr om man söker god kvalitet, produkter... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabbt och bra! Jag bestÀllde pÃ¥ en vardag och min bestÀllning skickades redan nÀsta dag, och kom fram dagen dÀrpÃ¥. Ãr vÀldigt nöjd med deras utbud. Produkterna Àr lite dyrare men av hög kvalité. R... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
vÀldigt nöjd med Bonnybonny dÃ¥ produkten jag bestÀllde kom hem samma vecka som jag bestÀllde den. Dessutom Àr jag extremt nöjd med produkten som jag fick hem. Kommer absolut att bestÀlla hÀrifrÃ¥n... ãã£ãšèŠã
Skickades och levererades snabbt, bra priser och relativt bra utbud pÃ¥ sidan. Leveransen kom i tvÃ¥ paket vilket jag blev informerad om i förvÀg och var sÀkert packeterad men innehöll inte onödigt mkt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
BonnyBonny fokuserar på att etablera de allra bÀsta varumÀrken inom koreansk hudvård och make-up i Sverige. Produkterna Àr noggrant utvalda utifrån ingredienser och framstÀllning. VarumÀrkena Àr alla vÀlrenomerade och kÀnda för att skapa positiva resultat för alla olika typer av hud runt om i vÀrlden. Koreansk hudvård Àr fantastisk och det allra bÀsta Àr att man kan få högt kvalitativa produkter med naturliga ingredienser till ett mycket förmånligt pris. VÀlkommen att hitta dina favoriter hos oss!
é£çµ¡å
VintervÀgen 22, 132 48, Saltsjö -Boo, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 0733803050
- hello@bonnybonny.se
- www.bonnybonny.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra köp....
Frågetecken för leveransen
Produkten Àr mycket bra, men det var lite konstigt att ni sÀnde först 2 sedan 3 av bestÀllda 5 utan att komsa.
Snabbt och enkelt
VÀldigt nöjd
I ordered sunscreen and a body lotion, and both arrived in perfect condition. Also, both the Beauty of Joeson sunscreen and the Atopalm lotion are excellent quality products. I'm very happy with my order and this company.
Snabbt och lÀtt att bestÀlla varorna
Snabbt och lÀtt att bestÀlla varorna, kom snabbt.
BÀsta upplevelsen och bÀsta service ð
Snabb leverans.
Bra produkter och prisvÀrt
Har anvÀnt era produkter i flera år. Jag har varit nöjd sÀrskilt med rengöring och ansiktskrÀmer. Snabb leverans och bra priser.
Supersnabb leverans och bra pris pÃ¥âŠ
Supersnabb leverans och bra pris på produkterna! JÀtte nöjd <3
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹