レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vertrokken voor een veertien daagse busreis naar het heerlijk rustige Pineda de Mar hotel Merce.In bus met twee vriendelijke chauffeurs schat van een hostess Nadia die ons voorzag van een drankje en l... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Losse buspendel van Pineda de Mar (verblijf bij daar wonende vrienden) terug naar Maastricht. Vertrek mooi op tijd, zelfs te vroeg. Aardige chauffeurs Dennis en Erik met betrouwbare uitstraling en s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Boeking ging makkelijk en extra opties maakten het alsnog tot een goede prijs. Keurig gereden vanuit Limburg en vlot op bestemming. Chauffeurs en hostes zeer vriendelijk. Keurig verzorgd. Hotel da vi... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ben met mijn dochter 10dagen naar Salou geweest. Voor mij 20 jaar geleden en dochter eerste keer vriendelijke chauffeurs en hostesses. Wij zijn in Hotel best oasis park salou Geweest. Eten wa... もっと見る

企業情報

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

We gaan al jaren met Boosten reizen.

We gaan al jaren met Boosten reizen.
We zouden ook niet anders willen!
Superleuke chauffeurs en altijd superfijne hostesses!
Vandaag teruggekomen van n heerlijke vakantie Benidorm,geweldige busreis gehad,heen zoals terug!
Alleen maar goeje complimenten en we zullen snel weer bij Boosten boeken!

2025年10月15日
5つ星のうち3の評価

Lloret de Mar

Verbessern könnte man: "unnötige Stops verhindern"
Bus auf Hinreise Llorret de Mar nicht sauber!
Leider werden auch 4 Beiner mit genommen.
Beinfreiheit in letzter Sitzreihe, nur mit Absprache der vor einem sitzenden Reihe ausreichend.

2025年10月5日
5つ星のうち1の評価

Buschauffeur bedreigt jonge studenten…

Buschauffeur bedreigt jonge studenten met de dood omdat ze zelf niet kan slapen. Zit zelf constant sigaretten te pafen in de bus. Geen aanrader.
“The australian powerranger” alleen Hans is een zieke strijder

2025年9月12日

Boosten Reizen からの回答

Wij herkennen ons niet in de geschetste situatie en de gebruikte bewoordingen. Beschuldigingen zoals hier geuit zijn ernstig en passen niet bij de manier waarop wij werken en onze reizen uitvoeren.

Deze reis betrof een schoolreis onder begeleiding van docenten. Wij stellen duidelijke eisen aan professionaliteit, veiligheid en gedrag tijdens onze reizen.

Voor vragen of opmerkingen kan de school of begeleiding rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vakantie vieren

Gisteren voor de tweede keer dit jaar naar Malgrat-Hotel Indalo Park. Eerste keer was in Juni met de band BeRes. Voorheen minstens 2x per jaar met Boosten naar Malgrat.
De chauffeurs :bv. Francis, Arnoud, Wesley, Koos e.a
rijden veilig en verantwoord. Ook Marvin van de catering is een verrijking voor de crew. Wij gaan al jaren met Boosten, omdat het een goed en vertrouwd bedrijf is. De mensen die bij Boosten werken geven jou wel het gevoel dat je vakantie "viert". Rieu en Boosten twee Limburgse grootheden.

2025年9月8日

Fijne touroperator

Voor de tweede keer nu met boosten op vakantie geweest naar Spanje.

Niets op aan te merken, zure mensen die zure reviews schrijven heb je altijd.

Bussen zijn van alle luxe voorzien, de chauffeurs brengen je veilig en snel met een vleugje gepaste humor van A naar B, de hostesses op de bussen zijn vriendelijk en helpen je waar ze kunnen.

Ook op locatie is er altijd iemand van Boosten bereikbaar (bv Ingeborg in Llorret de Mar en Dorien dit jaar in Salou) die altijd voor je klaar staan om kleine ongemakken op te lossen of bijvoorbeeld een dagtocht te boeken.

Kortom : zeer aan te bevelen en volgend jaar gaan we zeker weer in de zomer met deze maatschappij naar Spanje !

2025年9月2日

Heerlijke vakantie.

Vandaag terug gekomen uit Santa Susanna, hotel Aqua Onabrava was top. Heerlijk eten, animatie voor jong en oud en vriendelijk personeel.
Dit was de 3de keer dat wij met Boosten gingen en zijn steeds nog super tevreden. Ook deze keer hadden wij weer gezellige chauffeurs en een vriendelijke hostes. Vanaf de boeking wordt alles top geregeld👍. Volgende reis alweer geboekt bij Boosten.

2025年8月13日
5つ星のうち5の評価

heel goed verzorgd op de bus heen en terug

heel fijne reis gehad ,goed verzorgd ,op de bus man is 94 waren heel lief en hotel in salou ook weer supper alleen jammer dat we moesten w8 tot 15 uur eer we op de kamer mochten en we er al waren om half zeven maar al bij al supper we zijn mee geweest van 23 06 tot 6 07

2025年6月23日
5つ星のうち5の評価

Ik en mijn kids zijn net terug van een…

Ik en mijn kids zijn net terug van een heerlijke 10 daagse vakantie naar salou , hotel california garden een aanrader.
Voor zowel de heen als de terugreis geldt dat het goed geregeld was , met regelmaat kwam Kevin voorbij op de heenreis om de reizigers van een hapje en een drankje te voorzien .
Ook op de terugreis werden de reizigers voorzien van eten en drinken door een andere maar zeker niet minder leuke hostess , verder hadden we op de heenweg wat oponthoud door de bosbranden in zuid Frankrijk maar daar draaide het team chauffeurs hun hand niet voor om en werd de bus over de smalle weggetjes in de bergen gemanoeuvreerd om ons op onze plaats van bestemming te krijgen ( een verfijnd stuk stuurmanskunst en teamwork tussen de twee aanwezige chauffeurs).
Mitchel en Michel hebben er een gezellige heen rit van gemaakt met ruim voldoende stops daarnaast werd er een bingo georganiseerd , de terug rit werd verzorgd door Michel en roel en deze verliep ook zeer soepel met wederom voldoende stops.

Lang verhaal kort is dat deze reis van mij en van mijn kids 5 sterren krijgt , voor mijn kinderen was het overigens de eerste keer op vakantie naar Spanje.

2025年7月7日
5つ星のうち5の評価

We gaan 2x per jaar met boosten de reis…

We gaan 2x per jaar met boosten de reis zo als altijd super verlopen chauffeur en hostess altijd vriendelijk vraag je wat krijg je een duidelijk antwoord we zijn nu in tossa de mar hotel golden bahia geen massa toerisme lekker rustig gelegen het hotel heeft 4 sterren van mij mag er 1 ster bij zo goed je ziet nergens iets beschadigd super hotel in alle opzichten de slaapkamer nog nooit zo mooie kamer gehad super
Zeer tevreden met boosten reizen en hotel
Vrg gebr corvers

2025年5月20日
5つ星のうち2の評価

Wij zouden 28-o4 vertrekken had me…

Wij zouden 28-o4 vertrekken had me vergist in opstap plaats bus mis gelopen gebeld naar boosten konden op vrijdag gelukkig toch op vakantie met de nodige extra kosten wat normaal is want het was eigen schuld. We hadden een 2 p kamer in eerste boeking maar wat schets onze verbazing kregen een 1 p k geen ruimte om de koffers en kleren goed weg te zetten met als gevolg de kamer niet douche niet goed schoon te maken haren op de douch vloer stof vlokken dwarrelde als de deur open stond.Reymar playa etenswaar koud ijs was half gesmolten al met al nooit meer naar reymar playa wat een slecht hotel vellen prijs te duur

2025年5月12日

Boosten Reizen からの回答

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u, ondanks het missen van de opstapplaats, alsnog met ons op vakantie bent kunnen gaan.

Jammer om te lezen dat het verblijf in het hotel niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Het betreft een eenvoudig hotel met een goede prijs-kwaliteitverhouding, dat door veel van onze reizigers naar tevredenheid wordt geboekt. Ervaringen kunnen hierin persoonlijk verschillen en de kamerindeling is afhankelijk van beschikbaarheid ter plaatse.

Wij nemen uw opmerkingen mee om toekomstige reizigers zo goed mogelijk te informeren.

Boosten Reizen / AquaMarinaHotel

We zijn vaker met Boosten Reizen geweest. Erg fijn en vertrouwd.
De heen- en terugreis was goed. Het is fijn om met Boosten te reizen!
Een 10-daagse reis en we verbleven 7nachten in het Aquamarina Hotel & Spa.

Contact en communicatie vanaf boeking en vakantiemoment was goed.

Volgend jaar weer!

2025年5月7日

Boosten Reizen is TOP!

Gisteren teruggekomen uit Benidorm met bus 1, super geregeld. Veilig en snel verlopen reis. Ik ga al meerdere jaren met Boosten Reizen, altijd top geregeld. Hostess aanbood, broodje worst. Goed geregeld. Ik wil niets anders meer als Boosten! Alle chauffeurs zijn even vrolijk en bekwaam!

2025年4月27日
5つ星のうち1の評価

BOOSTEN REIZEN ZIJN OPLICHTERS!!!

By far slechtste werkgever ooit!

ZE DOEN NIKS MET KLACHTEN!!!! Let op mensen. Je kunt klagen wat je wilt..., maar ze nemen letterlijk alles met een korreltje zout!
NAAR JE CENTEN KUN JE LETTERLIJK FLUITEN

Lonen laag..
Collega's die je meteen aan je lot overlaten... en heel onvriendelijk ook!

Vraag je om meer uren.... krijg je er naderhand MINDER.

Ga maar lekker naar Slangen Reizen of Solmar ofz. Daar wordt je beter behandeld!

2024年3月7日

Beste meneer Alexandre,

Wat jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Uw bericht verrast ons, omdat wij geen melding hebben ontvangen van de situatie die u beschrijft en wij u ook niet kennen.

Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met zowel onze medewerkers als onze klanten en nemen opmerkingen altijd serieus.

We zouden graag met u in contact komen om uw ervaring beter te begrijpen en te kijken hoe we eventueel zaken kunnen verbeteren. U kunt ons bereiken via info@boosten.nl of telefonisch via 045-522 77 77.

Wij wensen u hoe dan ook het beste toe in uw verdere carrière.

Boosten Reizen

Trustpilot エクスペリエンス