Vertrokken voor een veertien daagse busreis naar het heerlijk rustige Pineda de Mar hotel Merce.In bus met twee vriendelijke chauffeurs schat van een hostess Nadia die ons voorzag van een drankje en l... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Losse buspendel van Pineda de Mar (verblijf bij daar wonende vrienden) terug naar Maastricht. Vertrek mooi op tijd, zelfs te vroeg. Aardige chauffeurs Dennis en Erik met betrouwbare uitstraling en s... もっと見る
Boeking ging makkelijk en extra opties maakten het alsnog tot een goede prijs. Keurig gereden vanuit Limburg en vlot op bestemming. Chauffeurs en hostes zeer vriendelijk. Keurig verzorgd. Hotel da vi... もっと見る
Ben met mijn dochter 10dagen naar Salou geweest. Voor mij 20 jaar geleden en dochter eerste keer vriendelijke chauffeurs en hostesses. Wij zijn in Hotel best oasis park salou Geweest. Eten wa... もっと見る
企業情報
ネガティブなレビューの 85%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Telkens weer een fijne ervaring!
De persoonlijke en warme service van de medewerkers aan de telefoon en in de bus voelt erg prettig.
Onze reizen worden steeds perfect geregeld en tóp uitgevoerd. Wat willen we nog meer.
Alle lof voor …. eeeh …. Boosten! 😉
Fantastisch
DE persoonlijke aandacht en de manier waarop de chauffeur maar ook de hostess de reis tot een beleving hebben gemaakt. Ga zeker vaker bij ze boeken als ik naar Benidorm of Costa Brava ga
Een dikke 10 voor service
Gisteren onze vakantie geboekt voor juni 2025 en wat zijn de medewerkers toch allemaal vriendelijk en behulpzaam! Geen vraag is teveel en ze denken echt goed met je mee! Kan niet wachten tot het zover is om weer heerlijk weg te gaan!
Een vreselijke vakantie naar R4 Salou…
Een vreselijke vakantie naar R4 Salou park1.
Ik ben met Boosten Reizen daar 22 oktober aangekomen voor een 10 daagse reis en vanaf dag 1 tot de 4e dag zat het hotel vol met 300 schoolpubers ( 12 jaar- 15 jaar) uit Engeland en Frankrijk die veel overlast gaven in de gang, hal, zwembad en eetzaal met veel gegil, geschreeuw zoals pubers kunnen zijn.. Via Dorien, een hostess van Boosten, ben ik van de 3e verdieping naar de 8ste verdieping gegaan waar het rustiger was in de gangen. De rest bleef hetzelfde. De 4e dag vertrokken de 300 pubers en dag 5 kwamen en weer 150 schoolpubers en 150 bejaarden in groepen naar het hotel. Ook deze groepen gaven heel veel overlast met gegil, schreeuwen en voordringen enz. Dit soort hotels wil je niet boeken voor je vakantie want dit zijn jeugdherbergen enz en ik heb na deze " vakantie" rust en vakantie nodig. Bij Boosten Reizen is dit bekend dat de R4 hotels dit toestaan dus was ik daar totaal verbaasd over dat Boosten dit accepteerd . Dit kost klanten voor het hotel en Boosten want de meeste mensen klaagde volop .Ga hier niet naar toe raad ik aan.

Boosten Reizen からの回答
Wat een fantastische busmaatschappij is…
Wat een fantastische busmaatschappij is die Rode Rakker alle mensen die daar werken dus ook de telefonistes de buschauffeurs de (host)ess ze helpen je met allerliefste Mvg,Noes
Alles was top !!!!
De busreis was lang maar goed verzorgd
Prima chauffeurs
Zowel heen als terug
Hostess ook goed
Verblijf in milords suites was top
Mooi appartement
Schoon en alles aanwezig wat je nodig hebt
Vriendelijk personeel / receptie
We gaan volgend jaar weer
Goed
Wij gingen al meer dan 10x met Boosten naar Malgrat de Mar in Spanje bij hotel Reymar Playa, nooit problemen mee, chauffeurs en hostess allemaal behulpzaam en vriendelijk
Dat het goed verzorgd is en was.
Beste,
Wij zijn met jullie reisagentschap 10 dagen naar Tossa de Mar geweest van 20 september 2024 t/m 29 september 2024, het genieten begon al van toen wij in de bus stapten, nette bus, ruime plaatsen voor de benen, vriendelijk personeel, het hotel waar wij verbleven, zeer goed, mooie kamers netjes verzorgd, het eten, was ook zeer goed, een aanrader om bij jullie een reis te boeken.
Hotel Best Mediterraneo …
Super fijn hotel Mooie ligging super vriendelijk personeel goede bedden heerlijk eten . Gaan er zeker weer terug.
Busreis Spanje
Een heerlijke rustige reis met heel aangename en deskundige chauffeurs
Wij afgelopen jaar een perfecte reis…
Wij hebben afgelopen jaar een perfecte reis naar Spanje gehad.
Trip naar Costa Brava September 2024
Boosten Reizen heeft mijn trip naar Lloret de Mar onvergetelijk gemaakt! De 1e klas stoelen waren super comfortabel, waardoor ik volledig uitgerust aankwam. Het hotel was perfect, met heerlijk ontbijt en diner. De service van de host in Lloret was top, alles tot in de puntjes geregeld. Ook de catering in de bus was zeer schappelijk geprijsd, niet veel duurder dan in een servicewinkel, en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Volgend seizoen ben ik er zeker weer bij!
Vakantie malgrat de mar in hotel tropic park!
Weer een top vakantie gehad in malgrat de mar in hotel tropic park!!! Ging dit jaar voor de vijfde keer naar dit hotel en volgend jaar september weer terug!!!!! Boosten reizen goede chauffeurs en Hostess. Altijd veilig en genoeg stops onderweg! Er is ook genoeg drinken en eten in de bus zo geef ik Boosten 4 sterren!!!
Hotel riviera
Bus reis was weer goed maar kleine minpuntje was het eten in hotel riviera na de lunch was er niet genoeg fruit geen enkele dag alleen paar druiven en meloenen zat. maar geen banaan of appel sinasappel of eier pruimen de zien.
Nooit Meer!! Roekeloos, niet veilig en dure catering!!
In Februari en in juni met Boosten reizen gereisd naar Spanje, Benidorm en Salou.
Nooit meer.., chauffeurs die lachen als een hinnikend paard, een hoop flauwe ongepaste humor, en zeer zéér hard en roekeloos rijden, waarbij de bus zich heel onveilig voelde, en na wat gesproken te hebben met meerdere personen ook die op andere datums gereisd hebben, die dit ook beaamden.. Boosten doe hier wat aan, want dit kan nooit de bedoeling zijn..
catering is aan de hoge kant, leuk dat er catering is, maar als je dan de hoofdprijs betaald voor een simpel koffie of soep, is de lol er gauw van af.
Wij gaan terug naar Solmar Tours, wellicht dat andere mensen beter ervaring hebben met Boosten.

Goede service!
Omdat mijn man sinds kort een hernia heeft, zag hij het niet zitten om met de bus te gaan. Nu gaat hij vliegen en de rest van ns gezelschap met de bus. Alles was binnen no-time geregeld met Boosten. Al meermaals met Boosten mogen reizen en altijd is alles prima verlopen!
Top organisatie
ik wil de buschaufers en ilona en…
ik wil de buschaufers en ilona en marvin bedanken voor de goede reis het hotel was ook goed tot de volgende keer. gerard bootsman
ABSOLUUT GEEN AANRADER
ABSOLUUT GEEN AANRADER
Wat als er van die tokkies achter je komen te zitten die niet willen luisteren??? Daar zit je dan 18 uur of misschien wel langer mee opgeschept!!!
Hele dag gingen ze ruzie zoeken, neuriën, dan weer muziek hard aan, zeiken over dat de stoel niet ook niet een klein beetje naar achteren mocht ‘s nachts, want mevrouw had pijn aan dr voet. aan de stoel hard trekken omdat wij toch wilden slapen en aan de zijkanten knopjes drukken ‘s nachts zodat wij niet konden slapen, en als je er iets over zegt wilt ze je aanvallen met haar wandelstok begon ze te dreigen, wilde vechten en begon met spullen van anderen te gooien. En ze zei ik hoop dat jullie snel kk krijgen.
Anderen mensen hadden er ook last van, maar durfden niks erover te zeggen alleen toen hun weg waren tijdens stops begon iedereen erover.
Hostes had dit probleem ook al opgemerkt en had gezegd dat ze hard aangepakt gingen worden maar er is niks mee gedaan.

Altijd super tevreden
Ik ga al vanaf 1996 bijna elk jaar op vakantie met Boosten. Heb al vele hotels mogen bezoeken in Malgrat de Mar en vooral Salou. Ben ook een keer of 3 met solmar tours geweest maar die zijn heel erg achteruit gegaan qua chauffeurs (jakkeren) en service. Boosten is voor mij naast de deur en ben altijd super tevreden. De chauffeurs altijd vriendelijk en rijden veilig. Is er een probleem in een hotel proberen ze te helpen en wordt het meestal opgelost. Ook dit jaar weer met Boosten in september naar Salou. Maar vond wel dat we vorig jaar op de heen/en terugweg een hostess (dezelfde dame) hadden die wel erg ver haar blouse open had. Ze wilde niks verbergen schijnbaar. We hadden veelal oudere mensen in de bus en die vonden het ook triest. Ook vooral omdat ik dit niet gewend ben van Boosten. Maar verder alles top en kan ik niet wachten tot september👍👍
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。