Dikke 0 sterren, geen radio luisteren meer mogelijk nadat Bose een update heeft gemaakt waarbij radio luisteren niet meer automatisch wordt ondersteund. Wat een aanfluiting! Gedwongen via telefoon te... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Waardeloze ondersteuning van een apparaat wat duur was in aanschaf teleurstellend geen radio meer je kan nog wel muziek streamen , maar daar heb ik mijn Sonos voor ,ik kan deze Bose beter naar de mi... ãã£ãšèŠã
Koop nooit Bose. Meer dan â¬2.000 uitgegeven aan Bose omdat ik dacht een topmerk te kopen. Jaren later zijn functies verdwenen en zijn mijn dure speakers minder bruikbaar gemaakt door Bose zelf. De... ãã£ãšèŠã
Enkele jaren geleden kocht ik voor een flinke prijs een SoundTouch-systeem. Nu is het apparaat onbruikbaar, puur door jullie softwarebeleid. Dit is de boel belazeren. Van een premium merk als Bose ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Home Audio, Speakers, Car Audio, Carriere mogelijkheden bij Bose, de leider in sound systemen, home stereo systemen, home entertainment en surround audio systemen.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BOOS op BOSE
Zoals velen, BOOS op Bose omdat ze de Soundtouch20 niet meer ondersteunen. Wat volgt er nog ? SoundWave of andere speakers. Ik kocht Bose met de veronderstelling jarenlang te kunnen genieten van hun product. Kortom : NOOIT koop ik nog Bose.
Geen ondersteuning meer
Zonder enige reden stopt Bose met de ondersteuning van SoundTouch zodat mijn Bose tot niets meer dient. Na verschillende nota's naar Bose ontving ik nul, zero, nada reacties. Onvoorstelbaar slechte service naar hun klanten. Nooit meer Bose !!
Onbetrouwbare gebruiksduur
Paar jaar geleden dure Soundtouch serie aangeschaft. Stopt Bose met de app. Wel komen ze met een aanbod ze om te ruilen voor de nieuwe serie. Goed geregeld zou je verwachten maar het is een schijntje wat je terugkrijgt voor je niet zo oude configuratie. Moet je weer diep in de buidel tasten om alles te vervangen. Maar wie zegt dat deze set wel over 10 jaar nog te gebruiken is. Voor mij geen Bose meer. Onbetrouwbare leverancier.
Plots geen ondersteuning meer voor onzeâŠ
Plots geen ondersteuning meer voor onze bose SoundTouch , je koopt een nieuw zeer duur toestel 12 jaar geleden en dit is plotseling niets meer waard echt schandalig! Nooit meer bose !!!
BOSE SOUNDTOUCH
Franchement, quelle honte.
On investit des milliers dâeuros dans un systÚme Bose SoundTouch vendu comme du multiroom Wi-Fi premium avec Deezer intégré sur plusieurs enceintes⊠et quelques années plus tard, les fonctionnalités disparaissent.
Aujourdâhui mon installation ne sert quasiment plus à rien par rapport à ce qui était vendu à lâépoque. Plus de vrai multiroom Deezer, limitations partout, obligé de passer en Bluetooth comme une enceinte basique.
Le matériel fonctionne encore parfaitement, mais le service a été abandonné. Résultat : des clients fidÚles se retrouvent avec des équipements volontairement dégradés alors quâils ont payé le prix fort.
Et les seules âsolutionsâ proposées ? Racheter du matériel ou payer encore plus.
Merci Bose.
Schandalige afbouw Soundtouch
Schandalig. Bose oordeelt dat de Soundtouch app volledig uitgekleed moet worden, waardoor de luidsprekers veel van hun waarde verliezen. Ik kan zelfs mijn eigen NAS met muziek niet meer afspelen op de geluidsinstallatie. Dat Bose de verdere evolutie van de Soundtouch app stopzet, zou ik nog eventueel kunnen begrijpen. Maar tevens de functionaliteiten van de hardware afbouwen is grof. Als premium merk ( ook de prijs ), kan dit tellen.....Nooit komt Bose nog in huis.
Weg gegooid geld voor 1500 euroâŠ
Weg gegooid geld voor 1500 euro aangeschaft in 2018.je kan toch vanuit Bose een bedrag vragen van 10 euro per jaar om de app te ondersteunen.ik weet zeker dat iedereen het daar mee eens is. en anders denk ik dat het einde Bose is, want wie koopt er nou nog iets van hun?
GROTE SCHANDE...
Bose is gestopt met de cloud-ondersteuning van hun Soundtouch Speakers. Heb een dure Soundtouch 30 set gekocht, maar ik kan deze nu wel in de container knikkeren omdat de app niet meer werkt. Je kunt nu alleen nog via bluetooth verbinding maken, want de rest werkt niet meer. Het is gewoon SCHANDALIG wat Bose doet, ik zal dan ook never nooit meer iets van Bose kopen. KOOP NIET BIJ DIT WAARDELOZE ONBETROUWBARE BEDRIJF!!! Nog geen één ster waard!!
Alle opties om radio te luisteren op deâŠ
Alle opties om radio te luisteren op de soundtouch, programma knoppen op het apparaat en updates allemaal uitgeschakeld door bose.
Dure apparaten zijn nu niks meer waard zonder daar invloed op te hebben gehad.
Schandalig ooit zo een bedrijf geweest helemaal geen bijstand laten hun klanten in de koude staan
SCHANDALIG
SCHANDALIG - BEDROG
Ook wij kochten destijds een heel dure en complete Bose Lifestyle installatie, zowel voor ons huis als vakantiehuis, samen vele duizenden euro's. Alles bij elkaar wel zo'n 10-tal active speakers, welke nu quasi waardeloos zijn geworden en heel onpraktisch in gebruik. Eenvoudigweg omdat BOSE éénzijdig alle extra functies afkoppeld. Dit is een vorm van contractbreuk. Nooit koop ik nog één BOSE product !
Noot meer Bose
Eenzijdig beslist Bose om de ondersteuning van de Bose Soundtouch niet meer te ondersteunen. Vrij vertaald...hun veel te duren toestel is plots waardeloos geworden.
Voila, dank voor uw centen maar de rest interesseert ons niet zeggen ze bij Bose.
Nooit meer dit merk. Men weze gewaarschuwd
Bad support
Bought a couple of year ago a complete bose set including boxes, soundbar bass box etc. Now not working and no support at all from bose. This company does not care about it. Never bose again!
BOSE maakt gebruik van SoundtouchâŠ
BOSE maakt gebruik van Soundtouch onmogelijk.
Koop vanaf nu nooit nog een product van dat merk.
NOOIT MEER BOSE
Wat niet meer zal werken:
⢠Voorkeursinstellingen (voorkeursinstellingsknoppen op het product en in de app)
⢠Muziekservices direct in de SoundTouch-app bekijken of afspelen
⢠Stereokoppeling voor SoundTouch 10
Belangrijke opmerking:je SoundTouch-systeem zal geen beveiligings- en software-updates meer krijgen. Gebruik je systeem altijd op een veilig privénetwerk.
Nooit meer BOSE. Schandalig gewoon de set was niet goedkoop.
Schande wat Bose doet met zijn Soundtouch toestellen.
Zelf 2 dure Soundtouch toestellen gekocht en 3 andere mensen hebben op mijn aanraden dit ook gedaan en daar voel ik mij nu héél slecht bij, de reden waarom wij niet voor een ander merk (Sonos) hebben gekozen was de eenvoudige manier om radio te luisteren met de 6 preset knoppen waaronder de favoriete zenders stonden, dit is nu zonder pardon stopgezet zodat véél mensen nu in de kou worden gezet, regelrechte schande!!!! NOOIT nog een Bose toestel!!!!!
Wat een drama
Wat een drama, cloudhosting eenzijdig gestopt door Bose. Nooit meer een BOSE voor mij. Ik ga naar teufel.
Soundtouch werd bluetooth speaker
Mijn Bose Soundtouch speakers werden plots domme bluetooth speakers...
Stop support soundtouch
Enkele jaren geleden soundtouch systeem gekocht voor meerdere ruimtes tesamen met externe speakers.
Alles werkte perfect met goed geluid.
Nu beslist bose om de cloud niet meer te ondersteunen zonder alternatief zonder tegemoetkoming.
Ik kan dit systeem die perfect werkt weggooien
Voor mij NOOIT meer bose
Drama bedrijf
Drama bedrijf, SoundTouch gekocht omdat er voorkeur zenders voor internet radio op zitten , halen ze deze weg. Wat slecht zeg. Nooit meer een Bose!!!!!!!!!
Mijn Bose systeem preset selectie
Mijn Bose systeem, soundtouch 20 werd zomaar zonder enige reden geÃŒpdatet en de preset selectie verwijderd. Vanaf heden kunnen we onze Bose niet meer gebruiken voor internet radio. Ronduit schandalig!! Fortuin aan geld voor het systeem aan te schaffen om daarna niet meer het systeem te kunnen gebruiken waarvoor we het gekocht hebben. Dikke 0!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ