レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Dikke 0 sterren, geen radio luisteren meer mogelijk nadat Bose een update heeft gemaakt waarbij radio luisteren niet meer automatisch wordt ondersteund. Wat een aanfluiting! Gedwongen via telefoon te... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloze ondersteuning van een apparaat wat duur was in aanschaf teleurstellend geen radio meer je kan nog wel muziek streamen , maar daar heb ik mijn Sonos voor ,ik kan deze Bose beter naar de mi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Koop nooit Bose. Meer dan €2.000 uitgegeven aan Bose omdat ik dacht een topmerk te kopen. Jaren later zijn functies verdwenen en zijn mijn dure speakers minder bruikbaar gemaakt door Bose zelf. De... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Enkele jaren geleden kocht ik voor een flinke prijs een SoundTouch-systeem. Nu is het apparaat onbruikbaar, puur door jullie softwarebeleid. Dit is de boel belazeren. Van een premium merk als Bose ma... もっず芋る

䌁業情報

1. ハむファむ店
  2. 電子機噚店
  3. 家庭甚オヌディオ機噚店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Home Audio, Speakers, Car Audio, Carriere mogelijkheden bij Bose, de leider in sound systemen, home stereo systemen, home entertainment en surround audio systemen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 96ä»¶

レビュヌを曞く

Wat een totale miskoop

Wat een totale miskoop. Jarenlang met plezier gebruikt, maar nu heeft Bose besloten dat mijn SoundTouch niet meer "ondersteund" wordt. Vrij vertaald: ik heb een duur apparaat gekocht dat nu verandert in een stuk oud vuil.
De app werkt niet meer fatsoenlijk, koppelen met Spotify is drama, en Bose klantenservice geeft geen krimp. "Koop maar een nieuwe speaker" is de houding. Nou, mooi niet! Nooit meer Bose voor mij. Ze dwingen je gewoon tot e-waste.
Pluspunten:
Ziet eruit als een mooie deurstopper.
Minpunten:
Werkt niet.
Geen ondersteuning.
Bose laat je stikken.
Conclusie:
Koop dit niet! Het is wachten op de dag dat Bose besluit dat jouw aankoop "verouderd" is. Schandalig bedrijf.

Arrogantie ten top

Arrogantie ten top. Trekken zomaar de stekker uit hun producten.
“Service niet meer beschikbaar” heet dat. Als consument sta je volledig in de kou. Never nooit meer nog iets van Bose

2026幎5月10日

Bose ..nooit meer

Ik heb een soundtouch 10 en 30 aangekocht 5 jaar geleden ongeveer en altijd tevreden over geweest maar nu??? Waardeloos voor ons. Geen radio meer. Gaan over naar sonos. Die heeft internet radio waar je uwe bluetooth niet nodig voor hebt. Mijn bose toestellen staan nu te koop. Heel jammer van bose om zo de mensen in de kou te zetten. Geen bose meer voor mij. Bedankt bose

2026幎5月10日

Duur en niks waard

Alle opties om radio te luisteren op de soundtouch, programma knoppen op het apparaat en updates allemaal uitgeschakeld door bose.
Dure apparaten zijn nu niks meer waard zonder daar invloed op te hebben gehad.

Om de service te behouden kan je wel een nieuwe app downloaden voor 10 euro per maand. Grote oplichterij van Bose

2026幎5月9日
5぀星のうち1の評䟡

Bose schakelt remote aparaat uit

We hebben een aantal jaren terug gekocht, dit was voor ons een dure aanschaf, we waren trots dat we iets uit het premium segment konden kopen. We hebben hiervoor gespaard zonder dat we twijfel over de kwaliteit hadden. Nu zorgt bose op afstand dat onze Bose Soundtouch wireless radio niet meer werkt. SCHANDE!!!
Ik begrijp dat ze geen nieuwe functies ontwikkelen, omdat het apparaat nu niet meer verkocht wordt. Maar de functionaliteit uitschakelen zodat het apparaat onbruikbaar wordt is niet acceptabel.
Bose ik laat het hier niet bij zitten.

5぀星のうち1の評䟡

Slimme speaker wordt domme speaker

Wat ooit een “slimme” speaker was is nu een domme speaker geworden en dit doordat Bose stopt met het ondersteunen van zijn cloudservices voor hun SoundTouch producten.
Hardwarematig is er nochtans niets mis met het product. Dit zou moeten een strafbaar feit zijn!
Bose is mijn (en vele andere klanten) vertrouwen volledig kwijt. NOOIT nog koop ik een Bose product!

2026幎5月8日

SoundTouch debacle

SoundTouch producten zijn niet meer werkzaam waarmee door Böse is geadverteerd. Mijn fout is geweest dat ik dacht dat Böse een betrouwbaar A merk was maar blijkt nu dat ik beter bij Temu had kunnen kopen, was goedkoper geweest voor dezelfde service

We waren zo blij met de Bose Sound

We waren zo blij met de Bose Sound touch en twee speakers, waarvan een in de keuken staat. Maar
. Bose heeft de cloud uitgeschakeld, wat een idioterie zeg. Kan alleen het hoofdstation gebruiken via FM, de rest werkt niet meer, en de boxen doen niets meer. Bose is niet goedkoop, waarom ineens zulke rare dingen doen! De klantenservice van Bose kan ik niet vinden
. Zeer slecht allemaal

2026幎5月7日
5぀星のうち1の評䟡

I am extremely disappointed and

I am extremely disappointed and frustrated with my Bose SoundTouch 20. I bought this device as a high-end standalone radio, not just as a simple speaker. The fact that Bose has discontinued cloud support is unacceptable and feels like a betrayal of loyal customers.To make matters worse, even the basic hardware functions like Bluetooth and AUX have stopped working, rendering the device completely useless. This experience has taught me a lesson: I will never buy a Bose product again. It is shameful that such expensive equipment has such a short lifespan due to a lack of manufacturer support. Furthermore, the resale value of these devices has plummeted to almost nothing, leaving the customer with a total loss.

2026幎5月7日

Koop nooit Bose

In 2017 kocht ik een Bose Soundtouch 300 Soundbar met bijbehorende Bose Accoustimas 300 en 2 Bose Surroundboxen. Destijds voor € 1.817,00. Nu, 9 jaar later, schakelt Bose alle diensten uit die er bij horen. Ik kan alleen nog via Bluetooth streamen. Feitelijk is het hele systeem hiermee onbruikbaar geworden. Dat betekent dat ik per jaar ruim € 200 afschreef op mijn systeem. In mails schrijft Bose dat ik een nieuw systeem kan kopen. Dan krijg ik de surround boxen gratis. Ik moet hier heel hard om lachen. Je moet de situatie altijd positief bekijken. Wat heb ik geleerd?: Koop nooit een systeem dat afhankelijk is van cloud diensten. En koop nooit iets van Bose. Vooral dat laatste zou ik echt elke toekomstige koper willen aanraden. Bose is niet bereikbaar bij hulpvragen. Behandelt zijn klanten als nummers door zomaar een systeem uit te schakelen. Ik modder nog even door met Bluetooth. Daarna ga ik een ander systeem van vooral een ander merk kopen dat niet cloudafhankelijk is. Dag Bose......

5぀星のうち1の評䟡

Wat een slechte service van Bose

Wat een slechte service van Bose. Halen zo maar de cloudservice uit de lucht voor een simpele ondersteuning van de instelling van voorkeurszenders op de soundbar en de soundtouch 10. Dat maakte nu juist het verschil uit met Sonos. Nu alleen nog via spotify te bedienen. Jammer
Bose kiest voor kostenbesparing en niet voor service en kwaliteit. Was ooit anders.
Waarschijnlijk gaat Bose het niet halen en is het einde nabij. Dat is spijtig.
Misschien nieuw management nodig

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ