4 stjerner for en overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Bestilte advarselsskilte den ene dag og fik leverancen den nÊste dag. Den sidste stjerne mangler fordi jeg aldrig fik noget svar pÃ¥ chatte... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har kÞbt to fÞrsthjÊlpstasker hos sikkerhedseksperten. pakken blev hurtigt leveret uden problemer. Der var god kommunikation ang. hvor i processen min bestilling var. Jeg er ogsÃ¥ meget tilfred... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte nogle sikkerhedsskilte. De blev leveret dagen efter. Jeg havde i forvejen kÞbt nogle skilte i en anden netbutik. - Her var leveringstiden en hel uge. MVH Anders Viden Djurs Grenaa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Her hos Sikkerhedseksperten.dk mÞdes du af 2 erfarne unge mennesker. Jeg selv hedder Kenneth Boysen og er tidligere brandmand og redder. Jeg har drevet online handel siden 2003 og arbejder hårdt for at gÞre alle tilfredse. Min makker Ronni Andresen er tidligere brandmand og i dag udd. aut. fagtekniker og sidder med den tekniske viden. Sammen udgÞr vi en rigtig god kundeservice, der går langt for dig!.
é£çµ¡å
TÞmmergangen 7, 6760, Ribe, ãã³ããŒã¯
- info@sikkerhedseksperten.dk
- www.brandudstyr.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fin hjemmeside, god service når man ringer til dem.
Jeg fik en god service og de skilte jeg bestilte kom hurtigt frem, derfor er jeg godt tilfreds.
Det er OK med en svipser når der er så god service!
KÊre Sikkerhedseksperten,
I får 5 stjerner, selvom produktet var forsinket da I ved fejl havde fået sendt det til forkert adresse.
Da jeg ringede og oplyste om dette undskyldte I og jeg modtog produktet ganske kort tid efter - ligesom det lader til at vÊre proceduren under normale omstÊndigheder.
Det var selvfÞlgelig Êrgeligt at vi ikke modtog produktet til tiden, da vi skulle have brugt det, mne det er helt iorden med en svipser når I har så god service og er så gode til hurtigt at rette fejlen.
Tak for handlen!
Kh. Valentina / Ejendomsselskabet SAP9 ApS
God kontakt og hurtig levering
Det er 2. gang jeg bestiller hos sikkerhedseksperten og begge gange er det gået lige godt. Hurtig ordrebekrÊftelse, hurtig tilbagemelding om afsendelse og hurtig leveringstid.
Helt fint
Bestilt vare udgået. Fik telefonisk besked at det var en fejl den endnu var på hjemmesiden. Fik tilbudt og modtog en dyrere vare til den oprindelige pris. IsÊr den telefoniske undskyldning om fejlen gjorde et positivt indtryk. Og fragten var den billigst mulige - noget jeg ikke altid er vant til.
Professionel, hurtig, pålidelig
Din vare er som den er annonceret,leveret til tiden og den virker.
Skulle det vÊre en anden gang ved jeg hvor jeg kan finde dig.

Brandudstyr ããã®åç
RÞgalarm 220 V
Sikkerhedseksperten.dk
FÞrste levering af RÞgalarm 220 V pr. post var defekt. Anden levering OK!
Ingen problemer - hurtig levering - godt produkt
Jeg har kÞbt to fÞrsthjÊlpstasker hos sikkerhedseksperten.
Jeg er også meget tilfreds med indholdet af fÞrstehjÊlpstaskerne. Set i forhold til pris, kan man vidst ikke bede om mere.
Hurtig reaktion vedr. ordrebekrÊtelse.
Punktlig levering, og lige så punktlig reaktion på reklamation, det skaber tillid.
KÞbte selvklÊbende mÊrkater til trykbeholdere med kÞlemiddel samt miljÞmÊrkater for farlig gods. Der var et problem med betalingen direkte på sitet, men det blev lÞst Þjeblikkeligt da jeg ringede.
Kan kun anbefales
HjÊlpsomme og hurtig levering
Jeg kÞbte rudehammer/seleskÊre kombineret med lygte og rÞde advarsels blink. De var meget hurtige til at hjÊlpe mig da jeg ikke lige kunne finde ud af det. Jeg bestilte om eftermiddagen og nÊste morgen var der fuldlevering på mit skrivebord. Det var ikke fÞrste gang jeg bestilte og ej heller sidste, kan varmt anbefales til andre.
:-) Charlotte
Kvikt
Det går dÊlme stÊkt med levering herfra.. Kan knapt nå at klikke bestil fÞr posten ringer på dÞren... Helt kanon
Denne butik og priser kan varmt anbefales
Jeg har personligt kÞbt en 2 kilos pulverslukker til bilen, for man kan jo aldrig vide sig sikker
Lyn-levering
Let at bestille og super hurtig levering af rÞgalarmer hos Sikkerhedseksperten.
Huritg levering.
4 stjerner for en overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Bestilte advarselsskilte den ene dag og fik leverancen den nÊste dag. Den sidste stjerne mangler fordi jeg aldrig fik noget svar på chatten.
Mvh Lena HÞjbjerg Greve, Orifarm.
god service med enkelt irritationsmoment
Sikkerhedseksperten:
Jeg kÞbte to flugtvejsskilte, som var reklameret med at have 4 huller til ophÊng.
Det var det ikke, men jeg satte dem op med dobbeltklÊbende tape og det ser ud til at holde fint.
Fint service fra firmaet, da jeg ringede.

Brandudstyr ããã®åç
Anmeldelse af kÞb
Som man forventer af online butikker, så var der ingen bÞvl.
Leveret lige til dÞren, som aftalt.
Lynhurtig levering
Jeg kÞbte nogle sikkerhedsskilte.
De blev leveret dagen efter.
MVH Anders
Viden Djurs