Breedbandwinkel.nl レビュー

3,927
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Alles verloopt tot dusver naar alle tevredenheid. Het is nog afwachten hoe het proces verder zal gaan verlopen tot het moment van de daadwerkelijke afronding. Maar eerlijk gezegd verwacht ik hierin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ruim op tijd een melding gekregen dat mijn internet abonnement verloopt. Nu kan ik weer gebruik maken van een nieuwe aanbieding. Overstappen gaat eenvoudig, wel jammer dat ik tussen 2 providers moet p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Koop al meer dan tien jaar m'n internet/TV abonnementen bij de breedbandwinkel,nog nooit problemen gehad. Zeer duidelijke uitleg en prijsopgave van de abonnementskosten,met een extra cashback.. Tot... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Excellente service. Nu 2e keer via hen van breedband gewisseld. Waar Odido en c.s. onbereikbaar zijn, regelt Breedbandwinkel gewoon dat alles soepel verloopt. Ook en vooral als het niet aan hen ligt.... もっと見る

企業情報

1. 価格比較サイト
  2. インターネット プロバイダー
  3. インターネット ショップ

当該企業による記述

Breedbandwinkel.nl is een in 2003 opgerichte vergelijkingssite voor breedband internet, tv en bellen. Dankzij een goede relatie met de verschillende providers heeft Breedbandwinkel.nl zich ontwikkeld tot de belangrijkste speler in de breedbandmarkt met de hoogste kortingen en het meest complete aanbod. Met 22 jaar ervaring, ruim 690.000 klanten en 85 Servicepunten in het land is Breedbandwinkel de overstapspecialist in Nederland!

連絡先

(3,927)

過去12か月のレビュー数: 16

レビューを書く

Oh, oh, die Odido

Al drie keer van deze vergelijker gebruik gemaakt. Verliep naar wens.
Laatste keer overstap naar ODIDO. Dat liep goed tot de eerste rekening kwam. De boefjes van O-Odido waren de 5 euro korting voor de eerste 6 maanden 'vergeten' in mindering te brengen die wel op het contract stond. Breedbandwinkel heeft dit prima opgelost. Het is maar 'kleingeld' maar als Odido dit bij iedereen uithaalt is het toch big money.
Odido heeft stiekem de prijzen verhoogd met 3.5 %. Inflatie. Ook zoiets. Contract is contract toch?
Ik stap in augustus over naar een andere provider. Via Breedbandwinkel. Hopelijk gaat dit goed, want Oh-Oh, die Odido.

2024年9月15日
5つ星のうち5の評価

Snelle reactie en hulp bij overstappen

Snelle reactie en hulp bij overstappen. Mij lukte het overstappen niet vanwege een oude verlenging die nooit is doorgevoerd en hun systeem vast liep. (Dat is wat er mij werd verteld) Dus ik zat vast aan mijn vorige provider. Heel blij dat dit via BreedBandwinkel is gelukt!

2025年4月23日
5つ星のうち5の評価

Ik al enkele keren overgestapt via…

Ik al enkele keren overgestapt via Breedbandwinkel.nl en elke keer is het vlekkeloos verlopen. De overgangen gingen soepel en de cashback is elke keer volgens afspraak gestort. Gewoon lekker voordelig en goede service. Ik zou niet weten wat ze beter zouden kunnen doen.

2025年4月22日
5つ星のうち1の評価

Breedbandwinkel had de bestelling verkeerd uitgevoerd

Breedbandwinkel had mijn bestelling verkeerd doorgevoerd: ze hadden zowel het verkeerde huisnummer als de verkeerde contractduur (2 jaar in plaats van 1 jaar) opgegeven. Nadat ik belde om alles te annuleren, bleek dat ze de annulering alleen hadden verwerkt voor het juiste adres – wat nog maar eens aantoont dat ik wél het correcte huisnummer had doorgegeven.

De site is handig om providers te vergelijken, maar je kunt beter rechtstreeks bij de provider bestellen, eventueel via een cashback-site. Dat is vaak niet alleen voordeliger, maar ook minder gedoe.

In mijn geval kostte het me flink wat tijd om de bestelling via Breedbandwinkel te annuleren én daarnaast ook nog de annulering rechtstreeks bij de provider te regelen, zodat het echt goed werd afgehandeld. Als de apparatuur alsnog naar het verkeerde adres wordt gestuurd, heb ik bovendien nóg een probleem: dan moet ik maar hopen dat de bewoners bereid zijn het terug te sturen.

2025年4月10日
Breedbandwinkel.nl ロゴ

Breedbandwinkel.nl からの回答

Beste Floris,
dank voor uw review en direct mijn excuses voor het ontstane ongemak. Dit had op deze manier nooit mogen gebeuren.
Ondertussen hebben wij de fouten nagelopen, gesprekken teruggeluisterd en de betrokken medewerker hierop aangesproken.
Het betreft een menselijke fout waarna ook direct aan is geboden het te corrigeren. Helaas hebben wij niet de mogelijkheid gekregen het alsnog voor u recht te zetten.

Nogmaals excuses voor het ongemak. Uiteraard hopen we u ondanks alles alsnog volgende keer van een passend abonnement te kunnen voorzien.

Mocht u de review enigszins bij willen stellen, zien wij dat uiteraard graag.

Breedbandwinkel.nl klantenservice

5つ星のうち1の評価

Vermoeiend

Meerdere malen contact op moeten nemem voor cashback actie. Inmiddels maand verder en nog steeds niet opgelost. Ze negeren ook de whatsapp berichten. Heel vermoeiend dit.

2025年1月27日
Breedbandwinkel.nl ロゴ

Breedbandwinkel.nl からの回答

Beste Hakan,
dank voor uw review en direct mijn excuses voor het ongemak. Vanuit KPN hebben wij voor bestellingen uit november en december helaas nog geen status-updates ontvangen. Hierdoor was het voor u administratief niet mogelijk de cashback aan te vragen.
Uiteraard zou dit niet uw probleem moeten zijn, dus we zijn het proces hiervoor aan het aanpassen.

De cashback heb ik ondertussen voor u in orde gemaakt en heb deze tevens verdubbeld ter compensatie. U heeft hier zojuist per e-mail bevestiging van ontvangen.
Ook is er nog een kleine attentie naar u onderweg.

Nogmaals, mede namens KPN, excuses voor het ontstane ongemak. Mocht u een mogelijkheid zien uw review enigszins bij te stellen, dan zien wij dat uiteraard graag.

Ik wens u alsnog veel plezier van uw nieuwe KPN abonnement.

Breedbandwinkel.nl klantenservice

5つ星のうち2の評価

Niet zo’n fijne ervaring.

Niet zo’n fijne ervaring. Abonnement afgesloten via breedbandwinkel voor tv en internet. Prijs op hun website: de eerste 8 mnd.€15,-. Na uitblijven welkomstmail van de provider dan maar zelf contact opgenomen met breedbandwinkel. Antwoord van breedbandwinkel: U kunt het abonnement hebben voor €30,- p. mnd en niet voor €15,-. Dit zou de leidinggevende van de provider volgens hun zo beslist hebben. Maar wel het abonnement voor €15,- per maand aanbieden op de website van breedbandwinkel?! Ik heb dit abonnement uiteraard geannuleerd binnen de bedenktijd. Ik had het afgesloten voor €15,- en niet voor €30,-. Breedbandwinkel dient zich te houden aan de prijs op hun website. Opmerkelijk: het betreffende abonnement staat overigens nog steeds voor €15,- op hun website.

2024年11月21日

Redders in nood

Redders in nood! Geweldige service!
Door een fout van de nieuwe provider ben ik zonder internet komen te zitten. Omdat ik de aansluiting via breedbandwinkel.nl had aangevraagd heb ik een mailtje gestuurd of ze misschien een oplossing hebben omdat ik wel internet nodig heb. Binnen een half uur ben ik terug gebeld, hadden ze al kosteloos een 4G modem met 50GB bundel opgestuurd zodat ik eerst weer terug online ben, en hebben ze tevens contact gelegd met de provider om het probleem op te lossen. Zo kan het dus ook, helemaal super. Goede communicatie, snel handelen en direkt voor een oplossing gezorgd. Enorm bedankt!

2024年11月1日

Trustpilot エクスペリエンス