Alles verloopt tot dusver naar alle tevredenheid. Het is nog afwachten hoe het proces verder zal gaan verlopen tot het moment van de daadwerkelijke afronding. Maar eerlijk gezegd verwacht ik hierin... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ruim op tijd een melding gekregen dat mijn internet abonnement verloopt. Nu kan ik weer gebruik maken van een nieuwe aanbieding. Overstappen gaat eenvoudig, wel jammer dat ik tussen 2 providers moet p... もっと見る
Koop al meer dan tien jaar m'n internet/TV abonnementen bij de breedbandwinkel,nog nooit problemen gehad. Zeer duidelijke uitleg en prijsopgave van de abonnementskosten,met een extra cashback.. Tot... もっと見る
Excellente service. Nu 2e keer via hen van breedband gewisseld. Waar Odido en c.s. onbereikbaar zijn, regelt Breedbandwinkel gewoon dat alles soepel verloopt. Ook en vooral als het niet aan hen ligt.... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Breedbandwinkel.nl is een in 2003 opgerichte vergelijkingssite voor breedband internet, tv en bellen. Dankzij een goede relatie met de verschillende providers heeft Breedbandwinkel.nl zich ontwikkeld tot de belangrijkste speler in de breedbandmarkt met de hoogste kortingen en het meest complete aanbod. Met 22 jaar ervaring, ruim 690.000 klanten en 85 Servicepunten in het land is Breedbandwinkel de overstapspecialist in Nederland!
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
NlZiet afsluiting drama
Abonnement voor NL ziet afgesloten. Kosten €7,95 per maand. Cashback moet je daarna nog schriftelijk binnen 4 weken aanvragen terwijl zij pas na 8-10 weken betalen. Ze beloven ook een Pathe thuis bon, ook die moet je binnen 4 weken aanvragen. Verder heb ik mijn abonnement stopgezet omdat er 2x €9,95 werd afgeschreven. Daarna is er nog steeds elke maand €9,95 afgeschreven. Klopt allemaal voor geen meter en erg in het voordeel van breedband iov de kant.

Breedbandwinkel.nl からの回答
Overzichtelijk vergelijking en aanbod.
Niet zo'n geweldige ervaring
Niet zo'n geweldige ervaring. Eerst gaven ze mij de mogelijkheid om Online glasvezel te bestellen, maar ik kreeg al snel van Online te horen dat een glasvezel aansluiting op mijn adres helemaal niet mogelijk was.. Vervolgens bestel ik Ziggo, krijg ik een mail van BBW dat ik een dubbele bestelling heb, ik geef aan dat de bestelling van Online al geannuleerd is (zowel telefonisch als via de mail). Kom ik er een paar dagen later achter na nog een keer bellen dat ze mijn bestelling bij Ziggo perongeluk niet van on hold afgehaald hebben.. 3 dagen levertijd wordt 1,5 week, had op deze manier beter meteen zelf bij Ziggo kunnen bestellen. En ik maar thuis zitten zonder internet.

Breedbandwinkel.nl からの回答
Vind jullie prima bedrijf hen jullie…
Vind jullie prima bedrijf heb jullie eerder gehad was toen ook prima in orde.
Breedbandwinkel.nl is top!!!!
Dit is ongekend.Ik heb problemen met internet en mijn provider krijgt het maar niet opgelost. Na 6 maal bellen en totaal iedere keer 45 min. in de wacht te staan nog steeds niets opgelost. Toen heb ik breedbandwinkel.nl gebeld en het probleem voorgelegd. En ik kon mijn oren niet geloven. Want ik kreeg een modem van breedbandwinkel voor één maand op hun kosten om toch online mijn werk te doen ter overbrugging en voor de problemen te laten oplossen en eventueel om een andere provider te nemen. En vandaag krijg ik nog eens een cadeau dat niet goedkoop is nl. een LT95087 Powerbank Elite rubberized 8.000mAh. Ik zit hier te janken want iederéén kan zich wel voorstellen hoe men wordt behandeld metname door overheidsinstanties en dergelijke. Maar deze service, klantvriendelijkheid en klantgericht mensen helpen is ongekend in deze maatschappij maar breedbandwinkel.nl handelt er wel na!!. Breedbandwinkel staat met kop en schouder boven alles en iederéén. Zij helpen klanten terwijl zij de problemen niet veroorzaakt hebben. Breedbandwinkel jullie verdienen álle sterren van de hemel. Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Kies voor breedbandwinkel.nl als je service belangrijk vindt én klantvriendelijk en klantgericht geholpen wilt worden. Breedbandwinkel.nl ik wens jullie álle geluk van de wereld want jullie zijn de enige die zo lief zijn. Zo lief.
Ik dacht vriendelijk te zijn door door…
Breedbandwinkel heeft mijn klacht (zie onder) keurig afgehandeld. Ik had eerder goede ervaringen met hun, dus pas ik mijn ervaring aan.
Ik dacht vriendelijk te zijn door door te geven dat er op mijn adres geen glasvezel beschikbaar is. Als antwoord kreeg ik dat er volgens de provider wel glasvezel beschikbaar is. Toen ik daarop antwoordde dat ik anders wel een glasvezelabonnement wil en de reactie van de provider zou willen zien als ze zouden komen installeren, werd mijn bestelling geannuleerd ! Nou ja !

Breedbandwinkel.nl からの回答
Altijd de hoogste korting en duidelijke…
Altijd de hoogste korting en duidelijke informatie. Stap ieder jaar over door breedbandwinkel.
Snel en duidelijk.
Snel en duidelijk.
Korting tov de site van ziggo scheelt dit een flink bedrag
Ik stap elk jaar over via…
Ik stap elk jaar over via breedbandwinkel.nl jullie hebben de beste internet deals.

Breedbandwinkel.nl からの回答
belooft cashback maar keert niet uit
belooft cashback maar keert niet uit.
Ik zie dat na het plaatsen van mijn review de cashback inderdaad razendsnel is overgemaakt.

Prima service
Zoals altijd. Snel, prima en correct. Maak er nu al haren gebruik van om elk jaar te kijken af en wat ik moet aanpassen
Op whatsapp reageren ze heel traag
Op whatsapp reageren ze heel traag. En soms helemaal niet. Jammer want ik heb vaker via br.b.winkel abonnement afgesloten.

Overstappen ging vlekkeloos
Overstappen via Breedbandwinkel was geen enkel probleem. De volgende dag al direct een email gekregen van de nieuwe provider, en ook de afmelding van de oude provider. De ingangsdatum lag 1 maand verder ivm de opzegtermijn, en was geen enkel punt.
Prima service en tot nu toe een betere…
Prima service en tot nu toe een betere prijs dan de originele leverancier.
Inmiddels 3e keer via hier abbo…
Inmiddels 3e keer via hier abbo afgesloten, altijd dik voor elkaar. Mooi alle aanbiedingen bijelkaar.
Snel geregeld en goedkoper dan bij…
Snel geregeld en goedkoper dan bij provider zelf
Dit is de tweede keer dat ik via…
Dit is de tweede keer dat ik via Breedbandwinkel overstap. Tot nu top.
Geen beloofde cashback bij overstap.
Er is een cashback beloofd groot €60,- bij een overstap naar Caiway zonder voorwaarden.
Zie ook de site van breedbandwinkel, cashback.
"Cashback bij je bestelling
Breedbandwinkel zet zich al twintig jaar dagelijks in voor de best mogelijke aanbiedingen. Met succes: door de goede relaties met alle providers plus het feit dat wij de grootste vergelijkingssite voor internet, tv en bellen zijn, kunnen wij je het hoogste inkoopvoordeel bieden.
Dit voordeel zie je terug in de vorm van een cashback die je na aansluiting van het abonnement op je rekening ontvangt. Altijd minimaal eenmalig € 20,00, maar vaak ook meer!
Bovendien hebben wij vaak exclusieve aanbiedingen die je niet bij de provider zelf terugvindt. Deze acties kunnen bestaan uit bijvoorbeeld een aantal maanden extra korting of een welkomstcadeau.
Tijdelijk ontvang je bovenop de cashback ook nog eens een film cadeau via Pathé Thuis. Meer informatie hierover vind je op de actiepagina.
Pathé Thuis
Op dit moment ontvang je bij bestelling via Breedbandwinkel de volgende cashbacks:
Online tot € 130,00
KPN Zakelijk tot € 100,00
Caiway € 60,00
Overige providers € 20,00
Je bent dus gegarandeerd altijd beter uit als je het abonnement bestelt via Breedbandwinkel!"
Helaas wordt me nu verteld dat, om voor de cashback in aanmerking te komen, er binnen 4 weken een formulier hiervoor dient te worden ingevuld. Geen beloofde cashback dus. Dus toch voorwaarden.
Update 4 juni 2024.
De beloofde €60,- cashback is door Breedbandwinkel aan mij overgemaakt. Hiervoor mijn dank.
Ik begrijp dat de cashback eigenlijk vanuit Caiway dient te komen. De 5 sterren gelden dus expliciet voor Breedbandwinkel.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。