Het kost 7,95 euro om de brievenbus te laten leveren. Bij retour zenden wordt 14,95 euro ingehouden. Dat is een absurd hoog bedrag! Oké, de 7,95 euro verzendkosten worden blijkbaar terugbetaald, ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De brievenbuswebshop heeft ook een fysieke winkel, met aardig personeel, waar je alle modellen kunt bekijken. Bestellen is echter beter via de webshop omdat eventueel ruilen dan makkelijker is. Beste... ãã£ãšèŠã
het is een mooie brievenbus met verrassingen. ik kon hem online bekijken maar niet de binnenkant. aangezien hij aan de wand naast de voordeur moet hangen moest ik wel een aantal aanpassingen doen... ãã£ãšèŠã
De bestelling werd snel en keurig ingepakt zonder beschadiging geleverd. Tijdens het in elkaar zetten echter, bleek dat de schroefgaten van deRVS palen verkeerd geboord waren. De hele constructie tro... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goede service. Veel keuze. Uitgebreide webshop. Makkelijk betalen. Snelle verzending.
Zowel het product, de communicatie alsook de bezorging is top.
Snelle levering, prima brievenbus voor redelijke prijs.
Snel geleverd, zeer kwaliteitsvolle brievenbus.
Snelle levering, precies zoals verwacht. Mooi stevig product
Bij aankomst was er schade aan de brievenbus, waar we meer dan EUR 250,-- voor hebben betaald. Dit hebben we direct gemeld. Echter wil de brievenbus webshop, de birevenbus niet terug nemen met beschadiging. Omdat de de koper, wij in dit geval niet kunnen aantonen dat de schade er al was bij ontvangst. De wereld op zijn kop. Wij zullen dit nu juridisch gaan aanvechten.

Brievenbuswebshop ããã®åç
Onze brievenbus is niet waterdicht. Heel vervelend.
Meerdere keren over gemaild.
Twee keer contact terug ,andere keren reageren ze niet meer. Ze lossen het niet netjes op.
Dus ik zou zeggen koop niet bij dit bedrijf.

Brievenbuswebshop ããã®åç
Website was goed, overzichtelijk en de prijzen een stuk goedkoper dan soortgelijke websites. De levering was echt heel snel.
Opzoek naar een wat grotere brievenbus ook voor pakketjes kom je al snel op de website Brievenbuswebshop.nl
Overzichtelijk en duidelijk.
Makkelijk besteld snel geleverd.
Wij zijn tevreden over onze aankoop en de weg er naar toe.
Hele fijne brievenbus,
Kleine pakketjes passen erin
Mijn bestelling werd snel en zorgvuldig verwerkt met track & trace.
Helaas raakte PostNL het pakket vervolgens kwijt. Nadat ik dit had gemeld, werd onmiddellijk actie ondernomen en zodra PostNL de fout had erkend, werd nog dezelfde dag een nieuwe brievenbus opgestuurd, die de volgende dag werd bezorgd.
De communicatie tijdens het oplossen van het probleem was uitstekend: snel, vriendelijk en professioneel, van begin tot eind.
Ik heb deze webshop als zeer betrouwbaar ervaren.
Snelle levering en goede kwaliteit
Goede en correcte levering van het product.
Goeie website,mooie producten,vlotte levering,maar als je een product (brievenbus) retourneert omdat het toch 'net' niet is wat je dacht zit je in verhouding met torenhoge retour kosten,jammer !

Brievenbuswebshop ããã®åç
Duidelijke site. Artikel beschreven zo als het werkelijk is. Sterk en mooi materiaal. Is een sierlijke brievenbus
Keurig afgeleverd. Goed verpakt!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã