Brievenbuswebshop レビュヌ

1,911
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Het kost 7,95 euro om de brievenbus te laten leveren. Bij retour zenden wordt 14,95 euro ingehouden. Dat is een absurd hoog bedrag! Oké, de 7,95 euro verzendkosten worden blijkbaar terugbetaald, ma... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

De brievenbuswebshop heeft ook een fysieke winkel, met aardig personeel, waar je alle modellen kunt bekijken. Bestellen is echter beter via de webshop omdat eventueel ruilen dan makkelijker is. Beste... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

het is een mooie brievenbus met verrassingen. ik kon hem online bekijken maar niet de binnenkant. aangezien hij aan de wand naast de voordeur moet hangen moest ik wel een aantal aanpassingen doen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De bestelling werd snel en keurig ingepakt zonder beschadiging geleverd. Tijdens het in elkaar zetten echter, bleek dat de schroefgaten van deRVS palen verkeerd geboord waren. De hele constructie tro... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 63ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Snel en goed

Onze brievenbus werd op de dag van bestellen al verzonden. Alles was goed verpakt. We hadden ook een ‘nee’ ‘nee’ sticker van aluminium meebesteld, ziet er erg fraai uit.

2025幎8月8日
5぀星のうち1の評䟡

Engelse brievenbus na 8 maand al

Na 8 maanden begon mijn Engelse brievenbus al roest te vertonen. Bij aankoop stond vermeld dat de lak niet 100% goed was, maar dit wordt nu gebruikt als excuus om geen oplossing te bieden. De zogenoemde “korting” waar ze naar verwijzen, blijkt bovendien standaard op dit product te zitten.

Ondanks dat ik volgens de wettelijke conformiteitsplicht (art. 7:17 BW) recht heb op een deugdelijk product, weigert men verantwoordelijkheid te nemen. Erg teleurstellend.

Kortom: denk goed na voordat u hier een aankoop doet.

2025幎8月20日

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de ontvangen brievenbus! Het is inderdaad zo dat deze brievenbus met korting wordt aangeboden gezien de lak schade bevat. Dit staat in de tekst vermeld en ook staat hier bij dat de stippen bijgewerkt kunnen worden. Zo voorkomt u namelijk dat er verdere schade ontstaat.

Ook is het zo dat de brievenbus voor een heel laag bedrag aangeboden wordt. De door u gekozen brievenbus hoort namelijk eigenlijk voor een aanzienlijk hoger bedrag verkocht te worden. Echter is dit niet zo gezien de schade.

Tevreden

Wij hebben zo een Engelse staande brievenbus besteld, netjes optijd geleverd, product was goed verpakt en staat prachtig in de tuin!

2025幎6月19日
5぀星のうち3の評䟡

Hallo de brievenbus die ik gekocht het

Hallo de brievenbus die ik gekocht het wel erg duur vindt ik.
Waarom omdat er rondom de klep scherpe randen zijn en dat in niet goed af gewerkt!

Je zou de klep een extra fels rand moeten aan brengen. En het staat ook nog mooier

Mvg G.Lodewijk

2025幎7月9日

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat de randen scherp zijn. Wij hebben inderdaad geen extra randen aan de brievenbussen zitten.

Nooit meer een andere

De brievenbus is once in a lifetime, mooi, degelijk en na deze week nog steeds droog. Mooi van vorm en een echte eyecatcher. Verwacht dat deze een leven meegaat en de service is ook uitstekend heb ik gemerkt. Kost wat maar geeft meer door het bovenstaande. Een echte aanrader dus.

2025幎6月18日
5぀星のうち1の評䟡

Ierse brievenbus

Half april een Ierse brievenbus aangeschaft met de waarschuwing dat eventueel de lak bijgetipt zou moeten worden, de bus kwam keurig gelakt binnen maar is nu na 2 maand op de bovenzijde rood verroest en ze willen er niets aan doen. Jammer dat ze zo met klachten omgaan. Slechte kwaliteit.
Gerard

2025幎6月6日

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Zoals wij in de product omschrijving hebben gemeld raden wij aan om de lak bij te tippen. Dit om te voorkomen dat er roestvorming ontstaat.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。