Het kost 7,95 euro om de brievenbus te laten leveren. Bij retour zenden wordt 14,95 euro ingehouden. Dat is een absurd hoog bedrag! Oké, de 7,95 euro verzendkosten worden blijkbaar terugbetaald, ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De brievenbuswebshop heeft ook een fysieke winkel, met aardig personeel, waar je alle modellen kunt bekijken. Bestellen is echter beter via de webshop omdat eventueel ruilen dan makkelijker is. Beste... ãã£ãšèŠã
het is een mooie brievenbus met verrassingen. ik kon hem online bekijken maar niet de binnenkant. aangezien hij aan de wand naast de voordeur moet hangen moest ik wel een aantal aanpassingen doen... ãã£ãšèŠã
De bestelling werd snel en keurig ingepakt zonder beschadiging geleverd. Tijdens het in elkaar zetten echter, bleek dat de schroefgaten van deRVS palen verkeerd geboord waren. De hele constructie tro... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Onze brievenbus werd op de dag van bestellen al verzonden. Alles was goed verpakt. We hadden ook een âneeâ âneeâ sticker van aluminium meebesteld, ziet er erg fraai uit.
Snelle en perfecte verzending. uitstekend product.
Een heel uitgebreid assortiment, zodat ik precies vond waar ik naar op zoek was. Leuke rode brievenbus. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Fijne brievenbus besteld. Volgens mij binnen 1 dag in huis. Kwam goed overeen met beschrijving en reviews.
Goed verpakt. Makkelijke website, ziet er verzorgd uit.
Na 8 maanden begon mijn Engelse brievenbus al roest te vertonen. Bij aankoop stond vermeld dat de lak niet 100% goed was, maar dit wordt nu gebruikt als excuus om geen oplossing te bieden. De zogenoemde âkortingâ waar ze naar verwijzen, blijkt bovendien standaard op dit product te zitten.
Ondanks dat ik volgens de wettelijke conformiteitsplicht (art. 7:17 BW) recht heb op een deugdelijk product, weigert men verantwoordelijkheid te nemen. Erg teleurstellend.
Kortom: denk goed na voordat u hier een aankoop doet.

Brievenbuswebshop ããã®åç
Super tevreden klant. De perfecte compacte pakket brievenbus in de juiste antraciet kleur gevonden en super snel geleverd.
Enorme keuze en goede webwinkel.
Gewoon prima, goed geleverd. Mooi artikel
Wij hebben zo een Engelse staande brievenbus besteld, netjes optijd geleverd, product was goed verpakt en staat prachtig in de tuin!
Goede levering, mooi product en wij zijn er blij mee
Nieuwe brievenbus besteld, maar door lompe behandeling van Post NL was de potenset compleet krom. Diezelfde avond een mailtje gestuurd met duidelijke foto's en zonder problemen werd er een nieuwe set opgestuurd. Top service!
Hallo de brievenbus die ik gekocht het wel erg duur vindt ik.
Waarom omdat er rondom de klep scherpe randen zijn en dat in niet goed af gewerkt!
Je zou de klep een extra fels rand moeten aan brengen. En het staat ook nog mooier
Mvg G.Lodewijk

Brievenbuswebshop ããã®åç
Heel snel aangekomem en goed kwaliteit
Goede kwaliteitsbrievenbussen. Na een zeer klantvriendelijke gesprek omtrent de leveringsdatum, een zeer snelle levering (andere dag)
goede informatie, snelle reactie, geleverd wat beloofd is
De brievenbus is once in a lifetime, mooi, degelijk en na deze week nog steeds droog. Mooi van vorm en een echte eyecatcher. Verwacht dat deze een leven meegaat en de service is ook uitstekend heb ik gemerkt. Kost wat maar geeft meer door het bovenstaande. Een echte aanrader dus.
Half april een Ierse brievenbus aangeschaft met de waarschuwing dat eventueel de lak bijgetipt zou moeten worden, de bus kwam keurig gelakt binnen maar is nu na 2 maand op de bovenzijde rood verroest en ze willen er niets aan doen. Jammer dat ze zo met klachten omgaan. Slechte kwaliteit.
Gerard

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã