ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Total renovering af VVS i hus fra 1912 som indebar nye vandrÞr og radiatorer, nyt vandstik, ny faldstamme, etablering af gulvvarme og sanitet i kÊlder samt flytning/etablering af nyt teknikrum. Solidt... ãã£ãšèŠã
prÊcision og veludfÞrt arbejde i vores opvask i et restaurant kÞkken. Brian er en ung ambitiÞs og seriÞs hÃ¥ndvÊrker der bÃ¥de udfÞrer et gedigent godt stykke arbejde. Faglig dygtig og i orden fra start... ãã£ãšèŠã
Vi kontaktende BRIKOTECH for fÞrste gang og firmaet har vÊret forbi to gange indenfor fjorten dage, fÞrst var det nyt blandingsbatteri til vores kÞkken og anden gang et utÊt rÞr i kÊlderen. Vi har v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BRIKOTECH VVS startede i 2011 med at servicere virksomheder, og private, med gennemtÊnkte og holdbare lÞsninger. Virksomheden ligger i SÞften og betjener hele Aarhus, Favrskov og omegn. Vi udfÞrer alle former for VVS arbejde, og det meste arbejde afsluttes inden for en uge. Akutte problemer lÞser vi selvfÞlgelig omgående. BRIKOTECH VVSs erfaringer inden for faget er bred. Lige fra store projekter til små reparationer af vandhaner. Hovedsaligt med renoveringer af byejendomme og badevÊrelser. Dermed er der ikke nogle opgaver, som er for store eller små. BRIKOTECH VVS leverer et stykke arbejde som er i top, og som er gennemtÊnkt. Vi rydder naturligvis op efter os selv, når arbejdet er fÊrdigt.
é£çµ¡å
sÞsvinget 8, 8250, EgÃ¥, ãã³ããŒã¯
- Info@briko-tech.dk
- www.briko-tech.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
à rhus Nord bedste VVSâer
Hurigt respons, god rådgivning og services. Så simpelt kan det siges. Man får fornemmelsen af en fagmand der gå op i at levere et godt stykke arbejde!
Jeg kontaktede Brikotech for at hÞre omâŠ
Jeg kontaktede Brikotech for at hÞre, om de kunne lÞse en opgave inden for tre dage. Opgaven blev lÞst pÃ¥ under 24 timer â helt perfekt. Kommunikation og sparring var i top, og resultatet levede fuldt ud op til forventningerne.
Klar anbefaling herfra.
Meget hurtigt og effektivt!
God og hurtig service
Jeg har ved flere lejligheder benyttet Bricotech VVS - hver gang med hÞj service og hurtig leverance! Store anbefalinger herfra.
Reddede julen
Super god hjÊlp lige inden jul med at få skiftet vandhane og få styr på varmeregulering i teknikskabet.
God professionel service!
Holder alle aftaler
Holder alle aftaler. Hurtigt og kompetent VVS arbejde.
Super dygtig og sympatisk håndvÊrker
Holder aftalen. Rådgiver mig, så jeg fÞler at han vil mig det bedste både med hensyn til udfÞrsel og pris. UdfÞrer arbejdet perfekt. Er sympatisk.
Hurtig og effektiv og rigtig dejligt atâŠ
Hurtig og effektiv og rigtig dejligt at vi kom videre i vores projekt. Tak.
StÞrste anbefaling herfra
Super professionel og kommer til aftalerne. StÞrste anbefaling herfra
Hurtigt og effektivt arbejde
Hurtigt og effektivt arbejde - de bedste anbefalinger fra mig.
Let at fÃ¥ fat pÃ¥ nÃ¥râuheldetâ er ude
Let at fÃ¥ fat pÃ¥ nÃ¥râuheldetâ er ude. Kommer som aftalt, og prisen er OKð
Fint arbejde
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹