レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Bestilt bord til aften, fast menu pga samtidig bryllup. Forret m varmrÞget laks var meget kold og uden den store smag. Hovedretten annonceret em oksemÞrbrad men kom som oksefilet. Overgjort i tid i s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde bestilt frokost til 9 personer den 26/6 i anledning af min mors 80 Ã¥rs fÞdselsdag. Vi fik besked pÃ¥, at mad skulle bestilles pÃ¥ forhÃ¥nd pga. antal. Meget fÃ¥ ting at vÊlge, sÃ¥ valgte frokosttalle... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. 宿泊斜蚭
  3. ランチ レストラン
  4. スカンゞナビア料理店

圓該䌁業による蚘述

Oplev de Þjeblikke, du gerne vil have igen. Christiansminde ligger helt tÊt på strand og natur og ikke langt vÊk fra byen. Christiansminde er skabt for alle, der trÊnger til et godt sted at vÊre, et godt sted at lÊre, et godt sted at feste eller et godt sted at spise. Uanset om du kommer én, to eller mange, vil du fÞle dig hjemme og genkende alt dét, du elsker, også selvom du aldrig har vÊret her fÞr. Hos os får du fÞlelsen af frihed midt i naturen ved skov og vand, og kun et stenkast fra den hyggelige by. Hver dag mÊrker vi alle den gode energi på stedet, og vi glÊder os til, at du som gÊst smittes af overskuddet. GÊstfrihed går aldrig af mode.

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

97件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Fremragende hotel og personale

Jeg har nu boet pÃ¥ Hotel Christiansminde flere gange, og hver gang har opholdet overgÃ¥et mine forventninger. Personalet er meget imÞdekommende, opmÊrksomt og oprigtigt optaget af, at man har det godt. Det er et sted, hvor man mÊrker, at de gÞr sig umage og gerne vil give ekstra, nÃ¥r muligheden er der – og det er prÊcis det, der gÞr forskellen. Maden – bÃ¥de morgenmad og aftensmad – er fortrÊffelig. Jeg har allerede booket flere overnatninger og glÊder mig til at vende tilbage.

2026幎2月16日
Christiansminde ロゎ

Christiansminde からの回答

Hej Henriette
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er utrolig glade for at hÞre, at dit ophold hos os har overgået dine forventninger, og at du har haft glÊde af både vores personale og faciliteter.
Hos Christiansminde er vi stolte, når vi lykkes med at skabe en atmosfÊre, hvor gÊsterne fÞler sig velkomne og set. Det betyder meget for os at få bekrÊftet, at vi har vÊret i stand til at gÞre netop det for dig.

PÃ¥ vegne af hele teamet hos Christiansminde siger vi tak, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

KÊmpe tak for redning af julefrokost!

Stor tak til kÞkkenet pÃ¥ Hotel Christiansminde som, med meget kort varsel midt i december, reddede en juleafslutning for 42 mennesker. Vores egen kok meldte sig syg om morgenen, men kÞkkenchefen pÃ¥ hotellet tog heldigvis telefonen meget tidligt og tilbÞd straks at levere en julefrokost til kl. 18. OvenikÞbet til en god pris. Maden var god, der var rigeligt af det hele, og alle deltagere var meget glade, tilfredse, mÊtte og taknemmelige for den akutte redning af vores julefrokost. Stort tak. 🙏

2025幎12月17日

Syntes jeg vil give 5 stjerner da vi

Syntes jeg vil give 5 stjerner da vi fik hvad vi forventet
HÎtel vÊrelse var rent og pÊnt og der var ikke noget at sÊtte fingre på
Alle var sÞde og vi havde en afdeling for os selv så helt sikkert et sted vi vil komme igen , der var også dejligt morgenmad

2025幎10月10日

Helt igennem perfekt.

SÃ¥ har vi igen vÊret pÃ¥ Hotel Christiansminde😄. Vi havde Þnsket et vÊrelse i den hÞje bygning, det fik vi. 😄Alt var bare i den skÞnneste orden, lige fra vÊrelset til maden, serveringen, det glutenfri til min veninde. Det kan varmt anbefales at tage til Christiansminde, alt er virkelig gennemfÞrt. Tak for en god oplevelse 🥳

2025幎10月12日
自発的なレビュヌ

Vi havde vores venner pÃ¥ besÞg fra

Vi havde vores venner pÃ¥ besÞg fra Jylland og det er mig der beslutter, hvor vi tager hen og spiser om aftenen. Menuen var dejlig varieret, men sÃ¥ slutter det sÃ¥ sandelig ogsÃ¥ 😒 vi har alle fire pli omkring dÃ¥rlig kritik, sÃ¥ flinke som vi er, sluttede vi med at sige “det smagte dejligt” det var sÃ¥ det
. Og vi kommer ikke fÞr kokken bliver udskiftet til en kok der kan tilberede sÃ¥ det kan skÊres og tykkes 😳 jeg bad om en kniv der kunnes skÊre kÞdet over (det var ribeye af kalv) men det hjalp ikke med en anden kniv 😕 Desserten vÃ¥r spist i en mundfuld (120,-) god sensommer til jer. Vi kommer ikke forelÞbig 🀚

2025幎10月4日

Super prÊstation af Rebekka og Christiansminde

Tusind tak for en god oplevelse. Vi holdt vores Ã¥rlige familietrÊf og havde bestil hyggeophold for 5 par. Alt fungerede perfekt, gode vÊrelser , der var klar allerede en time fÞr lovet. Rigtig god mad og gode vine, men ogsÃ¥ et fantastisk tjenerteam , der var meget venlige og opmÊrksomme. SÊrligt vil jeg gerne fremhÊve Rebekka, der med stor humor og fleksibilitet, styrede serveringen ved vores bord, en supergod prÊstation. Vi har allerede i dag bestilt hyggeophold til familietrÊffet i 2026😊😊

2025幎9月27日

Find et andet at spise

VÊrelset var helt i orden, morgen maden også
MEN vores middag var under al kritik , vi bestilte fra kortet forret kammuslinger der lå 3 overskårne samt lidt appelsin på tallerknen, hovedretten ribeye var skåret over som man skulle tror at de ikke kunne ud af af stege en bÞf, den ene blodrÞd den anden så rÞd, pomfrits var blÞde og helt lyse, vi fik 1 flaske rose og regningen lÞd på 1700,00 det vÊrste måltid vi nogensinde har sat vores tÊnder i

2025幎9月3日

GÃ¥ LANGT udenom Hotel Christiansminde i

GÃ¥ LANGT udenom Hotel Christiansminde i Svendborg, hvis du skal holde fest.
Har haft den mest uprofessionelle, mangelfulde og pinlige oplevelse ved et brunch arrangement.
Vi måtte flere gange bede om opfyldning af stort set alt.
Her taler vi om kaffe, te, isvand, tagtÞj til fade og skåle.
Det meget unge personale var ikke opmÊrksomme og der manglede en ansvarlig.
FÞdselaren havde betalt ekstra for brunsviger og den var USPISELIG, stort set alle gÊster levnede.
Sidst men ikke mindst, så var der kun et flabet svar på den efterfÞlgende kritik og ingen beklagelse fra hotellets side.
Helt uacceptabelt!!
Kommer aldrig til at anbefale stedet til nogen.
Man kan ikke leve alene af en smuk udsigt!

2025幎8月24日

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.

Vi holdte vores bryllup på Hotel Christiansmide og det var den bedste beslutning.

Vi havde en uforglemmelig dag med fantastisk mad, dygtige tjener og vi manglede aldrig noget.

Hele processen var så enorm professionel med Louise Svendsen som bryllups arrangÞr, hvor alle vores Þnsker blev hÞrt.

Så hvis man vil have et uforglemmeligt bryllup eller Svendborgs bedste lokation som hotel, så skal man vÊlge Hotel Christiansminde.

Tak til Svendborgs bedste hotel.

2025幎8月9日

SKØN OPLEVELSE PÅ HOTEL CHRISTIANSMINDE

Vi havde booket et ophold på Hotel Christiansminde med to overnatninger gennem Risskov Bilferie. Vi så frem til vores ophold, bl.a. p.g.a. hotellets gode beliggenhed med udsigt til Svendborgsund. Vi havde booket et vÊrelse med udsigt.
Vi blev fint modtaget i receptionen af en meget sÞd og hjÊlpsom pige. Vores vÊrelse var rigtig fint med altan og udsigt til vandet. Vores ophold inkluderede morgenmad og 2-retters aftenmenu. Alle måltider blev indtaget i restauranten med udsigt til vandet. Både morgenmad og aftensmad var virkelig god, men prikken over i'et var den helt fantastiske service vi fik fra tjener David begge aftener, hvor han sÞrgede for et vinduesbord til os efter bare kort ventetid. Han var utrolig nÊrvÊrende, hÞflig, hjÊlpsom og bare service-minded til fingerspidserne. Alt i alt havde vi et helt fantastisk ophold og kan kun anbefale stedet til andre.

2025幎8月12日

Op jer!

Hej med jer.
Synes lige vi skylder jer en evaluering af opholdet.
Store forventninger, da prisen var ret hÞj.
De blev desvÊrre ikke indfriet.
Blev mÞdt af personale, der var midt i et skÊnderi ved skranken - ret ubehageligt at overhÞre/ vÊre vidne til.
VÊrelset var som sådan ok.
Men - vi fÞlte os som andenrangs gÊster på tålt ophold- meget lidt og utilgÊngeligt personale.
FÞrste dag var maden ok, så forventningerne til dag to, var samme standard.
Men, men, men!
Den mad, der blev serveret anden dagen var under al kritik/ uspiselig.
Vi blev anvist/deporteret til et lokale nederst i hotel området - der var meget få drikkevarer, at vÊlge imellem - ikke som i hoved restauranten.
Forret - tÞr, senet tÞrret kÞd, der ikke kunne tygges.-hovedret, blÞde kolde pommes frites -vindtÞr kylling og sejt uspiseligt oksekÞd - salat og grÞnt bestod af sammenrodede tomater med ubestemmeligt grÞnt. Sovs, hmm bouillon terning i vand. Desserten bestod af noget de kaldte marzarin. Den var frossen, og pyntes med noget de kaldte mousse, men smagte af margerine rÞrt med cacao.
SÃ¥ alt i alt:
Der er noget I bÞr hanke op på her. Dette ophold får ingen anbefalinger herfra.

2025幎7月26日
自発的なレビュヌ

Jeg var desvÊrre nÞd til at sÊtte en

Jeg var desvÊrre nÞd til at sÊtte en stjerne for at kunne skrive den mest chokerende anmeldelse nogensinde. Jeg ringede i dag for lige at få bekrÊftet at vi nu havde bestilt bord til lÞrdag den 19 juli. Jeg får så at vide og hold nu fast... " Vi kan desvÊrre ikke tage imod nogen gÊster overhovedet. Hende der tager sig af mail mm kan desvÊrre ikke håndtere det i Þjeblikket. Jeg spÞrger så om de ikke havde i sinde at kontakte mig herom. Nej, det havde ikke. FÞj for en service... Hold jer langt vÊk derfra. FÞj.....

2025幎7月17日

Positiv oplevelse af Hotel Christiansminde

Vi kan ikke genkende de oplevelser som dem med 1 stjerne har givet. Det er korrekt at os med Risskov rejser blev "forvist" til pejsestuen hvor der ikke var udsigt, men udsigten havde vi jo hele dagen fra vores vÊrelse så det går jo nok. Vi synes at buffeten var yderst velsmagende og varieret, personalet var yderst flinke og hjÊlpsomme, og der var en vinmenu med alt hvad man kunne drikke for 245 kr. pr. person, hvilket var yderst rimeligt. Vi kan kun anbefale hotellet. Der er altid nogen som ikke kan gÞres tilfredse - men vi var yderst tilfredse.

2025幎7月10日

Risskovs gÊster bliver behandlet som 2

Risskovs gÊster blev behandlet som 2. Rangs gÊster de 2 aftens mÃ¥ltider blev vi henvist til det de kaldt pejsestuen, fjernest beliggende bygning uden udsigt, 2x buffet som var en 3 retters menuer kÞkkenet serveret begge aftner kalvekÞd ikke meget fantasig!! Den ene forret rÞget helleflynder USPISELIG morgen madden i restaurant for mange gÊster skulle vente lÊnge pÃ¥ bord og selv afrydde 🀬 hotellet burde komme ind i 2025 med hensyn til handicap adgang til vÊrelset sÃ¥ det var sidste gang.

2025幎7月4日

Hotel Christiansminde

Hotel Christiansminde er et pragtfuldt sted, at den kun får fire stjerner af os, skal ikke ses som kritik af personalet, udsigten eller det skÞnne strandvÊrelse.
Det at vi kun giver fire stjerner, bunder i, at vi fÞlte os "lidt" tilsidesat, i det vi skulle spise i Pejsestuen... som de der har kÞbt igennem Riis rejser er henvist til. Vi havde ikke kÞbt gennem Riis rejser, men gennem hotellet direkte, dog som en "pakke"
I Pejsestuen er der ikke mulighed for f.eks at kÞbe en Irish Coffee, drinks mm. efter maden. Vi spurgte om det var muligt at gå i restauranten, men der var åbenbart for travlt - så derfor fÞlte vi os lidt tilsidesat.
Pejsestuen er et fin sted, men uden den pragtfulde udsigt som de "rigtige" gÊster nyder godt af i restauranten. Personalet var uovertruffen og maden god.

Mht. morgenmaden, var der travlt... Havde lidt svÊrt ved at nå at fylde op. De gjorde helt sikkert deres bedste, morgenmaden var ok.

2025幎7月7日

Noget skuffet.

Vi bookede vores ophold pÃ¥ Hotel Christiansminde gennem Riskov Bilferie og forventede et ophold og mad i den bedre ende af skalaen – isÊr til den pris der til trods for tilbudet blev betalt. Det blev desvÊrre en skuffelse.

Modtagelsen var alt andet end gÊstfri, og hotellet var ikke forberedt pÃ¥, at vi havde booket med hund – noget vi ellers havde aftalt pÃ¥ forhÃ¥nd.

Den inkluderede eftermiddagskaffe mÃ¥tte vi selv spÞrge efter. Til aften var der buffet, hvilket i sig selv er fint – men der var ingen tallerkner, og personalet (meget unge og tydeligt uerfarne) virkede forvirrede og uforberedte. Vi mÃ¥tte selv skifte tallerkner mellem retterne. BÊre beskidt service ud. GÞre opmÊrksom pÃ¥ at fadene var tomme. Desserten manglede osv.

Maden var kold, smagslÞs og tilberedt uden kÊrlighed og evne. Sejt sous-vide kÞd af virkelig dårlig kvalitet, lunken sovs, underkogte kartofler uden salt og en trifli dessert, der blev serveret på buffeten med en temperatur der matchede hovedretten. Lunken.
Alt i at en oplevelse at at man ikke er interesseret i at servere et godt måltid mad. Professionalismen udeblev bare sammen med evner og vilje.

Ærgeligt nÃ¥r man udadtil gerne vil vÊre et attraktivt hotel / restaurant.

Alt i alt en noget trist oplevelse. Hotel Christiansminde leverede under forventet niveau kraftigt trukket ned af deres restaurant Vi fÞler os snydt for hotel oplevelsen og den gode mad. Vi kommer desvÊrre nok ikke igen.

2025幎6月7日
自発的なレビュヌ

Har netop rejst mig fra bordet på

Har netop rejst mig fra bordet på restauranten og ligger allerede på vores faktisk ret dejlige vÊrelse med dårlig mave.
Jeg bestilte plads i restauranten til min kÊreste og mig for mange måneder siden. Faktisk så lÊnge siden at jeg var den fÞrste der bookede bord til i aften. Jeg spurgte om han ville sÞrge for at vi fik et dejligt bord. Dette kvitterede den flinke mand i telefonen for.
Da vi så ankommer, får vi det dårligste bord i hele restauranten, hvor det er helt op ad buffeten. Dette gjorde at min nakke kan fortÊlle hvordan alle buffet-gÊsters numser fÞles.
Jeg kommenterede vores bord for tjeneren, som kom med en forklaring om at det var pga sygdom at de ikke kunne Ã¥bne mere. Hun forholdt sig ikke til at vi havde booket for lÊnge siden, med Þnske om et dejligt bord. Hun sagde bare “at alle jo ikke kan sidde ved vinduet”.
Da det så kom til maden, har jeg aldrig oplevet råvarer Þdelagt så meget. Udkogte grÞntsager og en ribeye som var så tÞr og gennemstegt at man havde brug for deres vinmenu, som slet ikke passede sammen med maden.
Umiddelbart tÊnker jeg ikke at vi besÞger restauranten igen.
Men hotelvÊrelserne er dejlige og har intet med den ene stjerne at gÞre.

2025幎6月6日

Ang restauranten på Christiansminde i

Ang restauranten på Christiansminde i Svendborg:
SjÊldent har jeg vÊret ude for en sÃ¥ afsindig “oplevelse”
Underbemanding pÃ¥ al service- a la carte ret der var “Dagens Fangst “ men var et stk firkantet tÞrt stk pap og taget ud af fryseren til tilberedning?
A la carte blev man advaret om ca 20 min ventetid- vi ventede en time.
Restauranten er ganske enkelt en voldsom skuffelse - og som gÊst blot kan tilfÞjes 0 stjerner
Jeg har arbejdet i branchen i 14 år - og I skulle skamme Jer!

2025幎5月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。