レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Brylupsklar.dk har af ukendte Ã¥rsager valgt at rette pÃ¥ nogle af de ting jeg klagede over. Om det er tilfÊlde eller pÃ¥ grund af klagen vides ikke. Men: [slettet af anmelder selv: klag... もっず芋る

Kommentar til svar fra Bryllupsklar: TÊnk sig, at have et "seriÞst" forum til sin blog, hvor man banner folk uden at give dem nogle advarsler, om at de bryder reglerne, fÞrst...... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nu har jeg vÊret pÃ¥ sitet siden den fÞrste spÊde klang af bryllupsklokker - og nu kan jeg som gift kvinde - se tilbage pÃ¥ en 160 sider lang planlÊgningstrÃ¥d FYLDT til bristepunktet med inspiration... もっず芋る

Hvor har det vÊret en fornÞjelse at benytte det forum. Jeg har vÊret derinde siden september 2010 og alle de dejlige mennesker pÃ¥ Bryllupsklar har gjort at bryllupsplanlÊgning har vÊret helt vildt sj... もっず芋る

䌁業情報

1. りェディング サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vild med bryllup Her finder du gratis vÊrktÞjer til din bryllupsplanlÊgning

3.7

3.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Forskelsbehandling og diskriminerende adfÊrd uden begrundelse

Kommentar til svar fra Bryllupsklar:
For over et år siden, ringede jeg også til Ki.
Dengang ville jeg hÞre om mulighederne for at reklamere på bryllupsklar.
Også den gang ringede jeg fÞrst (adskillige gange) og lagde endda en besked. Men hun vendte aldrig tilbage. Så jeg sendte en mail.
Hun afviste mig pr. mail, med begrundelsen at vores virksomheden ikke passede ind i deres målgruppe. Hvilket selvfÞlgelig er hendes ret..
Men hvor er det dog manipulativt og ulÊkkert at hun så nu, begrunder at jeg bliver banned, med at jeg ikke er hendes kunde!
Hendes svar viser hvor lidt hendes medmennesker, endsige kunder, betyder for hende.
At slutte af med en smiley, er klassisk trolling retorik og så ubegribeligt barnligt, at man kun kan vÊre forblÞffet over graden af inkompetence.
SÞrgeligt...

Original anmeldelse:
Jeg skrev en kommentar i en af deres forumtråde. Tråden var startet af en dame, der Þnskede hjÊlp til at finde selskabslokaler, hvor man selv kunne medbringe mad.
Jeg nÊvnte, at min virksomhed have mange lokaler der opfyldte hendes behov og smed et link til min side, hvor man kan se dem. Så jeg gjorde altså det samme, som mange andre virksomheder havde gjort i tråden, fÞr mig.
Efter noget tid, går det op for mig, at min post er blevet slettet. Jeg tÊnker ikke videre over det, men skriver den på ny.
I dag opdager jeg så, at den er blevet slettet igen OG jeg er blevet banned fra indlÊgget.
De andre virksomheders indlÊg er der stadig. Men min virksomhed må åbenbart ikke skrive indlÊg.
Og jeg ved ikke engang hvorfor. De har aldrig gjort mig opmÊrksom på, at jeg f.eks. brÞd deres regler e.l.

Jeg har også prÞvet at ringe til dem, for at få en forklaring. Men de tager ikke telefonen.

Det kan man vidst ikke kalde en seriÞs blog...

Det kan man vidst ikke kalde en seriÞs blog eller virksomhed...

2017幎8月15日
Bryllupsklar ロゎ

Bryllupsklar からの回答

Hej Stig

Forskellen på dine indlÊg og de andre er, at du reklamerer for noget, som du selv har en vis interesse i. De andre anbefalinger er skrevet af vores andre medlemmer, det er jo tilladt at anbefale ting til hinanden i vores forum, ELLER også er det betalende annoncÞrer hos, som reklamerer for deres feststed. Det er desvÊrre ikke tilladt for ikke-annoncÞrer at markedsfÞre egne varer og ydelser gennem os. Der er ikke lagt nogen telefon besked til os, jeg kan godt se der har vÊret et ubesvaret opkald, men jeg formoder, at folk ringer igen eller lÊgger en besked, hvis de gerne vil i kontakt med os, når vi ikke lige er ved telefonen :)
Venlig hilsen Ki Schou, Bryllupsklar.dk

Fantastisk forum

Dette forum er ikke mindre end fantastisk! Det er fuldt med sÞde personer der er utrolig gode til at hjÊlpe samt inspirere :) Man bliver dog helt afhÊngig af det ;)

2012幎5月11日
自発的なレビュヌ

Et forum der kan rumme alle slags brude

Hvor har det vÊret en fornÞjelse at benytte det forum. Jeg har vÊret derinde siden september 2010 og alle de dejlige mennesker på Bryllupsklar har gjort at bryllupsplanlÊgning har vÊret helt vildt sjov. Man får indput fra både bruge og sÊlgere og har virkeligt mulighed for at nyde tiden op til dagen. Jeg glÊder mig til mit eget bryllup, der på trods af at vÊre så anerledes i temaet, har vakt stor interesse, og har fået hjÊlp hver gang jeg var i tvivl eller frustreret. :)
Sunspirit/Cecilie

2012幎5月4日
自発的なレビュヌ

Helt klart en vanedannende side :o)

Jeg brugte side til inspiration op til vores bryllup i september 2010... og så er jeg blevet hÊngende. Grunden er primÊrt den gode tone og de andre brugere, nogle skÞnne Zillaer.
Jeg kan ikke genkende det med at der bliver tilsendt mail i massevis. Jeg får når der en en ny konkurrence og hvis jeg får en personlig meddelse.

Siden er helt klart uundvÊrlig i planlÊgningen af et bryllup.

2012幎3月3日
自発的なレビュヌ

UundvÊrligt site for alle der går i giftetanker!!

Nu har jeg vÊret på sitet siden den fÞrste spÊde klang af bryllupsklokker - og nu kan jeg som gift kvinde - se tilbage på en 160 sider lang planlÊgningstråd FYLDT til bristepunktet med inspiration, hjÊlpsomhed fra de andre brugere - og altsammen holdt i en god og hyggelig tone hvor ALLE kan vÊre med..

Forummet er et overflod af nyttig viden. informationer, inspiration, billeder og links til de mest fantastiske lokationer til bryllup, mad & drikke, kagebagere osv osv osv.. Jeg kunne fortsÊtte i ET vÊk omkring alle de positive aspekter ved Bryllupsklar..

Eneste "minus" - man bliver hÊngende!! ;)

2012幎3月1日
自発的なレビュヌ

MÃ¥ske det bedste vi nogensinde har gjort som firma

Vi er og har vÊret annoncÞrer på bryllupsklar og vÊret aktive på forum siden starten (hvilket er mange år).

Vi er i dag et af de fÞrende såkaldte voksendiskoteker/bryllupsdiskoteker. Det er ikke bryllupsklars fortjeneste som sådan, men brugernes (og de Þvrige kunders).

Det at vÊre annoncÞr på bryllupsklar kan ikke gÞres op i penge og det at man får et link som annoncÞr har ikke nÞdvendigvis en hÞj reklamevÊrdi. Den store vÊrdi for os som firma ligger i den omtale vi får via brugernes engagement på forum. Bryllupsklars styrke er nemlig at brugerne kan bruge andres erfaringer og lade sig inspirere af hinanden. Samtidig er bryllupsklars forum et godt udgangspunkt for aktÞren som godt vil have en ide om hvad det er for nogle tanker der gÞr sig gÊldende hos den kommende brud (og gom). Man kan også n tydeligt mÊrke at brugerne ivÊrdsÊtter at man kan Þse ud af den erfaring man som aktÞr har fået via sin deltagelse i rigtig mange bryllupsfester og via sin deltagelse på forum - fremfor at blive mÞdt med mistroiskhed fordi man er annoncÞr- og det er meget positivt. Dette kan kun lade sig gÞre når der er nogle positive og uformelle rammer hvor det er brugerne fremfor kommercielle hensyn der er i hÞjsÊdet og det har Martin og Ki (sammen med brugerne) formået at skabe.

2012幎2月29日
自発的なレビュヌ

Vanedannende, inspirerende og den nye yndlingsoverspringshandling

Siden har generel info om diverse ting, der kan vÊre relevant som enten arrangÞr af eller fest til bryllup, og den har også gode vÊrktÞjer til budget, bordplan og lignende - men det bedste (vÊrste) er brugernes forum, hvor man hurtigt bliver suget ind og hooked, for der er masser af bryllupsinteresserede brugere, der gider hÞre en fortÊlle ALLE de kedelige detaljer om ens visioner for bryllup, og der er MASSER af inspiration at hente. Jeg ville til hver en tid hellere bruge nogle timer her end på et bryllupsblad....

2012幎2月24日
自発的なレビュヌ

Fantastisk og fuldstÊndig uundvÊrligt for enhver gifteklar pige.. :)

Fantastisk afslappet stemning blandt de SØDESTE piger fra hele landet, der alle er villige til at dele ud af deres egne erfaringer, ideer, frustrationer og glÊder i forbindelse med planlÊgningen af deres store dag.
Forummet har vÊret en kÊmpe hjÊlp for mig igennem min planlÊgning, jeg har virkelig fundet mange tips og ideer derinde.

Fantastisk hyggeligt forum!

Bryllupsklar er et super site hvor man kan finde en masse inspiration, få respons på ideer og bede om hjÊlp til problemstilinger. Det er så hyggeligt at bruge tid her hvis man går og planlÊgger eller drÞmmer om bryllup. Eneste minus er at man risikerer at blive seriÞst afhÊngig! :D

Eeeelsker bryllupsklar

Bryllupsklar.dk er er fantastisk sted. Fuld af gode ideer, spÊndende forums og ikke mindst super sÞde brugere. Tonen er god og der er altid en god stemning. Har vÊret der i flere år nu, og selvom jeg nu er gift er der stadig masser af god inspiration at hente :)

Elsker det

Mens man går og venter..Har fået en masse gode ideer jeg vil bruge, når jeg skal igang med min planlÊgning nÊste år... Masse af gode indlÊg, og gode mulighed for at vende bryllups nerver og meget andet ang bryllup :)

2012幎2月18日

Fantastisk forum

Fyldt med fantastiske zillaer! :) Klart den bedste inspirationskilde forud for et bryllup. Drop bryllupsmesser, magasiner etc .... Bryllupsklar er altså hvor man finder tingene - og hjÊlpen! :)

2012幎2月18日