bureaustoelpro レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Spaanse (kantel)stoel bleek door fout bestelservice weer retour gestuurd, maar door snelle en goede communicatie met Bureaustoelpro.nl is deze alsnog goed aangekomen. Zeer makkelijk in elkaar te zette... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een stoel besteld, maar bij het ontvangen van de bestelbon, gezien dat die stoel wat te licht is voor ons. 4 uur gebruik per dag, is wat weinig. Ik heb dan onmiddellijk contact opgenomen om de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Proces van aankoop, levering en nazorg prima. Verliep gemakkelijk, zonder problemen en levering was snel. Duidelijke communicatie. Stoel zelf ziet er uit conform verwachting, zit wel iets minder dan g... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Op dinsdag 24/03 zou de bureaustoel die ik besteld had opgehaald worden door DPD voor het retourneren. Niemand geweest, na meerdere contactmomenten te hebben gehad tot de dag van vandaag geen DPD op... もっず芋る

䌁業情報

1. オフィス家具店
  2. 家具店
  3. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij bureaustoelpro.nl, een webshop gespecialiseerd in bureaustoelen van de beste kwaliteit voor heel scherpe prijzen. Ons aanbod omvat ergonomische bureaustoelen, kantoorstoelen, bezoekersstoelen, maar ook bureaus en andere kantoormeubelen. We bieden gratis verzending in België en Nederland ongeacht uw bestelling. Neem vlug een kijkje!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

Goede wielen .

Wielen voor mijn bureaustoel zijn van goede kwaliteit. Makkelijk te monteren.Bestelling op tijd volgens afspraak.

2025幎9月11日

bureaustoelpro からの回答

Hallo Arend, bedankt voor de postieve feedback. Wij zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. Vriendelijke groeten van het hele bureaustoelpro team!

5぀星のうち5の評䟡

Professionele bureaustoel voor een mooie prijs

Goede overzichtenlijke website en goed prijs -kwaliteit verhouding.

2025幎9月9日

bureaustoelpro からの回答

Hallo! bedankt voor de positieve feedback. Het doet ons veel plezier te horen dat u tevreden bent met de ACTIVE en onze service. Vriendelijke groeten van het hele bureaustoelpro team!

Alles was goed en netjes geleverd

Alles was goed en netjes geleverd

2025幎10月15日

bureaustoelpro からの回答

Hallo Perry, uw mening betekent veel voor ons en laat ons weten dat we op de goede weg zijn.
Vriendelijke groeten van het bureaustoelpro-team!

Mooie kwaliteit bureaustoelen

Mooie kwaliteit bureaustoel. Gekocht voor onze zoons die er ook mee gamen.

Een optie voor rubberen wieltjes had nog toegevoegde waarde kunnen hebben. Moest ik nu elders bestellen.

2025幎8月21日

bureaustoelpro からの回答

Hallo, bedankt voor de feedback!! Vriendelijke groeten van het hele bureaustoelpro team!

Bureaustoelervaring nieuwe stoel

Voordat ik de stap had genomen om een nieuwe bureaustoel aan te schaffen, werkte ik op een oude gamestoel uit 2019 - bijna alles kapot, zat totaal niet lekker en rugklachten na een lange werkdag.

Na het kort zoeken naar een nieuwe stoel kwam ik bureaustoelpro tegen, die voor mij overkwam als een expert op het gebied van bureaustoelen & ik dus in goede handen was met het bestellen van een nieuwe. Wat mij overhaalde is dat de stoelen speciaal gemaakt zijn voor intensief gebruik van 8+ uur, wat voor mij ideaal is.

De stoel zelf was enorm makkelijk in elkaar te zetten, met onderdelen & tools die bij de stoel zelf geleverd worden, zodat je niks extra's aan hoeft te schaffen. Ik werk nu een maand op de stoel, en hij zit heerlijk. Geen rugklachten meer en mijn productiviteit is ook x100 gegaan.

Top!

2025幎9月14日

bureaustoelpro からの回答

Hallo Mike, fijn te horen dat de ROYAL uw rugklachten heeft kunnen verhelpen. Hartelijk bedankt voor deze gedetailleerde feedback. Uw mening is erg belangrijk voor ons. Met vriendelijke groet, uw bureaustoelpro-team.

5぀星のうち4の評䟡

Het personeel is vriendelijk en zeer
behulpzaam, proberen van alles te regelen

Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam.

2025幎9月11日

bureaustoelpro からの回答

Hallo Tineke! bedankt voor de feedback. Jouw mening betekent veel voor ons en laat ons weten dat we op de goede weg zijn.
Vriendelijke groeten van het bureaustoelpro-team!

5぀星のうち5の評䟡

De bestelling plaatsen was makkelijk en

De bestelling plaatsen was makkelijk en overzichtelijk, binnen 2 werkdagen al de bureaustoelen ontvangen! Handleiding duidelijk en overzichtelijk. De stoelen zitten heerlijk!

2025幎9月9日

bureaustoelpro からの回答

Hallo, bedankt voor de feedback. De tevredenheid van onze klanten is voor ons de beste referentie. Bedankt voor uw tijd en vertrouwen! Vriendelijke groeten van het Bureaustoelpro-Team

5぀星のうち1の評䟡

k ben helaas erg teleurgesteld in mijn

k ben helaas erg teleurgesteld in mijn bestelling bij Bureaustoelpro. De levering liet ruim drie weken langer op zich wachten dan aangegeven, zonder duidelijke communicatie of update vanuit het bedrijf. Toen de stoel uiteindelijk arriveerde, werd deze geleverd in een zwaar beschadigde doos die met losse stukjes tape bij elkaar gehouden was.

Tot mijn verbazing was niet alleen de verpakking, maar ook de stoel zelf beschadigd. Voor een product in deze prijsklasse en van een bedrijf dat professionaliteit uitstraalt, vind ik dit onacceptabel.

De combinatie van een veel te late levering, slechte verpakking en een beschadigd product maakt dat ik helaas geen goede ervaring heb gehad met Bureaustoelpro. Ik hoop dat er in de toekomst meer aandacht besteed wordt aan logistiek, verpakking en kwaliteitscontrole.

2025幎9月8日

bureaustoelpro からの回答

Hallo Peter, het spijt me te horen dat je teleurgesteld bent. Ik begrijp dat het niet fijn is je pakket later dan verwacht te ontvangen. Een foutieve postcode levert soms inderdaad vertraging op bij de levering. we hebben dan ook onmiddelijk de ophaling voor je pakket geregeld nadat je die met transportschade ontvangen heeft. We werken er dan ook aan met de transportist om de schade tijdens het transport in de mate van het mogelijke te voorkomen. Met vriendelijke groeten, Het Bureaustoelpro Team!

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte kwaliteit

Zeer ontevreden over de kwaliteit van de stoel; veel plastic en voelt goedkoop aan. Ook begon hij al na een paar dagen zwaar te kraken en piepen. Heb de schroeven steviger aangedraaid maar dat loste niks op.

Had ik niet verwacht voor een stoel van 360 euro.

2025幎5月21日

bureaustoelpro からの回答

Hallo Louis, wij hebben geprobeerd u te contacteren om samen met u een passende oplossing te zoeken. Als u dit alsnog wenst laat ons zeker iets weten per mail. Wij helpen u dan graag verder! Met vriendelijke groeten van het hele Team.

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een bureaustoel besteld en die is snel geleverd. Ook goed verpakt, dus geen beschadigingen. Kortom, een uitstekende ervaring. Ik ben ook erg tevreden over de kwaliteit van de stoel. Een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

2025幎4月10日

Goede prijs/kwaliteit

Aantal stoelen op verschillende sites bekeken in prijsklasse +-200. De Corfu viel mij al vrij snel op, en kwam daar eigenlijk steeds op terug. Ondanks het retourbeleid (zelf betalen) toch maar de gok gewaagd.

De stoel heb ik nu een maand in gebruik en ik ben tevreden met mijn keuze. De belangrijkste functie, zitten, kan je er meer dan prima op doen, al was het voor mij even wennen om een stoel te hebben waar je dus echt goed op kan zitten.

Hoofdsteun zit wel vast aan de rugleuning dus niet in te stellen. Als deze verstelbaar was dan was het nog beter! Voor mijn gebruik verder wel goed genoeg. In totaal lijkt na een maand de prijs kwaliteit verhouding verder wel heel goed te zijn.

Nog wel een minpunt, de armleuning geeft soms een kraak geluid. Die zit onder de stof van de armleuning dus als het goed is niet iets wat je even strak kan draaien zodat het weg is.

2025幎4月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス